Öncelikle Merhaba arkadaşlar. Şimdi Karakterlerin silinmesi hakkında bir önerim var. Karakter Sİlmek İçin şifre. Şifre Koymak için üyeliğimizden Sadece 1 kere şifre koyuyoruz . Bu Şifre hiç değiştirilemez ve silinemez. Karakteri Sil'e tıklayınca bizden şifre isteyecek ve şifreyi girip karakterimizi silebileceğiz. Bu Önerinin avantajı ise mesela art niyetli birisi başkasının karakterini silmek isterse şifreyi bilmeyerek karakteri silemeyecek. Bu özellik bazı oyunlarda vardı. Lütfen bana oyun artık metin 2 felan oldu demezseniz sevinirim. :arrow:
Öneri.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Öneri.
Mantıklı ayrıca karakter aktarımındada aynı şifre istenebilir.Karakteri aktarmak isteyen art niyetliler içinde bir önlem olur.
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

Hertürlü eleştiriye açığım arkadaşlar. Desteğe hep birlikte öneri olarak yollarsak bu özellik gerçekleşebilir. :arrow:
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

İlla herkes şifre verecek değil tabiki. Birisi senin karakterine gizlice ulaşabilir. Şifre versende vermesende. :arrow:
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
O zaman Karakter Sigortasından kazanılar servete ne olacak :geek:
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Karakter sigortası Var Ama Onuda akçeyle Satarlasa Çok iyi olur 3000 akçe gibi bir fiyat neden olmasın ?
Akçe alın İkv Kazansın Siz Kazanın..
Akçe alın İkv Kazansın Siz Kazanın..

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Nasıl ulaşabilir?Daha önce böyle bir olaya şahit oldunuz mu?XxxChesTeRxxX yazdı:İlla herkes şifre verecek değil tabiki. Birisi senin karakterine gizlice ulaşabilir. Şifre versende vermesende. :arrow:
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
keylogger ile olabilir meselaHezarfenCelebi yazdı:Nasıl ulaşabilir?Daha önce böyle bir olaya şahit oldunuz mu?XxxChesTeRxxX yazdı:İlla herkes şifre verecek değil tabiki. Birisi senin karakterine gizlice ulaşabilir. Şifre versende vermesende. :arrow:
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Antilogger yükleyin o zaman.Ayrıca bu oyunda keylogger ile karakteri çalınan veyahutta silinen daha görmedim.bloodthirsty yazdı:keylogger ile olabilir meselaHezarfenCelebi yazdı:Nasıl ulaşabilir?Daha önce böyle bir olaya şahit oldunuz mu?XxxChesTeRxxX yazdı:İlla herkes şifre verecek değil tabiki. Birisi senin karakterine gizlice ulaşabilir. Şifre versende vermesende. :arrow:
Genelde kullanıcılar kişisel bilgilerini paylaştığı için silinme,eşya yok etme,izinsiz karakter transferi gerçekleşiyor.
Zaten keylogger girdiği zaman bütün bilgilerine erişilebilir.Arkadaşın yaptığı öneriyle uyuşmuyor
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.