VatanXLydeR yazdı:
Büyücü Kesmek için
1- Max Hasar Olmanız Lazım ..
2- Yetenekler :
15 Şifa ve Şifa Bilgisi
15 Zehir
15 Asit ve Asit Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Ruh Kalkanı
En iyi Yeteneklerdir bence Eger Büyücü kesmek İstiyorsanız..
kesinlikle ...
VatanXLydeR yazdı:
Büyücü Kesmek için
1- Max Hasar Olmanız Lazım ..
2- Yetenekler :
15 Şifa ve Şifa Bilgisi
15 Zehir
15 Asit ve Asit Bilgisi
15 Can Kurtaran
15 Ruh Kalkanı
En iyi Yeteneklerdir bence Eger Büyücü kesmek İstiyorsanız..

konfucyus yazdı:
uğrasmaya gerek yok alın size güzel bir puanlama
şifa ve bilgisi 15
can kurtaran 15
zehir 15
asit ve bilgisi 15
geri kalan puanıda meditasyona basın.
tabi bu yetenek sadece büyücüler için dizilimdir.
zira vs ye başladığın anda konst. acan büyücüye zehiri at ki büyü atamasın
can kurtaranı bas ve asitlerle parala
anında yerde. tabi zehiri kullanmayıp ruh kalkanınada verebilirsiniz.
konfüçyüs

konfucyus yazdı:asitle diğer yaratıklara 1000i geçemeyen vuruşlar yapabilirsin.
lakin yaratıklarla büyücüler arasında fark var. hangi büyücü direnç puanını asit'e yatırır yada zehire ?
bunu yapacak oyunda hiçbir büyücü yoktur. varsa bile ben ona aptal derim(klan dışında kalanlar hariç.). cünkü oyun içerisinde asit ve zehir direnci ile uğraşmazlar genelde herkes element eşyta düzdüğü için element dirençlere verir. büyücüler klanda diğer büyücülere yem olmamak için elektrik buz ve ateşe basar.
buda asit puanlarının boşa çıkması anlamına gelir. bu bağlamda bir asitçi şifacı büyücüye 1000 üzerinde rakamlarla öpücük atar. bunun aksini idda eden eminönündeyim buyursun. hemde hayyan cevriyelerle değil sadece cevriyelerle karşısına cıkıcam.
onun haricinde karşında full hayyan cevriye şifacı çıkarsa bence direk zihini atıp kaçmaya başla yoksa işin cidden cok zor. senin vuracağın kritik büyüler ck ya denk gelecektir. ve sen büyü bozma ile en fazla 2 asit büyüsünü bozabilirsin. nitekim ki hesaplama yapalım şimdi.
şifacının canı 10 bin diyelim 1 şifası minimum 2000 maksimum 12600 (denenmiş ispatlanmıştır. resmi laptopta yollayacam)
büyücünün canı ise keza 10 bin civarı olduğunu varsayalım
şifacının 1 asiti 9 kudret alır 1 can basması ise 11 kudret
1 asiti de 1000 hasar #@!? varsayalım ( büyücünün üzerinde kalan etkileri hari
9 asit attımı büyücüyü öldürecek kadar canını alır geriye kalan 19 kudretle cankurtaran ve can basmayı halleder.
büyücü ne yapabilir ? zihin atar ve oturur ama küre ve büyü bozmayı 15 yapan büyücünün zihnide yoktur.
nitekim kıssadan hissesi asitci bir şifacı kullanan biri olaraktan sana tavsiyem asitci bir şifacı gördünmöü arkanı dönüp kaç yoksa çok fena madara olabilirsin.
konfüçyüs
woLveRiNe yazdı: Fark edermi.. Beklerim ben.. Eminde çarım var.. arz.. istersen kabadayıda ws atabilirz. fakat daha 40 lwl![]()
Ankada 49 lwl çarlar var.. onlarla Meydan okuyabilirim.
Çünki Her horoz Kendi Çöplüğünde öter.
Benim itemlerim'i neredeyse herkez bilir sunucumda. NasıL oynadıgımıda tüm büyücüler neredeyse..
Ankada 4 tane 49 lwl çar sildim. 1 büyücü 2 savaşcı 1 şifacı....Hepside 49'du.
şimdi Stoneoflife'nin çarlarını oynuyorum.. eğer Gelirsen Ankaya beklerim... Korkunun KesiLmeye bir faydası yok
Sen beni Kesebilirsin Fakat AsLa MağLup edemessin

konfucyus yazdı:woLveRiNe yazdı: Fark edermi.. Beklerim ben.. Eminde çarım var.. arz.. istersen kabadayıda ws atabilirz. fakat daha 40 lwl![]()
Ankada 49 lwl çarlar var.. onlarla Meydan okuyabilirim.
Çünki Her horoz Kendi Çöplüğünde öter.
Benim itemlerim'i neredeyse herkez bilir sunucumda. NasıL oynadıgımıda tüm büyücüler neredeyse..
Ankada 4 tane 49 lwl çar sildim. 1 büyücü 2 savaşcı 1 şifacı....Hepside 49'du.
şimdi Stoneoflife'nin çarlarını oynuyorum.. eğer Gelirsen Ankaya beklerim... Korkunun KesiLmeye bir faydası yok
Sen beni Kesebilirsin Fakat AsLa MağLup edemessin
neden meydan okumayı kendinizde meziyet olarak görürsünüz ? ha meydan okudun ankada 4 tane char sildin başın göğe mi erdi ? burda anlatmak istediğin ne ? ankada herkes üstünü başını biliyormuş bundan banane ?
öncelikle burda birilerine meydan okumak için bir konu açılmadı bunun bilincine var. kesebileceğini idda edenlere sadece sayısal olarak bilgiler verildi. inanmayana ispatlaması kolay dendi bu kadar basit.
sunucunda istediğin eşyalarla ol farketmez ben; sen ve senin gibileri sadece tek efsun cevriyelerle paspas ettiğim günleride bilirim.
kesebileceğini idda eden varsa eminönünde herdaim beklerim. gelen gelir gelmeyen ise havasını alsın gerisi önemli değil. konular altına aptal abuk sabuk cevaplar yazmaya gerek yok.
eminönündeki charını ben kasarım ve istediğin eşyaları ben bulurum yeterki gel tamam ?
konfüçyüs