selam arkadaşlar
ben savaşçımı tank yapıp çembere girmek istiyorum ama birkaç sorum var:
1) Farabi Shen set mecburmu yani olması lazımmı ? Lazımsa kaç parça ve kaç m olur ortalama ?
2) Farabi Shen set hangi yaratıkta kullanılıyor ve bu yaratık hangi boss a giderken var ?
3) GBX ve stuarta giderken yollarda slotlarda hangi iksirleri içmeliyim hangi itemleri takmalıyım ?
4)Hangi boss için ortalama kaç can olması lazım ?
ÇEMBERLİTAŞ MALİYET
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: ÇEMBERLİTAŞ MALİYET
İlk önce sığınak ve migrattan eksiklerini tamamlamalısın. Farabi Shen meselesine gelince onu sonra düşün daha önünde Gbm-X var.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
Arizonaa yazdı:İlk önce sığınak ve migrattan eksiklerini tamamlamalısın. Farabi Shen meselesine gelince onu sonra düşün daha önünde Gbm-X var.
onları tamamlarım ben sorumun cevabını istiyorum.
Farabi şen set derken o öyle olmuyo, şimdi elektrik ve buz 1000 olucak zırh 75 olucak, bu hesabı kendin yap aç hesap makinesini, sonra yine dediğin yaratıklarda kullanılan itemler şöyle, gbm x e gideceksen 1. si ayın olucak yolda yol savaşçı var ayı şart zırh 75 şart ve asit ateş dirençleri full olucak buna göre item alman lazım hesaplıcaksın, x bittikten sonra başta dediğim gibi buz ve elek dirençlerin 1000 olucak stuartta buz lazım orda bi buz iksir içer kesersin semihada elektrik lazım ordada tek şen iksir içer kesersin gaffarda şen kara içiceksin ona göre buz ve elektrik dirençlerin 300 olucak normal dirençsiz hali, direnç + iksir ile 1000 oldumu tamam, ve zırhta önemli bi evo kolye yüzük şart bunun için, can konusunda ise genelde itemlerin farabi direnç item olursa kurtarırsın mesela eline bi farani şen balta al varsa paran şenini parlat çok rahatlarsın item konusunda.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
"Savaşçı" Bölümünü araştırırsan çok detaylı bilgiler edinebilirsin.xxDISHONOREDxx yazdı:Arizonaa yazdı:İlk önce sığınak ve migrattan eksiklerini tamamlamalısın. Farabi Shen meselesine gelince onu sonra düşün daha önünde Gbm-X var.
onları tamamlarım ben sorumun cevabını istiyorum.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
1- Farabi Shen setin olmak zorunda değil ama olursa daha güçlü bir tank olursun.xxDISHONOREDxx yazdı:selam arkadaşlar
1) Farabi Shen set mecburmu yani olması lazımmı ? Lazımsa kaç parça ve kaç m olur ortalama ?
2) Farabi Shen set hangi yaratıkta kullanılıyor ve bu yaratık hangi boss a giderken var ?
3) GBX ve stuarta giderken yollarda slotlarda hangi iksirleri içmeliyim hangi itemleri takmalıyım ?
Üretim olarak tam bilmesemde Beyazköşk'te Farabi Shen silahlar 23m'den satışa sunuluyor.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2- Junon'da, Semiha'yı Gaffar'ın yanına ışınlarken (İlk 50 canda), Gaffar kesiminde kullanılıyor.
Ayrıca kalfalarda giyilmesi önerilen efsunlardan biri...
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3- Genel olarak bu bossların yolları aynı; normal slotlarda ateş ve hareket hızı, kalfalarda elektrik, makinelerde savunma ağırlıklı efsun ve iksirleri kullanabilirsin. Bu söylediklerim zırhının %75 ve canının 34.000 civarında olduğunu varsayarak...
4- Can ortalaman içinde bulunduğun gruba bağlı olarak değişebilir, iyi bir büyü bozmacı ve iyi bir şifa ile ilk gaffarımı 29.000 canla kesmiştim.
Ama ortalama olarak soruyorsan 35 - 36 bin civarı seni kurtarır diye düşünüyorum.
Evolar konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum. :arrow:
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
ben cevabını aldım hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim 
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
2)de giyilmesi önerilen dedin sadece elimize farabi shen parlatılmış silah alsak ama elektrik direnç tam 1000 olmuyor o zamanda olurmu örneğin 700lerde kalacak ?baraka1997 yazdı:1- Farabi Shen setin olmak zorunda değil ama olursa daha güçlü bir tank olursun.xxDISHONOREDxx yazdı:selam arkadaşlar
Üretim olarak tam bilmesemde Beyazköşk'te Farabi Shen silahlar 23m'den satışa sunuluyor.
2- Junon'da, Semiha'yı Gaffar'ın yanına ışınlarken (İlk 50 canda), Gaffar kesiminde kullanılıyor.
Ayrıca kalfalarda giyilmesi önerilen efsunlardan biri...
3- Genel olarak bu bossların yolları aynı; normal slotlarda ateş ve hareket hızı, kalfalarda elektrik, makinelerde savunma ağırlıklı efsun ve iksirleri kullanabilirsin. Bu söylediklerim zırhının %75 ve canının 34.000 civarında olduğunu varsayarak...
4- Can ortalaman içinde bulunduğun gruba bağlı olarak değişebilir, iyi bir büyü bozmacı ve iyi bir şifa ile ilk gaffarımı 29.000 canla kesmiştim.
Ama ortalama olarak soruyorsan 35 - 36 bin civarı seni kurtarır diye düşünüyorum.
Evolar konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum. :arrow:
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
xxDISHONOREDxx yazdı: 2)de giyilmesi önerilen dedin sadece elimize farabi shen parlatılmış silah alsak ama elektrik direnç tam 1000 olmuyor o zamanda olurmu örneğin 700lerde kalacak ?
Düzeltiyorum ayrıca dediğim "Kalfalar" için geçerli kalfalarda elek 1000 olmak zorunda değil direnci yüksek tutsan yeter yani bi 800 850 civarında.
Bunun içinde 1 lvl elektrik direnç arttırıcı gibi iksirler mevcut.
- xxDISHONOREDxx
- İskele Babası
teşekkürlerbaraka1997 yazdı:xxDISHONOREDxx yazdı: 2)de giyilmesi önerilen dedin sadece elimize farabi shen parlatılmış silah alsak ama elektrik direnç tam 1000 olmuyor o zamanda olurmu örneğin 700lerde kalacak ?
Düzeltiyorum ayrıca dediğim "Kalfalar" için geçerli kalfalarda elek 1000 olmak zorunda değil direnci yüksek tutsan yeter yani bi 800 850 civarında.
Bunun içinde 1 lvl elektrik direnç arttırıcı gibi iksirler mevcut.