Fanart ı beklemekten

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: Fanart ı beklemekten

Mesaj gönderen harkonen »

götze verdi sende aldınmı ?
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Salvocu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: CcC Gamlı Baykuş CcC

Mesaj gönderen Salvocu »

Rengim MOR oldu
Sansar Salvo <_O AĞIR ROMAN <_O

http://youtu.be/G7YvXlAIG-I
Denizlerin DALGASIYIM .Yağarsa Yağmur Yağar.Nayinoma Kurbani.

Ferhat Süsen :) >> https://www.facebook.com/ferhat.susen.5?ref=tn_tnmn
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

harkonen yazdı:götze verdi sende aldınmı ?
şunu gblere alında sussun az
Resim
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Beklemek lasım
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

Ben'de selanik göcmeniyim bununla ermeniligine ne alakası var ?
Osmanlı tarihindeki haritaya baktın mı sen arabistana kadar osmanlının dı .
Ki bunun konuyla bır alakası bıle yok . Sen arakdaşın dedigi gibi İstiklal marşının 10 kıtasını bile bilmeyip , Gençlige hitabeyi bilmeyip kendine TÜRK diyenlerdensin ... Koskoca bir tarih yazmış Atalarının ne yaptıklarını sınırlarının nerelere ulaştıklarını bilmeden . Bir selanik göçmenine ermeni diyebiliyorsun . Ona bakarsan ülkemizde bussuru bulgar , girit göçmeni var . Sen bir selanik göçmenine ermeni dersen ATA ' nada demiş olursun bunu. İnsanların soyu nereye dayanıyorsa dayansın kürt , çerkez , ermeni , bulgar , roman . ''BEN TÜRKÜM DİYORSA O TÜRKTÜR'' . Ama gidipte onları ayırt ediyorsa ben kürdüm , ermeniyim , cartım curtum diyorsa bilki onlar bu ülkeyi bölmeye çalışan SOYSUZLARDIR .Burda boş boş terbiyesizlik yapmayın !

IRKÇILIK YAPICAKSANIZDA IRKÇILIGIN NE OLDUNU BİLİNDE YAPIN !!!

Ayrı bir konuda bu FAN ART gerçekten artık açıklanmalı ! O kadar emek verdik video hazırladık cizim yaptık kısa hikaye yazdık emegimizin karşılıgını hala alamadık kim en iyiyse emeginin karşılıgını almalı biz ve ya bir başkası . Sobee birazdaha duyarlı ol lütfen !
Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

Batuhansrclk yazdı:Ben'de selanik göcmeniyim bununla ermeniligine ne alakası var ?
Ki bunun konuyla bır alakası bıle yok . Sen arakdaşın dedigi gibi İstiklal marşının 10 kıtasını bile bilmeyip , Gençlige hitabeyi bilmeyip kendine TÜRK diyenlerdensin ... Koskoca bir tarih yazmış Atalarının ne yaptıklarını sınırlarının nerelere ulaştıklarını bilmeden . Bir selanik göçmenine ermeni diyebiliyorsun . Ona bakarsan ülkemizde bussuru bulgar , girit göçmeni var . Sen bir selanik göçmenine ermeni dersen ATA ' nada demiş olursun bunu. İnsanların soyu nereye dayanıyorsa dayansın kürt , çerkez , ermeni , bulgar , roman . ''BEN TÜRKÜM DİYORSA O TÜRKTÜR'' . Ama gidipte onları ayırt ediyorsa ben kürdüm , ermeniyim , cartım curtum diyorsa bilki onlar bu ülkeyi bölmeye çalışan SOYSUZLARDIR .Burda boş boş terbiyesizlik yapmayın !

Ayrı bir konuda bu FAN ART gerçekten artık açıklanmalı ! O kadar emek verdik video hazırladık cizim yaptık kısa hikaye yazdık emegimizin karşılıgını hala alamadık kim en iyiyse emeginin karşılıgını almalı biz ve ya bir başkası . Sobee birazdaha duyarlı ol lütfen !
20 yaşında biriyim eminim tarihi senden daha iyi biliyorum 6 sene önce hiç calısmadan tarihi bilgimle dersten 100 alabiliyorsam sen düşün artık.. o da bir espridir son dönemlerde popüler olan...
Resim
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Batuhansrclk yazdı:Ben'de selanik göcmeniyim bununla ermeniligine ne alakası var ?

Irkçılığı harkoen yapıyor.Ayrıca kürt diye bir şey yoktur ;) Ben kürdüm diyen irana gitsin lütfen.Kürtçülük sadece bir terörizm akımıdır.Zaten doğu anadoluda da bu akıma yakalananlar vardır.
Ermeniler de Türk'ün dostu olamaz.Zamanında Türk köylerine saldıranlar ne zamandan beri Türk oldu.Kadınlarımıza tecavüz edenler şimdi bizim kardeşimiz mi oldu.Hayır bir şeyden haberin yok neden bu meselelere giriyorsun ki? Sen sadece böyle saçmalarsın bence.Sana sorsak ilk osmanlı padişahı kim II mehmed dersin :D

Terör 1 gecede bitebilir.İstenmiyor ve ticarete dönüştüğü için bitmiyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Respirasyon »

İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Konu kilitlenmiştir. Devamı niteliğinde konu açacaksanız lütfen sadece Fan-Art ile ilgili olsun.

iyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön