Sunucumuzda tanınan bilinen bir çok kişi hakkında yazdıkları yorumları okuduğunuzda şaşırcaksınız sizde
viewtopic.php?f=32&t=6614
kurtreis yazdı:Arkadaşlar hepimizin Hırsızlıklarıyla tanıdığımız ve sunucumuza geri gelmeye çalıştıklarında Dumansız Hava Sahası Kapmyanyası altında el birliği ile sunucumuzdan kovaladığımız Dumanx loncası denen hırsız tayfası ve baş hırsız Meyhaneci Sancak Sunucusunda Efelerx loncası adı altında lonca kurmuşlar ve bizim sunucumzuda bir çok kişi hakkında son derece ilginç yorumlarda bulunmuşlar herkesin bakmasını öneririmtabi onlar nereye ben oraya oradada rahat bırakamdım
lanet olsun bana
Sunucumuzda tanınan bilinen bir çok kişi hakkında yazdıkları yorumları okuduğunuzda şaşırcaksınız sizde
Kendimi Zor kontrol edebildim işin ters tarafı Yeşil Hidra Görevini yapıyoruz hem görev hem cvp ver zor oluyor ama kendilerini yine rez,il ettiler sonra çekip gittiler bir insan ancak bu akdar kendini aşşalayabilir sanırım ...infazxfatih yazdı:kurtreis yazdı:Arkadaşlar hepimizin Hırsızlıklarıyla tanıdığımız ve sunucumuza geri gelmeye çalıştıklarında Dumansız Hava Sahası Kapmyanyası altında el birliği ile sunucumuzdan kovaladığımız Dumanx loncası denen hırsız tayfası ve baş hırsız Meyhaneci Sancak Sunucusunda Efelerx loncası adı altında lonca kurmuşlar ve bizim sunucumzuda bir çok kişi hakkında son derece ilginç yorumlarda bulunmuşlar herkesin bakmasını öneririmtabi onlar nereye ben oraya oradada rahat bırakamdım
lanet olsun bana
Bende Dumansız Hava Sahasını Destekliyorum Reis.
Buakşam iyi Kızdırdılar Seni. Ah plus olsa Bişey Derdimde O Meyhaneciye... ) :mrgreen:
kurtreis yazdı:Arkadaşlar hepimizin Hırsızlıklarıyla tanıdığımız ve sunucumuza geri gelmeye çalıştıklarında Dumansız Hava Sahası Kapmyanyası altında el birliği ile sunucumuzdan kovaladığımız Dumanx loncası denen hırsız tayfası ve baş hırsız Meyhaneci Sancak Sunucusunda Efelerx loncası adı altında lonca kurmuşlar ve bizim sunucumzuda bir çok kişi hakkında son derece ilginç yorumlarda bulunmuşlar herkesin bakmasını öneririmtabi onlar nereye ben oraya oradada rahat bırakamdım
lanet olsun bana