'Cahille tartışmayın ben hiç kazanamadım' Demiş İmamı Gazali. O yüzden sana en büyük cevap susmak kardeş hadi hayırlı işler bol güneşlergoddied yazdı:Cem YLMZ ın dedıgı gıbı bu cocuk olmamısfatihfb88 yazdı:Babamdan ne istiyon peachh s.s.s.sgoddied yazdı:bence susturma gereksız olmuş...babasından dolayı sus almış..benım onerım şu
babasına ceza vermek lazım şeriat usullerıne gore, once kafasına sonra ayagına sıkmak lazım .(acı cekmemesi için)
bıde şunu dıyeyım kaşar dememış peynir demiş bu da peynırın hangı ıle kayıtlı olduguna bakmak lazım..saygılar![]()
susturulmada haklı GM bununda agzına etle sıkmak lazım(anladın sen)
Bende anlamadım
Re: Bende anlamadım
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Açtılar kardeş 1 hafta almıştım sus'uhaydegidelumm yazdı:bunu videoya çek bizim market burası işte veya bakkal burası işte diye . gel foruma koy kasaya fln otur aç kapa paraları göster akçe alcam de belki blokeni açarlar
O senin görüşün birader ilgilendirmez beni.harkonen yazdı:tebessüm bile etmedim
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
babasının dükkanından girio imzadaki şifacının ismine bak tamamdır ifşa oldun %100 liseli yada ilk okulfatihfb88 yazdı:Açtılar kardeş 1 hafta almıştım sus'uhaydegidelumm yazdı:bunu videoya çek bizim market burası işte veya bakkal burası işte diye . gel foruma koy kasaya fln otur aç kapa paraları göster akçe alcam de belki blokeni açarlar
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:mrgreen: imam felan ama güzel laf koymuş adamfatihfb88 yazdı:'Cahille tartışmayın ben hiç kazanamadım' Demiş İmamı Gazali. O yüzden sana en büyük cevap susmak kardeş hadi hayırlı işler bol güneşlergoddied yazdı:Cem YLMZ ın dedıgı gıbı bu cocuk olmamısfatihfb88 yazdı:Babamdan ne istiyon peachh s.s.s.sgoddied yazdı:bence susturma gereksız olmuş...babasından dolayı sus almış..benım onerım şu
babasına ceza vermek lazım şeriat usullerıne gore, once kafasına sonra ayagına sıkmak lazım .(acı cekmemesi için)
bıde şunu dıyeyım kaşar dememış peynir demiş bu da peynırın hangı ıle kayıtlı olduguna bakmak lazım..saygılar![]()
susturulmada haklı GM bununda agzına etle sıkmak lazım(anladın sen)

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
La yetersiz gel skype bi muhabbet edelim senle. Ordan laf kaşarlığı yapmakla olmuyor çakma incici.harkonen yazdı:babasının dükkanından girio imzadaki şifacının ismine bak tamamdır ifşa oldun %100 liseli yada ilk okulfatihfb88 yazdı:Açtılar kardeş 1 hafta almıştım sus'uhaydegidelumm yazdı:bunu videoya çek bizim market burası işte veya bakkal burası işte diye . gel foruma koy kasaya fln otur aç kapa paraları göster akçe alcam de belki blokeni açarlar
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
1.si skypem yok 2.si istanbulda olsan gelirdim 3.sü çakma incici falan degilim eğer çakma incici olsam anan zaa xd gibi saçma şeyler yazardımfatihfb88 yazdı:La yetersiz gel skype bi muhabbet edelim senle. Ordan laf kaşarlığı yapmakla olmuyor çakma incici.harkonen yazdı:babasının dükkanından girio imzadaki şifacının ismine bak tamamdır ifşa oldun %100 liseli yada ilk okulfatihfb88 yazdı:Açtılar kardeş 1 hafta almıştım sus'uhaydegidelumm yazdı:bunu videoya çek bizim market burası işte veya bakkal burası işte diye . gel foruma koy kasaya fln otur aç kapa paraları göster akçe alcam de belki blokeni açarlar
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
fatihfb88 yazdı:La yetersiz gel skype bi muhabbet edelim senle. Ordan laf kaşarlığı yapmakla olmuyor çakma incici.harkonen yazdı:babasının dükkanından girio imzadaki şifacının ismine bak tamamdır ifşa oldun %100 liseli yada ilk okulfatihfb88 yazdı:Açtılar kardeş 1 hafta almıştım sus'uhaydegidelumm yazdı:bunu videoya çek bizim market burası işte veya bakkal burası işte diye . gel foruma koy kasaya fln otur aç kapa paraları göster akçe alcam de belki blokeni açarlar
çakma incici değiliz
istanbulda isen yüzyüze görüşeibliriz rahat ol

Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
çakma incici değiliz
istanbulda isen yüzyüze görüşeibliriz rahat ol
yok lan ben giderim beni cagırdı o degilde bugun halı saha ypatık 17-4 bitti maşallah 7 asist yaptım ama 0 gol ya
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
yok lan ben giderim beni cagırdı o degilde bugun halı saha ypatık 17-4 bitti maşallah 7 asist yaptım ama 0 gol ya[/quote]harkonen yazdı:duygusal konuştun..laf kaşarlığını senden daha iyi bilen olamaz sonuçta bakkalsın dostum
![]()
çakma incici değiliz
istanbulda isen yüzyüze görüşeibliriz rahat olemrenin yerine ben gelirim
önemli olan asistir zaten asist golün yarısıdır
3,5 gol yapar rahat ol

Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
haydegidelumm yazdı:yok lan ben giderim beni cagırdı o degilde bugun halı saha ypatık 17-4 bitti maşallah 7 asist yaptım ama 0 gol yaharkonen yazdı:duygusal konuştun..laf kaşarlığını senden daha iyi bilen olamaz sonuçta bakkalsın dostum
![]()
çakma incici değiliz
istanbulda isen yüzyüze görüşeibliriz rahat olemrenin yerine ben gelirim
önemli olan asistir zaten asist golün yarısıdır
3,5 gol yapar rahat ol
çizgiden 2 top çıkardım 5.5 gol de yuvarla 6 gol 6 ile 7 yi çarp 42 ( 7 asist var ondan) 4 ü 2 ye e böl (2 si benim hatamdan 2 si kalenin) 42-2= 40
40-mhp bağıntı teoremi
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN