Aynı sorun devam ediyor.Alttaki beyaz ince çizgi hala var.
Fotoyu gönderiyorum.
PC sorunu
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Siege>
Re: PC sorunu
Tam belli olmuyor ama olduğu kadar prt sc ile gözükmediği için telefonla çektim net olsun diye.Görüldüğü gibi Başlatın altından başlayıp sağ sona doğru beyaz çizgi var.

-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Bilgisayarcıya götürmeye dene.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Selamlar Fenomen,
Sebebi çok farklılık gösteren bir durumdur. Sıralayayım;
1-Monitörün rutubetli ortamda uzun süre kalması,
2-Yakın noktaya yeni koyduğunuz telsiz telefon,
3-İşlemci ya da ekran kartının anakart bağlantısında kullanılan klasik soğuk lehim problemi,
4-Ekran kartınızın güncellemesini yapmışsanız sürücüsünü kaldırıp eski sürücüsünü geri yüklemek sorunu kaldırabilir.
5-Monitörde kullanılan kayış kablonun zarar görmesi
6-Beyaz olan kısma monitörün arkasından hafif bir baskı uyguladığınızda kısmen düzeliyorsa sorun anakarta bağlı kablodadır.
Her halukarda sizin gidereceğiniz bir problem gibi görünmüyor. Garanti kapsamındaysa servise göndermenizde fayda var.
Elimden gelen bu kadar. Umarım sorununuz hallolur.
Geçmiş olsun.
Sebebi çok farklılık gösteren bir durumdur. Sıralayayım;
1-Monitörün rutubetli ortamda uzun süre kalması,
2-Yakın noktaya yeni koyduğunuz telsiz telefon,
3-İşlemci ya da ekran kartının anakart bağlantısında kullanılan klasik soğuk lehim problemi,
4-Ekran kartınızın güncellemesini yapmışsanız sürücüsünü kaldırıp eski sürücüsünü geri yüklemek sorunu kaldırabilir.
5-Monitörde kullanılan kayış kablonun zarar görmesi
6-Beyaz olan kısma monitörün arkasından hafif bir baskı uyguladığınızda kısmen düzeliyorsa sorun anakarta bağlı kablodadır.
Her halukarda sizin gidereceğiniz bir problem gibi görünmüyor. Garanti kapsamındaysa servise göndermenizde fayda var.
Elimden gelen bu kadar. Umarım sorununuz hallolur.
Geçmiş olsun.
Sonunda bir resim cekebilmisin yaw.
Ekran oturmamış ekranı oturt tabi ekran tuşların klavyede çalışamdıgın için bişi yapadın.

Ekranı oturt yerine florasalın ışıgı sızıyor .
Buyuk monitorlarde siyah olur dizüstülerininin cogunda beyaz olur.
Cok rahatsız edyorsa ince siyah bir bantı boydan boya gerdirerek gözünü almasını önleyeblirsin ama ekran oynatmala haledilecek bir durum gibi geldi.
Ekran oturmamış ekranı oturt tabi ekran tuşların klavyede çalışamdıgın için bişi yapadın.

Ekranı oturt yerine florasalın ışıgı sızıyor .
Buyuk monitorlarde siyah olur dizüstülerininin cogunda beyaz olur.
Cok rahatsız edyorsa ince siyah bir bantı boydan boya gerdirerek gözünü almasını önleyeblirsin ama ekran oynatmala haledilecek bir durum gibi geldi.
A R Z L O D O S