Savascıbjk YıldızYeşil İken !!!
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Savascıbjk YıldızYeşil İken !!!
kaç char kullandın ? 
bjk meranın eskilerinden petcerar sen kaç yıldır oynuyosun ?
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Savascıbjk sana tarihden çarlar söyliyim * Azizz* Yeni Adıyla Warning İkside ban :mrgreen:
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
15 Nisan 2008.Myrmidon yazdı:bjk meranın eskilerinden petcerar sen kaç yıldır oynuyosun ?
Ben meranda değil tılsımda tılsımın ilk açıldığı gün başladım ikvye.Sonra karmakarışık şeyler oldu bu çöplüğe sürüklendim :S
Petcarar yazdı:15 Nisan 2008.Myrmidon yazdı:bjk meranın eskilerinden petcerar sen kaç yıldır oynuyosun ?
Ben meranda değil tılsımda tılsımın ilk açıldığı gün başladım ikvye.Sonra karmakarışık şeyler oldu bu çöplüğe sürüklendim :S
Çöplük anlayışımız farklı olsa gerek..
Çöplük anlayışın buysa sen de bu çöplük içindeki bir çöpsün. Çöplükten kastın karaktersizlerin bol olduğu bir sunucu ise doğrudur biz de o çöpleri çöp kutusuna doldurur postalarız.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
DAHA NE OLSUN ADAMLAR HER "KNK" DİYENE ŞİFRELERİNİ VERİYORLAR SOYULUYORLAR SONRA YİNE BİRİLERİNE YAĞ ÇEKİP AYNI EŞYALARI YAPIYORLAR BI DE BU KADAR KARAKTERSİZLİKTEN SONRA HALA SANA EZIK DIYORLAR DAHA NE OLSUN?kfat4 yazdı:Petcarar yazdı:15 Nisan 2008.Myrmidon yazdı:bjk meranın eskilerinden petcerar sen kaç yıldır oynuyosun ?
Çöplük anlayışın buysa sen de bu çöplük içindeki bir çöpsün. Çöplükten kastın karaktersizlerin bol olduğu bir sunucu ise doğrudur biz de o çöpleri çöp kutusuna doldurur postalarız.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
havalarda ısındı :mrgreen: :mrgreen:
Petcarar yazdı:DAHA NE OLSUN ADAMLAR HER "KNK" DİYENE ŞİFRELERİNİ VERİYORLAR SOYULUYORLAR SONRA YİNE BİRİLERİNE YAĞ ÇEKİP AYNI EŞYALARI YAPIYORLAR BI DE BU KADAR KARAKTERSİZLİKTEN SONRA HALA SANA EZIK DIYORLAR DAHA NE OLSUN?kfat4 yazdı:Petcarar yazdı:15 Nisan 2008.Myrmidon yazdı:bjk meranın eskilerinden petcerar sen kaç yıldır oynuyosun ?
15 nisan 2008 de başladıysan bilirsin kurtadminleri, bykalpsizleri... ne oldu onlara çöp öğütme makinasının dişleri arasında yok olup gittiler. Eskiden bölge kanalından hergün küfür yağardı şimdi LAN diyen bile susturuluyor ve büyük bir gelişme bu. Bence artık insanlar akıllanıyor. Açıkcası "charım çalındı" diyen birilerini görmüyorum eskisi kadar. İnsanlar akıllanıyor..
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Dedim ben tılsımda başladım xD Ben Masteroft'cuları Wc'yi santana'yı santa'yı erdimehmet'i falan biliyorum tılsımda tabi şimdi tamamen değişmiş o ayrı mevzu.kfat4 yazdı:Petcarar yazdı:DAHA NE OLSUN ADAMLAR HER "KNK" DİYENE ŞİFRELERİNİ VERİYORLAR SOYULUYORLAR SONRA YİNE BİRİLERİNE YAĞ ÇEKİP AYNI EŞYALARI YAPIYORLAR BI DE BU KADAR KARAKTERSİZLİKTEN SONRA HALA SANA EZIK DIYORLAR DAHA NE OLSUN?kfat4 yazdı:Petcarar yazdı:15 Nisan 2008.Myrmidon yazdı:bjk meranın eskilerinden petcerar sen kaç yıldır oynuyosun ?
15 nisan 2008 de başladıysan bilirsin kurtadminleri, bykalpsizleri... ne oldu onlara çöp öğütme makinasının dişleri arasında yok olup gittiler. Eskiden bölge kanalından hergün küfür yağardı şimdi LAN diyen bile susturuluyor ve büyük bir gelişme bu. Bence artık insanlar akıllanıyor. Açıkcası "charım çalındı" diyen birilerini görmüyorum eskisi kadar. İnsanlar akıllanıyor..
Bu arada inşallah akıllanıyorlardır.Herkesin aşağıladığı knight oyuncuları bile bu yutturmacaları yemiyor.