Arkadaşlar düne kadar hiç bir şey yoktu oyuna giriyordum . Bu gün oyunun sunucu seçme bölümünde bar dolmadı ve sunucular gelmedi 30 dk sonra baktığımda gene gelmemişti
SİSTEM BİLGİLERİ
6 gb ram
2gb ekran kartı pixelshader 4
intem pentium i7 2600 @ 3.40 ghz
format en son olarak ne önerirsiniz
Yardım ! oyuna giremiyorum
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Yardım ! oyuna giremiyorum
Aynı hata bendede olmuştu . Pcyi resetleyip tekrar denedim oldu. Pcyi resetleyip dene.
Olmadı resledim ama hala açılmıyor
10 kasım nedeniyle pano ve raklam bolunmu güncellme yaptı snein pcde temp dosyası açılamdıgından hata ekranında görünmediğinden sunucu gelmiyor zannedyorsun sorunun çözümü ıkv dizininde bir salf ookunur dosya olması yada temp dosyasını açmasını engelleyen bir tür koruma kalkanı var.
A R Z L O D O S
virüs programı kalkan vb bişeymi yani gidip onları devre dışı bırakıp tekrarmı açayım
Oyunu kaldır tekrar yükle.
denedim değişen birşey yok
Dostum şu an benimde o dedin kısım zor doluyo bi 5 10 sn felan bekliyorum, bazı sorunlar kendi kendine halloluyo ya biraz bekle bakalım acelen yoksa oyunla alakalıdır belki.
expoler yazdı:denedim değişen birşey yok
simdi
c:\Sobee dizni altına yüklenmektedir.
bu sobee dizini oldugu gibi dursun.
Yüklerken c:\İkv diiznin içine kur.
Temp dosyasında muhtemlen senin pc 64 bit hesabıyla çalışmaktadır sanal diskinde temp dosyan açılmıyor bunun bir çok nedeni olablir belki güvenlik belki istem dışı bazı trojanalr sebebi ile.
Kurulum dosyan varsa Sobee dizini degilde kendin oluşturdugun yeni bir dizine kur.
Olmadı soyle yap.
C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\textures nu klosördeki
Pano ve Reklam.a dds yi elinde le sil.
Eğer pc bu dosylar silinmiyor derse Bu dosyalar demkki koruma altına almış bilgisyarın bu çözmek için basit paylaşımdan kullanıcı yetkisi vermem bunlarla uğraşmaman için ayrı bir dizin açarak kurulumunu oraya yap.
2 ci önerimde yüklenen klosörün özelliklerinden Salt okunurda tırnağı kaldır tüm dosylar bağımsız oalcaktır bunu yaptıktan sonra.
launch_helper.exe dosyasından oyunu başlat sorun düzelecektir.
A R Z L O D O S
arzvelodos dediklerin olmadı kafama göre sağlam dosyalar attım bir baktım günceliyyor :mrgreen: konu kilit