autodesk mapguide studio 2009 adobe indesign cs5 ableton suite 8 mac adobe photoshop elements 10 microsoft visual studio professional 2012 (32-bit)
imagenomic portraiture 2 for adobe photoshop mac discount elcomsoft advanced access password recovery 2.5 discount imsi turbofloorplan home and landscape pro 12 discount soft adobe acrobat x pro mac discount oem acdsee photo editor 2008 download software
abest video to ipod 3gp flash converter adobe indesign cs6 mac adobe photoshop lightroom 2 cyberlink powerdirector 8 ultra adobe authorware 7
autodesk inventor publisher 2012 (64-bit) download soft corel painter 12 mac discount soft objective development launch bar 5 mac download soft nik software complete collection ultimate edition mac (32-bit) discount software smartsoft smartftp 4.0 home (64-bit) discount
smartsoft smartftp 4.0 home (32-bit) nik software sharpener pro 3 mac adobe coldfusion 9 enterprise edition mac (64-bit) sorenson media squeeze 7 mac microsoft office 2007 home and student
microsoft office 2010 home and student family pack (64 bit) discount software ashampoo winoptimizer 5 oem discount mcafee total protection 2009 discount software adobe photoshop lightroom 3 (32-bit) oem discount propellerhead reason 5 discount soft
Öneri.
-
Katevollole
- İskele Babası

Re: Öneri.
:arrow: Mesela karakter aktarımındada aynı şifre istenilebilir?XxxChesTeRxxX yazdı:Öncelikle Merhaba arkadaşlar. Şimdi Karakterlerin silinmesi hakkında bir önerim var. Karakter Sİlmek İçin şifre. Şifre Koymak için üyeliğimizden Sadece 1 kere şifre koyuyoruz . Bu Şifre hiç değiştirilemez ve silinemez. Karakteri Sil'e tıklayınca bizden şifre isteyecek ve şifreyi girip karakterimizi silebileceğiz. Bu Önerinin avantajı ise mesela art niyetli birisi başkasının karakterini silmek isterse şifreyi bilmeyerek karakteri silemeyecek. Bu özellik bazı oyunlarda vardı. Lütfen bana oyun artık metin 2 felan oldu demezseniz sevinirim. :arrow:
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Öneri.
Oyunda ulas bana biSlimShady yazdı:Önerine katılıyorum olursa güzel olur ancak daha önce başka bir başlıkta bunun gibi bir öneriyi şekillendirip amaç farketmeksizin sunmuştum.
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk