Ayrıca kullandığım tüm eşyalarımda ikv reklamcısı gibi tşört, kazak, çanta, klavye gibi ürünlerimden cep telefonuma kadar hemen herşeyimi ikv ürünleriyle süslüyorum. Bir nevi kendi dünyamı ve atmosferimi oluşturdum gibi. Etrafımda oyunun popülerliğini bilen ve oynayan insanlardan olumlu ve dikkat çeken tepkiler alıyorum.
Örneğin ikv ci bu adam dediklerinde bir gurur geliyor bana ayrıca çok hoş bir durum denemenizi tavsiye ederim 5 tane tşörtü makul fiyata basan baskı merkezinde karakterimin 5 farklı resmini bastırdım ve sokağa çıktığımda bu resimli tşört ile gezerim genelde ve karakterimi tanıyan insanlar vay adam reklam olmuş tşörtlerde geziyor gibi hoş tepkiler veriyor. Çoğunluk kendi karakterimi reklam ettiğimi bilmiyor.
İkv resimli yada formatlı telefon kılıfları arıyorum kendim yapmak istedim fakat olmadı daha doğrusu ben beceremedim. Gerekirse telefon kılıfını bulduğumda telefonuma uymaz ise uyan telefonla değiştirmeye bile hazırım bu benim için çok önemli aşağıda örnek resim vericem mutlaka birileri denk gelmiştir.
Bana örnekteki gibi ama ikv formatında olacak bir kılıf lazım yada ikv formatında olan her türlü kılıf olur.