yönetici ve oyun kurucularımız lütfen yanlış anlamasın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
megaxzupperr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

yönetici ve oyun kurucularımız lütfen yanlış anlamasın

Mesaj gönderen megaxzupperr »

Merhaba ben basit bir ikv oyuncusuyum yaklaşık tam olarak emın değilim ama 29 lwlerden beri oyunu oynamaktayım belli tarih ve yıl veremeyeceğim ama çok eskı en aşa 6 yıl olmuştur oyuna başladım önceleri ilk başta oyunu tam olarak çözememiştim 8 lwl e kadar fare keserek lwl atlamıştım görev hakkında hiç bir bilgim yoktu sonra ounun sitesinden görev yapıldıgını falan öğrendim jandarma aliyi 2 günde bulmuştum 8 lwl de 1 lwl fare görevini yaparak oyunu öğrenmeye başlamıştım devam ettikçe oyunu çözmeye başladım 22 lwl de salon veya ondan önceki hani akreplerle dolu yer adı aklımda değil orayı keşfederken yeteeğin ne oldugunu öğrendim hatta büyücü char açmamıştım yetenek kullanamıyorum dıye sorduklarımda tam açıklama yapamıyordu her neyse sonra ben 29 lwl olmadan 39 lwler geldi :) her neyse ben yetişip 39 lwl oldum oldum da şimdi ne olduki elime ne geçti ki diyordum klana girdim lodos oldum plus falan yok bende bazılarını kesıyorum kp gelıyo arada rütbe falan atlıyorum zevklıydı hatta o ara karızmam bitmiş niye kp gelmıyo oyunda hata falan var diye çok söylenmiştim bilmıyordum 2 saatte bir karızma geldiğini :) her neyse birçok arkadaşlar dostluklar edindim o sıra loncaya girdim şimdiki gibi lonca yoktu tabi isminin baslına ...x yazdıgın zaman loncada oluyordun o ara 49 lwl ler geldi ben gene 49 a kasmaya çalıştım ama baktım plussuz olmuyo her neyse nasıl alabilirim diye araştırmaya başladım kredi kartıda yok bankadan havaleyle falan hsbc bankasından aldım zar zor ve 49 oldum ben loncamla beraber güzel oynuyorduk oyunda para kazanmayı item kasmayı maden cekıp eşya üretmeyi falan öğrendım ve üstümü yücelen solucan dizmiştim full ws lerde üstüme yoktu sonra ecel ashap ejder asa falan geldi öncesinde sonra kadım hidra yeşil hidranın geleceğini öğrendık hatta ilk başta hidra pençesiyle üretmişti herkez eceli falan sonra oyun hatası diye geri çevrilmişti kadım pençeye sonra benım charımın şifresini istemişti lonca liderim ve yaklaşık 200m param çalınmıştı tabi bu o zamanın item piyasası vs ile yönetime söylediğimde olumsuz cevap vermişlerdi hiçbiri ilginelnmedi kabaca vermeseydin şifreni paylaşmayacaksın dediler her neyse ben oyunu bıraıtım ve tekrar 1 ay önce döndüm ve oyuna bir çok yenilik gelmiş tamam yenilik olması güzel ama herşey para olmuş şuan cebimde 5 kurus para yok oyunda yapcak da bir şey yok millet parası yoksa ne yapsın diğer oyunlardada var online oyunlardada bu kadar her seyin para oldugu oyun yok yönetimin buna çare bulmasını istiyorum yoksa birçok oyuncu kaybedecek ve oyunun bir geleceği kalmayacak neyse uzatmanın lüzmu yok herkeze başarılar oyuna devam etmeyide düşünmüyorum çünkü param yok...
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: yönetici ve oyun kurucularımız lütfen yanlış anlamasın

Mesaj gönderen Bourne »

megaxzupperr yazdı:Merhaba ben basit bir ikv oyuncusuyum yaklaşık tam olarak emın değilim ama 29 lwlerden beri oyunu oynamaktayım belli tarih ve yıl veremeyeceğim ama çok eskı en aşa 6 yıl olmuştur oyuna başladım önceleri ilk başta oyunu tam olarak çözememiştim 8 lwl e kadar fare keserek lwl atlamıştım görev hakkında hiç bir bilgim yoktu sonra ounun sitesinden görev yapıldıgını falan öğrendim jandarma aliyi 2 günde bulmuştum 8 lwl de 1 lwl fare görevini yaparak oyunu öğrenmeye başlamıştım devam ettikçe oyunu çözmeye başladım 22 lwl de salon veya ondan önceki hani akreplerle dolu yer adı aklımda değil orayı keşfederken yeteeğin ne oldugunu öğrendim hatta büyücü char açmamıştım yetenek kullanamıyorum dıye sorduklarımda tam açıklama yapamıyordu her neyse sonra ben 29 lwl olmadan 39 lwler geldi :) her neyse ben yetişip 39 lwl oldum oldum da şimdi ne olduki elime ne geçti ki diyordum klana girdim lodos oldum plus falan yok bende bazılarını kesıyorum kp gelıyo arada rütbe falan atlıyorum zevklıydı hatta o ara karızmam bitmiş niye kp gelmıyo oyunda hata falan var diye çok söylenmiştim bilmıyordum 2 saatte bir karızma geldiğini :) her neyse birçok arkadaşlar dostluklar edindim o sıra loncaya girdim şimdiki gibi lonca yoktu tabi isminin baslına ...x yazdıgın zaman loncada oluyordun o ara 49 lwl ler geldi ben gene 49 a kasmaya çalıştım ama baktım plussuz olmuyo her neyse nasıl alabilirim diye araştırmaya başladım kredi kartıda yok bankadan havaleyle falan hsbc bankasından aldım zar zor ve 49 oldum ben loncamla beraber güzel oynuyorduk oyunda para kazanmayı item kasmayı maden cekıp eşya üretmeyi falan öğrendım ve üstümü yücelen solucan dizmiştim full ws lerde üstüme yoktu sonra ecel ashap ejder asa falan geldi öncesinde sonra kadım hidra yeşil hidranın geleceğini öğrendık hatta ilk başta hidra pençesiyle üretmişti herkez eceli falan sonra oyun hatası diye geri çevrilmişti kadım pençeye sonra benım charımın şifresini istemişti lonca liderim ve yaklaşık 200m param çalınmıştı tabi bu o zamanın item piyasası vs ile yönetime söylediğimde olumsuz cevap vermişlerdi hiçbiri ilginelnmedi kabaca vermeseydin şifreni paylaşmayacaksın dediler her neyse ben oyunu bıraıtım ve tekrar 1 ay önce döndüm ve oyuna bir çok yenilik gelmiş tamam yenilik olması güzel ama herşey para olmuş şuan cebimde 5 kurus para yok oyunda yapcak da bir şey yok millet parası yoksa ne yapsın diğer oyunlardada var online oyunlardada bu kadar her seyin para oldugu oyun yok yönetimin buna çare bulmasını istiyorum yoksa birçok oyuncu kaybedecek ve oyunun bir geleceği kalmayacak neyse uzatmanın lüzmu yok herkeze başarılar oyuna devam etmeyide düşünmüyorum çünkü param yok...
Basit bir ikv oyuncusuyum demişsin Estağfurullah arkadaşım oyuna ne şekilde dahil olursan ol sende bizim gibi ikvseversin.Bahsettiğin zorluğu şöyle düşünmek lazım hayatın içinden varlıklı insanla fakir insanın yaşam düzeylerini nasıl sindirebiliyorsak içimize bu oyunuda artık bu şekilde algılamak zorundayız.Oyunda böyle bir fark oluşmazsan para harcamanın bir gereği kalmaz.Bütün oyunlarda bu farkın oluşması için çalışmalar yapılıp insanlar para harcanmaya yönlendirilmektedir.Burada önemli olan senin bu oyunu nasıl bir yere koyduğun.Para harcanmadan oynanmıyacak bir oyun değil ikv.Sen eğerki en iyisi, en güçlüsü olmak için çaba gösterip hırs yapıyorsan işte o andan itibaren zorluk başlıyor senin için.Oyunu nasıl algılıyorsan para ihtiyacıda ona göre değişiyor parasız oynayabilirsinde, oynayamayabilirsinde.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Gene bende iyisin ben 39 level kadar isportacıya esya satıldıgını yeni öğrendim hep diyotrlardın bu item para etmez isportacıya sat diye dalga geçiyorlar zannedyordum.

