NOCOMENT Bİ BAKARMISIN ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
onuraytacc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: İnci Sözlük

NOCOMENT Bİ BAKARMISIN ?

Mesaj gönderen onuraytacc »

Oyun Başladığından Beri Daha Doğrusu Ben Oyuna Başladığımdan Beri Bana Karşı Bir Kinin Var Bu Oyunda Ra'nın Gözü Beni İlgilendirmez Ap Açık Subliminal Mesaj Veriyosunuz Sizde Suç Değil Devletimizde Bide Bana Lafı Susturmak İçin Açtığım Konuya Yorum Atıp '' EĞLENCENE BAK '' Diyosun A N T E P L İ Sana Fazlamı Kaçıyo Yoksa Sizler Oyunun Yöneticisi Olduğunuz İçin Mi Bizi Ezmeye Çalışıyosunuz Elinizden Geldiğince Oyuna Zevk Değil Para Kattınız Eski İstanbul Kıyamet Vakti Nerede Acaba Merak Ediyorum Hadi Bakalım BYNOCOMENT Bunada Cevap Ver !!!
Resim
Resim
N E M U T L U - T Ü R K Ü M -D İ Y E N E
Anteplixgirl
Anteplixshifa
Anteplixsavaş
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: NOCOMENT Bİ BAKARMISIN ?

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Nocomment ile Sorunu Olan benim Bu Oyunda :D Her Platformda Tartıştığım Biridir.(1-2 sene önce) Yeri Geldi Küfür bile edip Bloke Yemişim Adamdan :D Ve Sen Çıkmış Diyorsun Bana Kinin Mi Var ? Emin Ol Kini Olsaydı Buraya Yazmana Bile Fırsat Vermezdi.

Nocommente Haksızlık Yapmayın :D Ben Pişmanım Adam En Güzel Cevabını Susarak Verdi Zamanında...
Yönetime sahip Çıkalım.. Akçe alalım İkv Kazansın Siz Kazanın.
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
onuraytacc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Carımı Bloke Etti Zaten Sen Kafanı Yorma ♥
Resim
Resim
Anteplixgirl
Anteplixshifa
Anteplixsavaş
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Benimde 4 çarımı blokeledi :D Canı Sağolsun Hatta Bi Kaç Tane Daha Bloke Atabilir :D Atsın ..

Bu Gibi İtirazları Buraya Değil , İkvDestekiletişime Şikayet Ceza İtiraz Olarak Göndermelisin..
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
onuraytacc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Boşver Panpa Nocoment Cevap Vermedi İşte Üyeleri Tınladığı Yok m9
Resim
Resim
Anteplixgirl
Anteplixshifa
Anteplixsavaş
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

onuraytacc yazdı:Oyun Başladığından Beri Daha Doğrusu Ben Oyuna Başladığımdan Beri Bana Karşı Bir Kinin Var Bu Oyunda Ra'nın Gözü Beni İlgilendirmez Ap Açık Subliminal Mesaj Veriyosunuz Sizde Suç Değil Devletimizde Bide Bana Lafı Susturmak İçin Açtığım Konuya Yorum Atıp '' EĞLENCENE BAK '' Diyosun A N T E P L İ Sana Fazlamı Kaçıyo Yoksa Sizler Oyunun Yöneticisi Olduğunuz İçin Mi Bizi Ezmeye Çalışıyosunuz Elinizden Geldiğince Oyuna Zevk Değil Para Kattınız Eski İstanbul Kıyamet Vakti Nerede Acaba Merak Ediyorum Hadi Bakalım BYNOCOMENT Bunada Cevap Ver !!!
Merhabalar .
Oyun Başladığından Beri Daha Doğrusu Ben Oyuna Başladığımdan Beri Bana Karşı Bir Kinin Var
Size kinim mi ? .=)) kusura bakmayın ama sizi tanımıyorum, size neden kinim olsun ? size değil kimseye kinim yok
Bu Oyunda Ra'nın Gözü Beni İlgilendirmez Ap Açık Subliminal Mesaj Veriyosunuz Sizde Suç Değil Devletimizde
Önce oyuncularımız için ne demek istediğinizi kısaca açıklayalım.

Subliminal Mesaj:Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda fark edilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından fark edilemezler, ancak bu mesajların insanın bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Subliminal teknikler reklamcılık ve propaganda alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Bu tekniklerin amaçları, etkisi, kullanım sıklığı ve rekabet gibi konularda ahlaka uygunluğu konuları tartışmalıdır.

