IKV'NİN ADALETİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SlimShady
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: IKV'NİN ADALETİ

Mesaj gönderen SlimShady »

GENJORI yazdı:canım gardaşım sen İKV nin parasız avukatımısın...Boş boş konuşma lütfen...Kos kocaman KARAKTER SİL diye bişe var hangi oyunda var ...gözünün içine sokar gibi yazmışlar...maden bu kadar belirgin yazılıyor...o kadarda güvenli olması gereklidir...şifre olayı çözer....Bu HATA kesinlikle ve kesinliklede İKV Yapımcılarınındır...O kadar..fazla lafa gerek yoktur...SAYGILAR iyi oyunlar

AYRICI Şu Forma Yazdığınız Mavi yazılar gözlere zarar verir ve gözleri alıyor...Bilginiz olsun..normal yazı daha belirgin bence...İnsanların sağlığıyla bilmeden oynamayın ...saygılar
Ben kimsenin avukatı savunucusu değilim !.
Karakter silme seçeneği her oyunda vardır !
Önerinin oyunda olmaması yönetimin suçu değildir hatasıda değildir !

Son olarakta göz alan yazı rengi mavi ve lacivert tir benim yazı rengim turkuaz dır ve göz almaz !
/ Mosdef

GETO BOYS
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

Gardaşım sen amma papağan gibi konuşuyon boş boş konuşuyon ama. mavi diyoz sen turkuaz diyon beyinsizmisin sen...renklerin cinsine kadarmı yazmak lazım ..gerçi senin gibi arkadaşlarımıza ayrıntılı yazmak lazım. Savunduğun şeylerin hepsi anlamsız ve mantıksız..ben ne yazıyom sen ne cevap yazıyon...neyse kal sağlıcakla..saygılar
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

GENJORI yazdı:Gardaşım sen amma papağan gibi konuşuyon boş boş konuşuyon ama. mavi diyoz sen turkuaz diyon beyinsizmisin sen...renklerin cinsine kadarmı yazmak lazım ..gerçi senin gibi arkadaşlarımıza ayrıntılı yazmak lazım. Savunduğun şeylerin hepsi anlamsız ve mantıksız..ben ne yazıyom sen ne cevap yazıyon...neyse kal sağlıcakla..saygılar
Biraz seviyeli ol ;)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

HezarfenCelebi yazdı:
GENJORI yazdı:Gardaşım sen amma papağan gibi konuşuyon boş boş konuşuyon ama. mavi diyoz sen turkuaz diyon beyinsizmisin sen...renklerin cinsine kadarmı yazmak lazım ..gerçi senin gibi arkadaşlarımıza ayrıntılı yazmak lazım. Savunduğun şeylerin hepsi anlamsız ve mantıksız..ben ne yazıyom sen ne cevap yazıyon...neyse kal sağlıcakla..saygılar
Biraz seviyeli ol ;)
Sanamı sorcaz lan veled seviyeli olmayı... ...her şeye yorum yazmaya çalışmak içinmi burayada seviyeli ol yazıyon. Seviyesiz ol neye dayanarak yazdın...Benim yazdığım adam yorum yazmıyorda sen hemen sazan gibi atlıyon kimsin lan sen veled...kendini ne sandın sen .Bi daha gereksiz yere sazan gibi atlama herşeye. boş boş konuşup insanın canını sıkma
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

İKV nin Adaleti var varda ...Aslında neyleri yok biliyormusunuz arkadaşlar ,
İKV nin EMEĞE saygısı yok EMEĞE saygısı yok, EMEK nasıl harçanır, bunu o geniş çalışan beyinlerine tam olarak yerleştiremediler sanırım, yerleştirmiş olsalardı silinen char sahibi arkadaşımıza ne yapıp edip bi yöntem, bi kolaylık sunarlardı. EMEĞİ hiç olmuş bu arkadışımızın, kalbini kırmamış olurlardı. Ben Emeğe çok saygı duyarım bu yüzdende görmüşsünüzdür Madenleri kaça sattığımı , Ben bu madenlere çok emek harçadım ucuza asla vermem..kasada dursun zarar etmez...Bendeki düşünce budur...Yani EMEĞE saygı olmazsa , işte bu arkadaşımız gibi insanları EMEKLİ eder, oyunu buraktırır. Vallaha GM oktay mıydı neydi o güzel arkadışımız canavar gibi çalışıyor bence, benim charın kasasındaki ,çantasındaki eşyaların hepsi silindi , ne yaptı etti geriye getirdi , isteyince herşey oluyor...Oktay dı sanırım bu işe de el at da Arkadaşımızın kırık kalbini onarmış ol. Ben bu arkadaşı tanımam etmem..içime dokundu bu olay bu yüzden bu kadar dil döküyom...SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
AHMETKAYAA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen AHMETKAYAA »

Sizde KENDİ GÜZEL DÜNYANIZ İÇİN EN İYİ MÜCADELEYİ VERİN ?_? BELKİ GÜZELLEŞİR DÜNYALAR ;)
Sokağın deeLidumruL'unun YILMAZ GÜNEY'i ÖLMÜŞ <

<< http://www.youtube.com/watch?v=LsCWK4XxDJg >>

Namlunun UÇ'u SİVRİ http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy

6 yıllık MUHALEFET FERHAT SÜSEN <_O
Kullanıcı avatarı
IIxKoSTaDBuYuxII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen IIxKoSTaDBuYuxII »

Zaten ıkv bu adaletsizlikle çok hak yiyor burdan GENJOR arkadaşımada teşekkür ederim kendisini tanımam ama benim halimden anlıyan sadece kendisi bu bazıları yazmış karakter sigorta falan alsaydın diye falan sizin başınızada böle bir olay gelirse eğer sizin durumunuzu çok merak ediyorum kolay birşey deil arkadaşlar burda 4 yıllık bir emek var ıkv ye o kadar dil döktüm hepsi olmaz diyor olmaz diye birşey çok ellerinden gelse sunucunun hepsini ful + ful yaparlar yani oyunun kurucuları kendileri yani nasıl yapamıyorlar ona şaşırdım ya gerçekten yapamıyorlar yada sallıyorlar hiç emeğe saygıları yok sadece bende olan birşey değil bnm bir çok arkadaşımın çarı böle heba oldu gm lere burdan geçmiş olsun diyorum bu kadar kişinin emeği var bu oyunda oyuncular olmasa gm ler ne yapabilir herşey oyuncu sayesinde ama oyunculara biraz saygılı ve adaletli olsalar şu an bu konuyu tartışmazdık herkes oyununa devam eder ve adaletli saygılı bir oyun olurdu adamlar biriyle tartışıyor hemen 1 iwi çar kurup ana bacı sövüyor böle oyunmu olur küfürü sansürlersin bazı oyunlarda küfür edemiyorsun *** işareti çıkıyor burdada öle yapsalar güzel bir sohbet kanalı olur ama artık iş işten geçti oyunu kesin bıraktım bu saaten sonra çar gelse bile 1 dk girip bakmam ben meraktan girip foruma baktım acaba arkadaşlarım bu konuda ne düşünmüşlerdir diye ama umduğum gibi deildi yinede sağlık olsun ama siz siz olun bnm yaptığım hatayı yapmayın emeğiniz çöpe gitmesin
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: '-DOYLAİON-'

Mesaj gönderen sero123 »

ASLINDA ŞÖYLE OLMASI LAZIM ! .. '' ÇAR SİLİNİORSA SİGORTA YÜKLEYİNCE ÇAR GERİ GELSE ÇOK MANTIKLI OLUR KATILIORMUUSUNUZ BNA ? ''
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

sero123 yazdı:ASLINDA ŞÖYLE OLMASI LAZIM ! .. '' ÇAR SİLİNİORSA SİGORTA YÜKLEYİNCE ÇAR GERİ GELSE ÇOK MANTIKLI OLUR KATILIORMUUSUNUZ BNA ? ''
Senin bu fikrin şuna benziyor , " Otomobilin ile kaza yaptıktan sonra kasko yapmaya"
Resim
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

BunudaBanlayin yazdı:
sero123 yazdı:ASLINDA ŞÖYLE OLMASI LAZIM ! .. '' ÇAR SİLİNİORSA SİGORTA YÜKLEYİNCE ÇAR GERİ GELSE ÇOK MANTIKLI OLUR KATILIORMUUSUNUZ BNA ? ''
Senin bu fikrin şuna benziyor , " Otomobilin ile kaza yaptıktan sonra kasko yapmaya"
Güzel örnek vermişsin ama.. Kaza yapan otomobil bida geri gelmeyebilir. Ama silinen çarların İKV veritabanında bulunduğuna ve Oyun kurucuları tarafından istenildiği zaman geri getirilebildiği gibi bir gerçek var. :roll:
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi

“Genel Sohbet” sayfasına dön