Bana guvenin ve üretim yapın boşuna çt lerde zaman kaybı yapmayın.Neden mi
Diyelim tanksınız zaten farabi aramit set ayı farabileri parlatmak fln 100m + silah artırma ve ayı alacaksnız 40 tl yani 180m.Şimdi ortalama 10 gafarda 1 tane item aldınız diyelm 50 gafarda fln ust dizersiniz.Bi de x ve stu var.X Dende 20 kere de Studanda 40 kerede alacaklarınızı aldnız diyelm.Bi de çt girmek için junon yaptınız farabi solucan mort pant fln 30 kere de junon kestnz diyelim.50 Gafar=100 saat.Bi gafarda 5 dino 5 tilki iksir çektn desek 1m + 2 kesişte kestiniz desek 500 bin yani 1.5m.50=75m.
100 saat şimdi aralıksız 5 saat de artırıcıyla rahat 2 3 menekse cekersnz.Şimdi 50 junon 50 saat saat stu 1 saat 50 kerede ustunuz tamalarsanız 50 saat stu oldu bi x de var 20 tane ortalama 1.5 saatden 30 saat.Bi de kesememşsinizdir gelip iksirler de girer bunlar da bi 50 saat fln olur.50+50+30+100+50=280 SAAT.Bi de 2 saat grub kurma var onuda 100 saat sayın.380 saat.Şanssız birisi bile 5 saatde 3 menekse çeker arttırıcıyla 3menekse 15m 10 saatde 150m.100 saatde 1.5 b 300 saatde 4.5b 380 saatde 5.5 b
Şimdi bıcak full set urettiniz diyelim
Bıcak eld 80m
Bıcak pant 120m
Bıcak kılıc 300m
Bıcak ceket 250m
Bıcak ayak 150m
Bıcak zırh 80m
980m.Bi de üst dizmeden ve de iksirlerden kurtuldunuz 175m daha kardasınız 705m.Bıcak parlattınız diyelm 745m.V e de telaş yapmıcaksınız 2 saat grub kurmak için.3 B DE CEPTE.O YUZDEN SİZ MADEN CEKİN GENÇLER BOŞ İŞ GB
Not:Bunlar tahmini süreler hiç bir abartma almadım
2. Not:Siz anca kenan atın zaten bu sureler içine kenanı almadm kenan şeyleri uretilmiyo oyuzden siz kenan atın gencler zaten set urettkten sonra alırlar sizi
Yeni Nesil İkv Ciler
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Yeni Nesil İkv Ciler
Ben tek siz hepiniz
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
- GeneraLSmokeR2
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Judges Of Universe
Re: Yeni Nesil İkv Ciler
Özet Geç.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

[/i]GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
Özet yok sen zaten itemlerini dizmişsin okumanada gerek yok seninGeneraLSmokeR2 yazdı:Özet Geç.
Ben tek siz hepiniz
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reich / ankara
Oyunda fazla zamangecirebilenler icin daha guzel bi yontem
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Boşuna üretirsin arkadaşım. Karakterini Fulledikten sonra oyundan artık zevk almamaya başlayacaksın bir amacın kalmayacak. 1 Tanesini bile dizebilirsen anlarsın dediğimi.
Savaşçımı dizerken hiçte senin dediğin kadar para harcamadım. Tank olarak girerken herhangi bir silah parlatmadım. Kullandığım farabi shen silahı da Taş Kanat Baltayı aldıktan sonra sattım. Çemberlitaştan Taş Kanat Tabanca hariç tüm eşyaları aldım ona gerek de duymuyorum zaten. Ha bu arada Taş Kanat Baltayı da parlatmadım gerek yok bu hali gayet yeterli.
5244 Max Tüm gözlükler mor Hadi bide abartalım mareşal oldun diyelim. Sonra ne olacak Oyuna sadece klan savaşı ve vs için mi gireceksin? O da sıkar be kardeşim en fazla 1 2 hafta oyalar seni. Sonra... sonrası yok artık amaçsızsın ve oyunu bırakırsın.
Nerde grup bölgelerinde kurulan dostluklar o hoş muhabbetler. Karakterini dizen oyunculara bakarsan çoğu oyunu bırakıyor bir süre sonra. Neden mi artık yapacak birşey kalmadığı için.
Önemli olan sadece karakteri dizmek değil bunu yaparken bir arkadaş çevresiyle oyunda hoş vakit geçirmek.
Savaşçımı dizerken hiçte senin dediğin kadar para harcamadım. Tank olarak girerken herhangi bir silah parlatmadım. Kullandığım farabi shen silahı da Taş Kanat Baltayı aldıktan sonra sattım. Çemberlitaştan Taş Kanat Tabanca hariç tüm eşyaları aldım ona gerek de duymuyorum zaten. Ha bu arada Taş Kanat Baltayı da parlatmadım gerek yok bu hali gayet yeterli.
5244 Max Tüm gözlükler mor Hadi bide abartalım mareşal oldun diyelim. Sonra ne olacak Oyuna sadece klan savaşı ve vs için mi gireceksin? O da sıkar be kardeşim en fazla 1 2 hafta oyalar seni. Sonra... sonrası yok artık amaçsızsın ve oyunu bırakırsın.
Nerde grup bölgelerinde kurulan dostluklar o hoş muhabbetler. Karakterini dizen oyunculara bakarsan çoğu oyunu bırakıyor bir süre sonra. Neden mi artık yapacak birşey kalmadığı için.
Önemli olan sadece karakteri dizmek değil bunu yaparken bir arkadaş çevresiyle oyunda hoş vakit geçirmek.
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Günde 5 saat oyun oynıyan bir insan düşün;
380 saat kaç gün eder ? 76 günde üstünü dizecek. 1 haftada elinde şaheser bile olmadan bütünüyle bıçak ve taşkanat setini dizenler var. Şanslıysa ise adam 3-5 girişte üstünü baya bi dizer, ama madende işin çok daha uzun. Maden tekdüze bir iş oyunculuk geliştirmiyor.
380 saat kaç gün eder ? 76 günde üstünü dizecek. 1 haftada elinde şaheser bile olmadan bütünüyle bıçak ve taşkanat setini dizenler var. Şanslıysa ise adam 3-5 girişte üstünü baya bi dizer, ama madende işin çok daha uzun. Maden tekdüze bir iş oyunculuk geliştirmiyor.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
bordo yazdı:Boşuna üretirsin arkadaşım. Karakterini Fulledikten sonra oyundan artık zevk almamaya başlayacaksın bir amacın kalmayacak. 1 Tanesini bile dizebilirsen anlarsın dediğimi.
Zaten edostum oyunun sorunu burada benim de carlarım oyle oyunu bıraktım
Ben tek siz hepiniz
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
OK :ugeek:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran