yakında 6 büyü deniycez o zaman görücez kaç vurcağınıcrashxcoolman yazdı:arkdaşlar normal şartlarda kaç vurdugunu sormuom
shnkarakürk iksir içip direncleri elktrige veya buza verdkten sonra gafar kaç vuruyor büyüye onu soruorm
6 Büyü 1. Bölge Kesimi (Sancak Sunucusu)
Re: 6 Büyü 1. Bölge Kesimi (Sancak Sunucusu)
lBARONl[^Ejder Asa] [^Kıyamet Asa] [^Sıfır Kelvin Asa] [^Transformatör Asa]
IxBaroNxI[^Ashab-ı Kehf] [Siyanür Asa]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
-
- Demirci Çırağı
O zaman tek atmaz sanırım.crashxcoolman yazdı:arkdaşlar normal şartlarda kaç vurdugunu sormuom
shnkarakürk iksir içip direncleri elktrige veya buza verdkten sonra gafar kaç vuruyor büyüye onu soruorm
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Arkanda benim gibi şifacı varken tek atmaz tabiki DenizMedic yazdı:Tek atmıyor
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Return Ofthe Kings
Baron34 yazdı:oyun rekoru derken 123816k hasardan bahsediyoruz kesimden değil.umutabi yazdı:Tebrikler ama kesen oldu yani oyun rekoru değil
Diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
wingrove yazdı:TAKTİK SAHİBİ OLARAK SİZLERİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM KOLAY BİŞEY DEĞİL DE
BARİ DURDUĞUNUZ YERLER FARKLI OLAYDI LA![]()
![]()
Ahmet yeni bölge gelsede oyuna geri dönsek
Bu arada arkadaları tebrik ediyorum ben arada kendi kesimimizi izliyorum gerçekten çok eglenceli eminim ilerde seyrettiğinizde sizede eglenceli gelicek sadece forumda kalmasın facebook grubunuzdada

- Directx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
Ya biz anlatamıyoruz yada siz anlamakta zorluk çekiyorsunz hala rekor olarak 6 büyü kesimini dile getirenler var.Arkadaşlar tekrar söylüyorum 123K rekor vuruştur.Sunucuda boss a bu vurusu yapabilen warsa buyursun atsın foto ve yapabilen kesin olacaktır.Ancak orada o ayarı tutturmak önemli.Yerinizi değiştirseymişsiniz demişsinde onu biz çoktan hesapladık ancak ordan iyi hasar verilebiliyor ilk çektiğimizde.Fazla lafa da söze de gerek yok.Yapabilen buyursun emeğe saygı 
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

- Directx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
Ahmet yeni bölge gelsede oyuna geri dönsek
:D harbiden çook sıkıcı bir oyun oldu bu
Bu arada arkadaları tebrik ediyorum ben arada kendi kesimimizi izliyorum gerçekten çok eglenceli eminim ilerde seyrettiğinizde sizede eglenceli gelicek sadece forumda kalmasın facebook grubunuzdada
paylaşın. Yoksa zamanla yok olurr[/quote]
Arkadaşım 1. ci bu konu senin sohbet edeceğin bir yer değil.
2. cisi teşekkür ederim tebrik ettiğin için.
Bizim için yok olup olmaması sorun değil o anlık zevki yaşattı bize gerisi fasa fiso anlıcan.Bu bir oyun ve oyun olduğunu aklımızdan da çıkarmayalım
Arkadaşım 1. ci bu konu senin sohbet edeceğin bir yer değil.
Bizim için yok olup olmaması sorun değil o anlık zevki yaşattı bize gerisi fasa fiso anlıcan.Bu bir oyun ve oyun olduğunu aklımızdan da çıkarmayalım
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

tavsiyelerin için sağol.tşk ederiz.Yurnero yazdı:wingrove yazdı:TAKTİK SAHİBİ OLARAK SİZLERİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM KOLAY BİŞEY DEĞİL DE
BARİ DURDUĞUNUZ YERLER FARKLI OLAYDI LA![]()
![]()
Ahmet yeni bölge gelsede oyuna geri dönsek:D harbiden çook sıkıcı bir oyun oldu bu
![]()
Bu arada arkadaları tebrik ediyorum ben arada kendi kesimimizi izliyorum gerçekten çok eglenceli eminim ilerde seyrettiğinizde sizede eglenceli gelicek sadece forumda kalmasın facebook grubunuzdadapaylaşın. Yoksa zamanla yok olurr
lBARONl[^Ejder Asa] [^Kıyamet Asa] [^Sıfır Kelvin Asa] [^Transformatör Asa]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
Arkadaşım 1. ci bu konu senin sohbet edeceğin bir yer değil.Directx yazdı:Ahmet yeni bölge gelsede oyuna geri dönsek:D harbiden çook sıkıcı bir oyun oldu bu
![]()
Bu arada arkadaları tebrik ediyorum ben arada kendi kesimimizi izliyorum gerçekten çok eglenceli eminim ilerde seyrettiğinizde sizede eglenceli gelicek sadece forumda kalmasın facebook grubunuzdadapaylaşın. Yoksa zamanla yok olurr
Kardeşş sakin ol yaşın sanırım ufak dediklerimi pek anlayamamış ve oyun olduğunu aklından çıkartıp yazmışşın. Sana cevap vermiyorum çünkü arkadaşım yazmanda bile bi kibir var. Neyse tartışmaya gerek yok sen sadece videoda ki arkadaşları tebrik ettiğim kısmı anla gerisi hikaye.