BazU yazdı:Kasaya Nakit para koyma fikri mükemmel bence ama işportaya gerek yok 1 işporta yeterli ölünce dogma olayı da değiştirilirse yakın mesafe olursa güzel olur Ama en önemlisi yeraltına banka şart.
Orhan o kadar cok paran varsa böLü$ebiLiriz
BazU yazdı:Kasaya Nakit para koyma fikri mükemmel bence ama işportaya gerek yok 1 işporta yeterli ölünce dogma olayı da değiştirilirse yakın mesafe olursa güzel olur Ama en önemlisi yeraltına banka şart.
Zems yazdı:
kar yağsa yağmur olsa çok şey bunlar ıkv için bunuda biliyorum acı ve gerçek[ Knight Online ]
gm ler hediye dağıtsa oyuna gelse belli zamanlarda [ Knight Online ] mesela şukadar demir getirene değerli bi item verse .biraz heycan ve oyunun hareketlenmesi için![]()
binek olsa , ışınlanma olsa ,olsada olsa [ Silkroad Online ]
ama nerdeeeeeeeee ..bu oyu böyle isteyen oynar istemeyen oynamaz diyenler olur kesingelişim olmalı şart yoksa olması gerekenlerin düzeltilmesi oyunda farklılık olmuş anlamına gelmez ...
bunlar çok güzel fikirler benim tek bir isteğim varrr lonca kanalının çalışması süs gibi duruyor ordaDomestos yazdı:konuyu yanlışlıkla bitmeden gönderdim.Durum şöyle diyorum ki yönetimden beklentilerimizi yazıp fikir oluşturalım belki sesimizi duyan birileri olurda ikv süper marionun az gelişmiş hali olmaktan çıkar.bizim aklımıza gelenler şöyle.
1-MERANA KASA KOYULSUN
2-MERANA İŞPORTA KONULSUN
3-KASAYA ŞİFRE İLE GİRELİM(CAR ÇALINSADA HIRSIZLAR KASAYA GİREMESİNLER)
4-KABA MODA GEÇER GİBİ KLAN MODUNA GEÇELİM HERKES HERYERDE BİRBİRİNİ KESMESİN.
5-KADİMDE ÖLÜNCE KADİMDEKİ ÖRSTE DOĞALIM.
6-ARKADAŞ LİSTESİ VE ÇANTALAR GENİŞLETİLSİN.
7-GÖRSEL EFEKTLER EKLENSİN KARAMSARLIKTAN ÇIKALIM.
8-KASAYA NAKİT PARA KOYABİLELİM.
9-MADENLER ÇOĞALTILSIN.
10-BİR SEFERLİKTE OLSA ÜRETİM VE TOPLAMA PUANLARI SIFIRLANSIN.
benim aklıma gelenler bunlar.lütfen fikirlerimizi paylaşalım.
DAHA EĞLENCELİ BİR İKV İÇİN EL ELE![]()