39 level kadar itamsiz hiç bişiyi torbadan almadan 39 level oldum tesadufen biri örs param yok örs parası verimisin diyene kadar benimde yok dedi bana bir ceket verdi isportacıya sat dedi ahada ddim gene dalga geçiyor. gel dedi balideki isportacıya alışveriş at oraya sürükle diye öğretti ve o zaman sok dalgası bir koydu bana bir koydu yani tarfi edilemez (acımadıla)

kadim hidra geldiğinde 2 yıl sonra ilk kadimi yapmıstım 3 ay kadimde yatan kalkan biri olarak o acılı günleri benden iyi bilen olmaz.

Ne kalabalıktın kim duma kim duma olmustun inada bindi ilk ben vuram yarışna girdik ilk vurdum ama maalesef ondada düştüm 6 kişininde hakkını yedim.

Tepegözlerde amriklator elmasımı ne o torba düşünce yani bizde ex atlyacaktık ya ilk ben vuram onalrdan elmas düşütüğünü bilmiyordum nerden bilecemki.

İlk vurdum adamlar sulale bırakmdı akraba felan kalmdı ne oluyor diye eminonunde beni kovalmaya başladı elması ver elması veeer diye ne elması diye 10 dakika peşimde koştular olayı anlmadım bile arkasından tepegözlerden torba düşüyor onun içinden elmas cıkıyor o biizm hakkımızdın yok torbadan bişi almadım ben dedisemde küfürden nasibimizi aldık kesilen yere götürdüler torba felan yoktun aha yok dedim sonra bir güzel kaydılar.
o ZAMANDA BEN TORBALARA ZATİ HİÇ BAKMIYORDUMKİ.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
megaxzupperr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

her neyse oyunda para kazanmak için bu kadar seçenenek olması gereksiz bazı şeyler parayla olmamalı örsneğin bir klanda bulunmak yönetim bence indirim yapıyor sagolsunlar ama bence yetersiz ...
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Oyunu 39 leveller çıktığında öğrendim 29 u hiç görmedim, öğreten bi çevrem vardı o zamanlar ne nedir nasıldır level kasarken çevremdeki arkadaşlarada gösterdim onlarda öğrendi aramızda ufak tefek çekişmeler olsada o zamanlar oyunu hakkıyla oynuyoduk 39 olduğumda vs de üstüme yoktu sonra klasik itemlerim çalındı işte 49 geldi zar zor bi balta bulup giriştim cinlere (ilk karakterim Prince ile o hala elimde duruyo hep sevmişimdir saç sakalını) sonra arkadaşlar edindik plus çektik kadim geldi ordan bi 5 10 tane fotoğraf çektim bilgisayarda hala duruyo anı olsun diye bölgeler geldi biraz geç olsada girdik çevre tabi genişledi seri girmeye başladık, hiç böyle bi nasıl desem, oyunun oynayışıyla alakalı sorunum olmadı, ama insanlarla oldu bi tek, fakat nerden kaybettiysem ordan kazandım çok sağlam insanlar tanıdım hatta şu an reel abim diyebileceğim insanla ortak bi şekilde oyuna devam ediyorum, abi tamam oyunu ilk başta öğrenmezsin felan bunlar olabilir ama hani bunlara gülerek bakıcaksın ya büyütmenin lüzumu yok.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

"Her neyse" lafını azaltmanı öneririm :)
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
megaxzupperr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SOVE yazdı:"Her neyse" lafını azaltmanı öneririm :)

çok komiksin gülmekten öldüm sempatik erkek ...
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Her Neyse Sözcüğün Kulllanımı Konunun Bittiğini Bir Veya iki cümle sonunda konuyu kapatmak anlamına geliyor.. Ve Bu arkadaşımız bunu aşmış kuralları mahvetmiştir..Ayrıca Rehber Takım Üyesinin Sonuna Kadar Bu Gereksiz Yazıyı Okuması Bence Neden REHBER olduğu sorusuna da cevap vermektedir..

Teşekkürler İKV...

Akçe alın İkv Kazansın Siz Kazanın..
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
megaxzupperr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yazdığım içerik ile ilgili olmayan cevap verilmemesini istiyorum yoksa konu kilitlencek
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

megaxzupperr yazdı:

çok komiksin gülmekten öldüm sempatik erkek ...
megaxzupperr yazdı:yazdığım içerik ile ilgili olmayan cevap verilmemesini istiyorum yoksa konu kilitlencek

sende aynı içerikte cevap vermemişsin :) bencede kilit gerekir buraya
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön