Nucleus Yüzük

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Nucleus Yüzük

Mesaj gönderen melihbey »

Azmin zaferi arkadaşlar tek şifa 4 savaş 1 büyücü olarak peşpeşe 10 tur keserseniz düşürebilirsiniz itemi hızlı olucaz diye 4 büyü 5 büyü girip 3*5 ay boyunca atmaktansa 1 günde 6*7 saat emek harcayın düşürün. :?

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
ctrlx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Seyri Beka Loncası

Mesaj gönderen ctrlx »

ve azmin zaferi :))

galatasaray belediye maçını izlemeye gittim dün akşam geldim oyuna girdim girer girmez migrat magara girişine ısınlandım

bir gruba girdim ve migrata girdik ( migrat 1 ) ilk kuyu boştu soldaki 2. kuyudan shen iksir düştü arkadaşlardan birisi aha dedi yüzük sende ister istemez heycan bastı kuyulardan sonra centi kestik tarhass yüzk verdi :D sora ölüm kolidorundan junona a geçtik zor zahmet tazıları kesitk ve junona na indik kuyudan düşen shen iksiri içtim 2 tank büyü başladık kesmeye ve sonuc nucleus yüzük :) çok şükür

bu arada 2 şifa 4 büyü girdik

gamex fuarı katılım artırıcı + loncamdaki migrat artıcıyla düşürüdüm yüzüğü

inş herkeze nasip olur
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

anka sunucusu BlizzaRd
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

aŞkımXmRvXmRt (Anka)
YazımınKumSaLı (Eminönü)

Bu 2 karakterimde de nucleus Yüzük yok, Kumsalda hic takı yok çünkü sadece Çemberlitaş girdim :) aŞkım'da ise Migrat ve Sığınak geldiğinden beri Nucleus yüzük yok, diğer bütün takılar var fazlasıyla (Kıyamet Yüzük 4 adet) .

Bir tek YazımınSıcağı adlı karakterimde bütün takılar tam :) Nucleus Yüzük'te tabii :) :D
Resim
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mrdz »

yamgur yazdı:slm cözümü olmayan 1 konu sıgınak lonca artırıcısı ile 15 kişi olan loncamızın bütün sıgınak eksiklerini tamamlarken migrat artırıcı ile 1 kişiye bile yüzük düşüremedik
Defalarca migrattan hiç eşya bulamamıştım, 169 adet madalya alabilmiştim sadece. Haliyle gittim ve şans artırıcı aldım, aldıktan sonraki ikinci seferde Nucleus Yüzük düştü :) Grup arkadaşlarım da şahittir. (olay dün yaşandı)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

ctrlx yazdı:ve azmin zaferi :))

galatasaray belediye maçını izlemeye gittim dün akşam geldim oyuna girdim girer girmez migrat magara girişine ısınlandım

bir gruba girdim ve migrata girdik ( migrat 1 ) ilk kuyu boştu soldaki 2. kuyudan shen iksir düştü arkadaşlardan birisi aha dedi yüzük sende ister istemez heycan bastı kuyulardan sonra centi kestik tarhass yüzk verdi :D sora ölüm kolidorundan junona a geçtik zor zahmet tazıları kesitk ve junona na indik kuyudan düşen shen iksiri içtim 2 tank büyü başladık kesmeye ve sonuc nucleus yüzük :) çok şükür

inş herkeze nasip olur

samİİİİİ yakışır barnağına dolansın çıkmasın

özet: h.o :arrow: :mrgreen:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Düşürmediğim halt kalmadı malesef ne güzel bir oyun bu ikv çok güzel !!! Her Yerde Bu Oyunu Anlaticiğim. :mrgreen:

kasması kolay item düşürmesi koaly ! :D

Akçe al Sen Kazan İkv Kazansın .. :)
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
ctrlx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Seyri Beka Loncası

Mesaj gönderen ctrlx »

HUZUR yazdı:
ctrlx yazdı:ve azmin zaferi :))

inş herkeze nasip olur

samİİİİİ yakışır barnağına dolansın çıkmasın

özet: h.o :arrow: :mrgreen:

eyvallah sağolasın canım benim :D sıra kıyamet asada :D sora dizerim inş cemberli itemlerini çara

“Genel Etkileşim” sayfasına dön