Saheserlerin Aktarımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
shine
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Saheserlerin Aktarımı

Mesaj gönderen shine »

ortalik hirsiz kayniyor, ilk hirsizlar saheserleri calardi. Buna sadece gülerim bu oyunu açıldığından beri oynayan biri olarak hırsızlıkların tanımadığın , sanaldan arkadaş olduğun birine şifreni vererek olduğunu sonrada ah başım vah başım gitti gitti diye ağlandığını çok iyi biliyorum. Bu oyunda ne şifre kırma nede başka bişey var eşya çaldırmak tamamen güven sorunudur. Şifreni kimseye vermiyceksin yada oyun içinde tanımadığın kimseyle aktarım yapmıycaksın ben 3 senedir hiçbirşeyimi çaldırmadım çaldırmamda. Sadece gerçekten tanıdığım arkadaşlarımla aktarım yaparım. Vay anam Şaheserim çalınır diye aktarımının yapılmaması kadar şaçma bir sebep kabul edilemez.....
Kullanıcı avatarı
SessizGemi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen SessizGemi »

Ne kadar bencilsiniz.Ben büyücmle yeteneğimi maden+ sarrafa verdim.Oysaki ne ümitlerle 49 lwl olma peşide koşuyordum.

GM ler bu mu adaletiniz.Oyunda hırsızlık var diye neden bizi mağdur ediyorsunuz????????????
Ben silahı başka charımla üretip büyücüme aktarmak istiyorum.

Böyle saçma şeymi olur her yerde hırsızlık var.Dünya varolduğundan beri var hırsızlık.Şimdi oldumu bu yaptığınız GM ler.Bu böyle olursa oyunu bırakırım.İşim gücüm yok bi büyücü daha açıp 49 mu yapacam.

Sizde uyanık olun kardeşim hırsızlık varda sanki onlar hackerlik ilemi alıyo sizden mallarınızı.Sizden kaynaklanıyo.Miskin miskin oynarsanız 5 yaşındaki çocukta çalar itemlerinizi veya madenlerinizi sizden.

Şu soruma bir GM lütfen cevap versin Şaheserler aktarılabilecekmi ? Eğer aktarılamayacak ise meslekleri(madenci silahtar vb) sıfırlama yapılsın ama bi karar verin.Oyuna devam etmem buna bağlı.Bekliyorum cevabunuz? :?: :?: :?: :?: .
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

SessizGemi yazdı:Ne kadar bencilsiniz.Ben büyücmle yeteneğimi maden+ sarrafa verdim.Oysaki ne ümitlerle 49 lwl olma peşide koşuyordum.

GM ler bu mu adaletiniz.Oyunda hırsızlık var diye neden bizi mağdur ediyorsunuz????????????
Ben silahı başka charımla üretip büyücüme aktarmak istiyorum.

Böyle saçma şeymi olur her yerde hırsızlık var.Dünya varolduğundan beri var hırsızlık.Şimdi oldumu bu yaptığınız GM ler.Bu böyle olursa oyunu bırakırım.İşim gücüm yok bi büyücü daha açıp 49 mu yapacam.

Sizde uyanık olun kardeşim hırsızlık varda sanki onlar hackerlik ilemi alıyo sizden mallarınızı.Sizden kaynaklanıyo.Miskin miskin oynarsanız 5 yaşındaki çocukta çalar itemlerinizi veya madenlerinizi sizden.

Şu soruma bir GM lütfen cevap versin Şaheserler aktarılabilecekmi ? Eğer aktarılamayacak ise meslekleri(madenci silahtar vb) sıfırlama yapılsın ama bi karar verin.Oyuna devam etmem buna bağlı.Bekliyorum cevabunuz? :?: :?: :?: :?: .
arkadaşım bu sorun düzeltileli yıl oldu
şaheser silahları üretmek için illa silahtar olmaya gerek yok
git rüsteme madenci ve sarrafım demişsin, ikisi içinde reçete göreceksin kendine uygun olanı al ve üret
ama büyücünde üret başka çarda üretirsen aktaramazsın
bu arada bu silahların aktarılamıycağı aylar öncesinden bildirildi yönetim tarafından
duyuruları takip etmeyip suçu yönetime atmayın
şu anda herhangi bi meslekte 1 puanınız bile olsa ona uygun reçeteyi alıp şaheser üretebilirsiniz
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakacef »

shine yazdı:Charın calınsa o kadar emegin boşa gider ,bence aktarılmaması iyi demişsin , o kadar emeğim zaten boşa gitti sanırım farkında değilsin. Bu şaheseri kullanamıyorum öyle cantada duruyor. zaten char çalınsa 150 m luk eşyaları aktarcak paralarımı madenlerimi aktarcakta şaheserimi aktaramadı diyemi sevincem, oda saçma olur. Diyelim benim 2 tane savaşçı karakterim var ikisindede kullanabilmek için 2 Ecelmi yapıcam ?? bu kadar saçma bir uygulama olamaz . Bence kesinlikle şaheser aktarımı açılmalı.

destek bölümüne msj at bence yardımcı olurlar mağdur bırakmazlar kimseyi...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

bencede koyulursa iyi olur yada ortak bir banka olabilirse iyi olabilir
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
SessizGemi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SessizGemi »

Yani mesela biz silahtara 1 puan verdik.O bir puanla şaheser silah üretebiliyoz mu??Bunu mu demek istiyosun???
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Ehehehe :D
Forumu takip etmezseniz böyle olur...
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Güzel bir uygulama diyenlere sesleniyorum . 2 tane savaşçınız var ve ikisine dizmek istiyorsunuz 2 tane mi ecel üreticeksiniz ? Her cara bir tane şaheser cok zor. İnşallah yapılan bu uygulama düzeltilir.. Şikayetci olanlar cok.
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

SessizGemi yazdı:Yani mesela biz silahtara 1 puan verdik.O bir puanla şaheser silah üretebiliyoz mu??Bunu mu demek istiyosun???
evet aynen öyle
hatta silahtarda olmana gerek yok, herhangi bir meslek dalında 1 puanının olması yeterli
şaheser üretmek için
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön