s.a arkadaşlar ARZ KALEsine girince girmek bi dert , çıkmak isteyince çıkmak bi dert , Allah aşkına bu Nasıl bi ARZ Kalesi.
AYrıcı Bu ARZ KALESİ nin MİMAR ını kutluyorum...çok düşünmüş galiba. zikzaklı merdivenler felan ...Düz niye yapmamış Kalenin içi merdiven kaynıyo.. BENCE BU ARZ KALESİ yeniden inşaa edilmelidir...YA SİZCE... SAYGILAR
Meteor ARZ KALESİ Değiştirilmeli Bence, Ya sizce
-
- Demirci Çırağı
Re: Meteor ARZ KALESİ Değiştirilmeli Bence, Ya sizce
Dar merdivenler insanın sinirini bozuyor :?
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
As Katılıyorum
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Katılıyorum. arz ve lodos klanlarına ait kale kapısı da olmalı bence duvarların içinden ismet bey ve handan hanımı çekememeliyiz. Kapıyı kırıp içeriye girerek infaz gerçekleştirmeli kanatimce. Bu da bir eksikliktir bana göre.

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
O Değiştirilmeye Kalkılırsa Ne Olur diye düşünmüyor Beyfendi Keyfi için Kale Değişsin diyor 
Oyunu En Baştan yükle en az 1 ay daha fazla kopma ve isyan ve bir sürü pişmanlık ifadesi
Oyunu En Baştan yükle en az 1 ay daha fazla kopma ve isyan ve bir sürü pişmanlık ifadesi

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Ne alaka Yeni Paketle Beraber Bu işlemi gerçekleştirebilirler...Saygılar...
-
- Demirci Çırağı
Katılıyorum.GENJORI yazdı:Ne alaka Yeni Paketle Beraber Bu işlemi gerçekleştirebilirler...Saygılar...
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Aslında oyunu oynanabilirliğini artırılması , rahat rahat dolaşılması için, ilk önce yapımcılar oyunda gezerler ve zorluk çıkaran yerleri düzeltirler. Hiçmi görememişler Kale olsun Yeraltına iniş olsun zikzaklı yerlerden geçmenin çok hemide çok sıkıntılı olduğunu. Girintili çıkıntlı haritalar ve yerlerin yapılması oyuna ve oyuncuya zarar vermektedir...diğer oyunlara bi bakın geniş dağlık ve ovalık yerler, gidiyon hiç takılma yok git gidebildikçe. Bi oyuna hiçmi yeşillik katılmaz, ağaçın yaprakları bile yeşil değil , denize bakıyon için kararıyor , göktee hiçmi güneş açmıyacak, denizin maviliği , göğee hiçmi gelmeyecek. milletin içini karartmayı bi burakamadılar...oyunun isminden anlaşıldığı gibi kıyametin vakti gelidini söylüyor . olsun kardeşim oyun bu, insan biraz oyunu yeşillendirir mavilendirir , haritayı geniş ovalı dağlı yerler haline getirir. Dağınız var yeşilliğiniz yok bu otlar hiçmi yeşermeyecek . hepmi böyle insanın içini karartan renkler ve grafikler tercih edilecek...Yapımcılar bu lafım sizlere burakın artık bu izlediğiniz yoluda biraz kendinizi değiştirin...bu oyunu çoğunluk gençler oynuyor şimdiden adamların içini karartmaya hakkınızın olmadığını düşünerek ,yenilikler yapılmasınıda oyunun oynanabilirliği acısından bunu sizlerden istiyoruz.
- AHMETKAYAA
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
ARZLAR HER ZAMAN HER YERDE BİR NUMARA İNSANLARDIR . BİR İKİ İSTİSNA ÇIKABİLİR.
Sokağın deeLidumruL'unun YILMAZ GÜNEY'i ÖLMÜŞ <
<< http://www.youtube.com/watch?v=LsCWK4XxDJg >>
Namlunun UÇ'u SİVRİ http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy
6 yıllık MUHALEFET FERHAT SÜSEN <_O
<< http://www.youtube.com/watch?v=LsCWK4XxDJg >>
Namlunun UÇ'u SİVRİ http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy
6 yıllık MUHALEFET FERHAT SÜSEN <_O