Lonca Ligi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LoTuSNeMeSisTr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Lonca Ligi

Mesaj gönderen LoTuSNeMeSisTr »

Herkese iyi eğlenceler.

Malum Arz ve Lodos eklentisinin geleceği duyuruldu ancak tarih verilmedi. İKV oynanışında son zamanlarda giderek kısır döngü içine girdiğini ve etkinliklerin yetersiz kaldığını düşünüyorum. Lonca Ligi' de etkinlik olarak düşündüğüm ve buradan fikirlerinizle üstüne eklemeler yaparak oluşturabileceğimiz bir etkinlik haline getirebilir hatta belki İKV arge ekibine etkinliği kabul ettirebiliriz diye düşünüyorum.

Lonca Ligi

Lonca Ligi her sunucuda ayrı olarak her hafta belirli bir günde yada her gün bir sunucuda (Örneğin her pazar Meranda yada her Pazar belirli saatlerde sunucularda ayrı ayrı yapılan) yapılabilen ayrı ayrı Loncalar arası savaş etkinliği olacak. 5.Yıl lonca savaşları etkinliğine benzer bir etkinliğin sürekli hale getirilmişi de denilebilir.

Loncalar seçilirken adaletli seçim olmadığı konusunda çok spekülasyon olmuştu adaletli seçim yapmak yerine adaleti herkesin kabul edeceği şekilde yapmak daha mantıklı olacağı düşüncesi içindeyim turnuvaya katılacak takımlar ilgili konularda katılacak karakterleri ve yedekleriyle başvuru yapacaklar ve uygun görülürse kabul edilecek minumun katılan arz ve lodos klanından grup sayısına göre her sunucuda bir lig oluşturulacak(Örnegin Beyazköşk: 4 Arz Grubu 6 lodos grubu katılım şartlarına uygun görüldü arasında 4 e 4 bir grup oluşturulacak ).

Seçim yapılırken ise adil olması bence üç şekilde olabilir ilk fikrim bu 4 e 4 grupların lonca puanı en yüksek olanları alınabilir ikincisi 6 gruptan 4 ü alınır ve 2. Kez lig yapıldığında 1. lig maçlarında alınmayan 2 lonca alınır ondan sonra diğer sayılara göre eklemeler yapılabilir üçüncü fikir ise biraz marjinal olanı ve eskisinin aynı seçim yine randomizer ile yapılır bu kez İkv stüdyoda yapılan bu randomize videoya çekilsin ve video yayınlansın ki seçimin adilliği herkes tarafından kabul görsün.

Arkadaşlar fikirlerinizi, yapıcı ve yıkıcı yorumlarınızı bekliyorum. Sizden ricam oyunda lag var, etkinlikte lag oluyor onu düzeltsinler önce, ben bıraktım sizde bırakın gibi yorumlardan ziyada konuyla ilgili yorumlar yapmanız Lag ve diğer sorunlar bu oyunun belirli bir süre daha gerçeği olarak devam edecek gibi gözüküyor, ya bu koşullar altında da oyunu oynamaya çalışacağız yada konuşmaya devam edip bir şey yapmayacaz. Şimdiden teşekkürler.
Lonca Lotus Ailesi
Mirkan KIZIL
☆ Lotus ☆

Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Lonca Ligi

Mesaj gönderen Yorukefe »

Son derece haklısın. Sana katılıyorum. Çünkü; ölüm oyunu, düello, sancak savaşı vb. etkinlikler çok fazla yapıldı ve oyuncular bıktı.(genelde) Eğer dediğin gibi her hafta lonca ligi olursa rekabet artar ve herkes kendini geliştirmeye çalışır. Bu yüzden oyuncular arası eşitlik sağlanmaya başlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
abboudjdh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen abboudjdh »

Paylaşım için teşekkürler!
Resim
Kullanıcı avatarı
Sakaryalee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Sakaryalee »

Aslında Çok güzel bir etkinlik daha doğrusu lig olurdu :)
6 Yıllık Maceranın Sonu (29.12.2012)

Resim

İKV'den Haberdar Olun!
ResimResim
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Anlattık iyi güzel ama lonca seçimlerinin adaletli olması için lp puanı yüksek olan demişsin bence seçimde kurradan başka adil bi yöntem yok lpsi çok ama çarı full olmayan bi sürü çar var oyunda düşüncen güzel ama ikv yönetimi bile herşeyden sıkılmış ve yeni bölgenin gelmesini bekliyorlar yani kısır döngüyü etkinleştirmek senle benle olacak iş değil zaten şu lagda bile insan oyuna girdiği zaman oyundan soğuyup çıkıyor kısacası gm veya yetkili biriyle iletişime geçilerek dediğin etkinlik veya başka arkadaşlarımızın fikirleri alınabilir , iyi forumlar. :)
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Bu Konuyu Her Yere Açmanızda ki amacı anlamış değilim..

Mantıklı fakat abartılı..

bunun yeri burası değil ikv/destek/öneri dir..

diğer konu da meran sunucusu genel sohbet bölümünde.

viewtopic.php?f=28&t=103341
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

her loncadan 11 ve 5 ayrı kişiler seçilsin 11 e 11 futbol ve 5 5 basketbol turnuvaları olsun İKVBL ve İKVFL adlı ligler olsun bence
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

haydegidelumm yazdı:Bu Konuyu Her Yere Açmanızda ki amacı anlamış değilim..

Mantıklı fakat abartılı..

bunun yeri burası değil ikv/destek/öneri dir..

diğer konu da meran sunucusu genel sohbet bölümünde.

viewtopic.php?f=28&t=103341
Öneriyi biz oyunculara sunması kadar doğal bir şey yoktur.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

emre sen msn açsana
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Güzel Bir düşünce Tebrikler Bende 1 Düşüncemi paylaşayım Klanlar arası Savaşlar Azaldığından Dolayı Herkez Artık G.b ye Yöneldiği için Savaşlar Az oldu Bu yüzden Loncalar arası Serbest Savaş Taktiği olursa daha iyi olur Mesela A loncası B loncasına Savaş ilan Etti eminönü meteor ada gibi Yerlerde Savaşa Açık olursa daha Heycanlı olur bence Buna Ait puan sistemi ve hediyelerde gelirse harika birşey ortaya koymuş olurlar :)

İyi Forumlar,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön