Nucleus Yüzük
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Nucleus Yüzük
Azmin zaferi arkadaşlar tek şifa 4 savaş 1 büyücü olarak peşpeşe 10 tur keserseniz düşürebilirsiniz itemi hızlı olucaz diye 4 büyü 5 büyü girip 3*5 ay boyunca atmaktansa 1 günde 6*7 saat emek harcayın düşürün. :?
Karaköy
Ultron
Megatron
ve azmin zaferi
)
galatasaray belediye maçını izlemeye gittim dün akşam geldim oyuna girdim girer girmez migrat magara girişine ısınlandım
bir gruba girdim ve migrata girdik ( migrat 1 ) ilk kuyu boştu soldaki 2. kuyudan shen iksir düştü arkadaşlardan birisi aha dedi yüzük sende ister istemez heycan bastı kuyulardan sonra centi kestik tarhass yüzk verdi
sora ölüm kolidorundan junona a geçtik zor zahmet tazıları kesitk ve junona na indik kuyudan düşen shen iksiri içtim 2 tank büyü başladık kesmeye ve sonuc nucleus yüzük
çok şükür
bu arada 2 şifa 4 büyü girdik
gamex fuarı katılım artırıcı + loncamdaki migrat artıcıyla düşürüdüm yüzüğü
inş herkeze nasip olur
galatasaray belediye maçını izlemeye gittim dün akşam geldim oyuna girdim girer girmez migrat magara girişine ısınlandım
bir gruba girdim ve migrata girdik ( migrat 1 ) ilk kuyu boştu soldaki 2. kuyudan shen iksir düştü arkadaşlardan birisi aha dedi yüzük sende ister istemez heycan bastı kuyulardan sonra centi kestik tarhass yüzk verdi
inş herkeze nasip olur
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
aŞkımXmRvXmRt (Anka)
YazımınKumSaLı (Eminönü)
Bu 2 karakterimde de nucleus Yüzük yok, Kumsalda hic takı yok çünkü sadece Çemberlitaş girdim
aŞkım'da ise Migrat ve Sığınak geldiğinden beri Nucleus yüzük yok, diğer bütün takılar var fazlasıyla (Kıyamet Yüzük 4 adet) .
Bir tek YazımınSıcağı adlı karakterimde bütün takılar tam
Nucleus Yüzük'te tabii

YazımınKumSaLı (Eminönü)
Bu 2 karakterimde de nucleus Yüzük yok, Kumsalda hic takı yok çünkü sadece Çemberlitaş girdim
Bir tek YazımınSıcağı adlı karakterimde bütün takılar tam

Defalarca migrattan hiç eşya bulamamıştım, 169 adet madalya alabilmiştim sadece. Haliyle gittim ve şans artırıcı aldım, aldıktan sonraki ikinci seferde Nucleus Yüzük düştüyamgur yazdı:slm cözümü olmayan 1 konu sıgınak lonca artırıcısı ile 15 kişi olan loncamızın bütün sıgınak eksiklerini tamamlarken migrat artırıcı ile 1 kişiye bile yüzük düşüremedik
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Çok Yorgunum
ctrlx yazdı:ve azmin zaferi)
bir gruba girdim ve migrata girdik ( migrat 1 ) ilk kuyu boştu soldaki 2. kuyudan shen iksir düştü arkadaşlardan birisi aha dedi yüzük sende ister istemez heycan bastı kuyulardan sonra centi kestik tarhass yüzk verdisora ölüm kolidorundan junona a geçtik zor zahmet tazıları kesitk ve junona na indik kuyudan düşen shen iksiri içtim 2 tank büyü başladık kesmeye ve sonuc nucleus yüzük
çok şükür
inş herkeze nasip olur
samİİİİİ yakışır barnağına dolansın çıkmasın
özet: h.o :arrow: :mrgreen:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Düşürmediğim halt kalmadı malesef ne güzel bir oyun bu ikv çok güzel !!! Her Yerde Bu Oyunu Anlaticiğim. :mrgreen:
kasması kolay item düşürmesi koaly !
Akçe al Sen Kazan İkv Kazansın ..
kasması kolay item düşürmesi koaly !
Akçe al Sen Kazan İkv Kazansın ..

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
HUZUR yazdı:ctrlx yazdı:ve azmin zaferi)
bir gruba girdim ve migrata girdik ( migrat 1 ) ilk kuyu boştu soldaki 2. kuyudan shen iksir düştü arkadaşlardan birisi aha dedi yüzük sende ister istemez heycan bastı kuyulardan sonra centi kestik tarhass yüzk verdisora ölüm kolidorundan junona a geçtik zor zahmet tazıları kesitk ve junona na indik kuyudan düşen shen iksiri içtim 2 tank büyü başladık kesmeye ve sonuc nucleus yüzük
çok şükür
inş herkeze nasip olur
samİİİİİ yakışır barnağına dolansın çıkmasın
özet: h.o :arrow: :mrgreen:
eyvallah sağolasın canım benim