Videodaki iddianız ve buraya yaptığınız yorum birbiri ile uyuşmuyor, zira bizim oyunumuzda anlık, geçici, gömülü mesajlar yok herşey aleni ve açık, bu ibarelerin açıklamasınıda size buradan . viewtopic.php?f=46&t=103427 yaptım
Açtığım Konuya Yorum Atıp '' EĞLENCENE BAK '' Diyosun A N T E P L İ Sana Fazlamı Kaçıyo Yoksa Sizler Oyunun Yöneticisi Olduğunuz İçin Mi Bizi Ezmeye Çalışıyosunuz
Ya latifeden anlamıyorsunuz yada anladınız ama işinize gelmedi sizin yayınladığınız bu viewtopic.php?f=46&t=103427 Videonun sonunda şu cümleler var ( 1:1o. saniye)

''Eğer bu kadar kanıttan sonra inanmıyosan Sana İnandıracak birşeyimiz yok demktir.IIIumanti Allahla şeytanı bir tutmaktır ( Haşa ) Şimdi Git Oynunu Oyna ''

Bende size gerekli açıklamayı örnekleri ve tarihsel süreci ile anlattıktan sonra sizin videodaki yazıya atıfta bulundum. Bu kadar kanıttan sonra hala inanmıyorsan sana diyecek bir şeyimiz yok demektir.Şimdi lütfen git ve eğlenmene bak ;)
Burada Mesaj şuydu : Bunları takmayın eğlenmenize bakın ;)

A N T E P L İ Sana Fazlamı Kaçıyo Yoksa Sizler Oyunun Yöneticisi Olduğunuz İçin Mi Bizi Ezmeye Çalışıyosunuz
Antepli mi .=) Sayın arkadaşım teşbihte hata olmaz derler lütfen yanlış anlamayın espiriyi Zanzibarlı olsanız ne olacak :)
İKV Oyuncusunu , Şehir dil, din , ırk diye asla ayırmadık. Bu arada Tüm Gaziantepli arkadaşlarıma sagı ve sevgilerimi sunuyorum .
Sizi ezmek ne haddime , sanırım sistemi bilmiyorsunuz , hatırlatırımki bende oyuncuyum ;) ve sizin tabiriniz ile sizi ezmek !isteseydim, size cevap bile vermezdim. Ben ne yapmışım ? sizi ciddiye almışım yorum yazmışım. sanırım yanlış pencereden bakıyorsunuz.

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
kabusxpislickjj
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kabusxpislickjj »

onuraytaç kardeşim diger konuya cwp yazamadım buraya yazım dedim atladıgın bir şey var GBMX sol kolunun üstünde at resmi var bu ne anlama geliyor.Bence GBMX at hırsızı ? ya sence...
PiSLiCk
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Şu grupta tartışılmıcak tek adamla ,bak dikkat et adam diyorum, tartışıyorsun. Bence git başka işlerle uğraş.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
onuraytacc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

..... Boş ver Noco Devam et sen ... Ölümlü Dünya panpa
Resim
Resim
Anteplixgirl
Anteplixshifa
Anteplixsavaş
Meinkampf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Meinkampf »

Oyuna isterlerse İllimunatinin allahını koyarlar birşey diyemezsin seni zorla tutan yok ve akılsızca davranıyorsun oyun zaten yunan mitolojisi üzerinden ilerliyor junonu - centurionu felan bir araştır istersen

Centurion (Antik Roma) Roma Lejyonlarında görev yapan bir subay.

Juno, Iuno, (Latince: IVNO) Roma mitolojisinde baş tanrı Jüpiterin kız kardeşi ve eşi, aile ve doğum başta olmak üzere birçok alanda tezahürü ve ilgisi bulunan, eski ve güçlü bir tanrıçaydı. Yunan mitolojisindeki Hera'nın Roma mitolojisindeki dengi olarak da tanımlanabilir; aynı Hera gibi onun da kutsal ve sembolik hayvanı tavus kuşudur, ve yine Hera gibi başında taç ile tasvir edilirdi

Yani bu oyun Tılsıma bağlı yunan mitolojisindeki yaratıklar kişiler ise tılsımı koruyor ve bunda bir sakınca yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön