Splash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI NOT: Evet ben yönetim yalakasıyım, evet siz kralsınız ve Evet siz herşeyi bilirsiniz. İyi Forumlar
:roll:
Hepimiz Kral İsek Eğer ! Burada Taht Kavgaları Çok olur Merkezi Otorite bozulur Ayrıca Herkes eşit Olur .. Paradosk yaptın dostum
alemde tek kral varsa oda SARI OĞLU SABRİDİR o varken bize laf düşmez haddini bil kadim dostum
beni uyardığın için sana teşekkürü bir borç bilirim ve borç yiğitin kamçısıdır..
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Splash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI NOT: Evet ben yönetim yalakasıyım, evet siz kralsınız ve Evet siz herşeyi bilirsiniz. İyi Forumlar
Hepimiz Kral İsek Eğer ! Burada Taht Kavgaları Çok olur Merkezi Otorite bozulur Ayrıca Herkes eşit Olur .. Paradosk yaptın dostum
alemde tek kral varsa oda SARI OĞLU SABRİDİR o varken bize laf düşmez haddini bil kadim dostum
beni uyardığın için sana teşekkürü bir borç bilirim ve borç yiğitin kamçısıdır..
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
kadim dostum bugun telefonumu elime aldım ikv2500 yazdım gelen mesaja evet dedim ve bunu 55 kez tekrarladım
kadim dostum bugun telefonumu elime aldım ikv2500 yazdım gelen mesaja evet dedim ve bunu 55 kez tekrarladım
Bende Bugün O Tür Ayinler düzenledim Turist Kafilesi Gezdiriyordum bugün TErcümanlık yapıodum topluca 30 kişiydik
ikv2500 yazdk ve gelen mesajlara bazılarımız yes bazılarımız yah bazılarımız da da diyerek onayladık...
Ve Bunu 4 kere tekrarladık
4x30=120 !
120 /3 = 40
VE Milliyetçi Hareketin Kurluşu
Video kaldırılmıştır.
onuraytacc yazdı:Oyun Başladığından Beri Daha Doğrusu Ben Oyuna Başladığımdan Beri Bana Karşı Bir Kinin Var Bu Oyunda Ra'nın Gözü Beni İlgilendirmez Ap Açık Subliminal Mesaj Veriyosunuz Sizde Suç Değil Devletimizde Bide Bana Lafı Susturmak İçin Açtığım Konuya Yorum Atıp '' EĞLENCENE BAK '' Diyosun A N T E P L İ Sana Fazlamı Kaçıyo Yoksa Sizler Oyunun Yöneticisi Olduğunuz İçin Mi Bizi Ezmeye Çalışıyosunuz Elinizden Geldiğince Oyuna Zevk Değil Para Kattınız Eski İstanbul Kıyamet Vakti Nerede Acaba Merak Ediyorum Hadi Bakalım BYNOCOMENT Bunada Cevap Ver !!!
Merhabalar .
Oyun Başladığından Beri Daha Doğrusu Ben Oyuna Başladığımdan Beri Bana Karşı Bir Kinin Var
Size kinim mi ? .) kusura bakmayın ama sizi tanımıyorum, size neden kinim olsun ? size değil kimseye kinim yok
Bu Oyunda Ra'nın Gözü Beni İlgilendirmez Ap Açık Subliminal Mesaj Veriyosunuz Sizde Suç Değil Devletimizde
Önce oyuncularımız için ne demek istediğinizi kısaca açıklayalım.
Subliminal Mesaj:Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Bu tekniklerin amaçları, etkisi, kullanım sıklığı ve rekabet gibi konularda ahlaka uygunluğu konuları tartışmalıdır.
Videodaki iddianız ve buraya yaptığınız yorum birbiri ile uyuşmuyor, zira bizim oyunumuzda anlık, geçici, gömülü mesajlar yok herşey aleni ve açık, bu ibarelerin açıklamasınıda size buradan . viewtopic.php?f=46&t=103427yaptım
Açtığım Konuya Yorum Atıp '' EĞLENCENE BAK '' Diyosun A N T E P L İ Sana Fazlamı Kaçıyo Yoksa Sizler Oyunun Yöneticisi Olduğunuz İçin Mi Bizi Ezmeye Çalışıyosunuz
Ya latifeden anlamıyorsunuz yada anladınız ama işinize gelmedi sizin yayınladığınız bu viewtopic.php?f=46&t=103427Videonun sonunda şu cümleler var ( 1:1o. saniye)
''Eğer bu kadar kanıttan sonra inanmıyosan Sana İnandıracak birşeyimiz yok demktir.IIIumanti Allahla şeytanı bir tutmaktır ( Haşa ) Şimdi Git Oynunu Oyna ''
Bende size gerekli açıklamayı örnekleri ve tarihsel süreci ile anlattıktan sonra sizin videodaki yazıya atıfta bulundum. Bu kadar kanıttan sonra hala inanmıyorsan sana diyecek bir şeyimiz yok demektir.Şimdi lütfen git ve eğlenmene bak Burada Mesaj şuydu : Bunları takmayın eğlenmenize bakın
A N T E P L İ Sana Fazlamı Kaçıyo Yoksa Sizler Oyunun Yöneticisi Olduğunuz İçin Mi Bizi Ezmeye Çalışıyosunuz
Antepli mi . Sayın arkadaşım teşbihte hata olmaz derler lütfen yanlış anlamayın espiriyi Zanzibarlı olsanız ne olacak
İKV Oyuncusunu , Şehir dil, din , ırk diye asla ayırmadık. Bu arada Tüm Gaziantepli arkadaşlarıma sagı ve sevgilerimi sunuyorum .
Sizi ezmek ne haddime , sanırım sistemi bilmiyorsunuz , hatırlatırımki bende oyuncuyum ve sizin tabiriniz ile sizi ezmek !isteseydim, size cevap bile vermezdim. Ben ne yapmışım ? sizi ciddiye almışım yorum yazmışım. sanırım yanlış pencereden bakıyorsunuz.
Saygılarımla
Keşke Bu Kadar Uğraşmayıp Direk Sövseydin O Daha Hafif Gelirdi.
Milet Şu Saçma İşlere Çok Takılıyosunuz üçgen peynir görseniz Subliminal Mesaj Diycek Hale Gelenler Var.Subliminal Mesaj Yok Değil Ama Bu Kadarda Abartmaya Gerke Yok