oyunda herşey para diyen arkadaşlar girsin
- megaxzupperr
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
oyunda herşey para diyen arkadaşlar girsin
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
-
- Demirci Çırağı
Re: oyunda herşey para diyen arkadaşlar girsin
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- NeMuTLuTuRKmDYNE
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Return Ofthe Kings
Ve Beyin Uzaklaşır..
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Allta ben sıradan bir oyuncuyum diye başlayan yazının sahibi olarak yazılanları beğenmedin sanırım.Ki böyle bir fotoğrafı senin istediğin doğrultuda yazmayanları kastederek ''bu fotoğraf tam sizlik'' diye yazmışsın.Herşeye gücü yetmiyenlerin yapacağı şey sahip olabilecekleri doğrultuda isteklerde bulunmak.Oyun sektöründe para harcamadan ileri seviyede oynayabileceğin bir oyun henüz icat olmadı.Olmazda.Kimse biz yıllarca eğlenelim diye bir oyuna zamanını emeğini parasını harcamaz.İstediğin şey bedava evinde eğlenip zaman geçirmek.Bu isteğini ikv ye yükleme istersen başka eğlenceler bulabilirsin.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
- megaxzupperr
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
yanlış anlama ben sadece bu kadar çok fazla şeyin parayla satılmasına karşıyım.. diğer oyunlarda ikv den daha çok kat kat gelişmiş oyunlarda bile bu kadar çok şey parayla satılmıyo.inşallah demek istediğimi anlamıştırsınız bu fotoğrafı koymaktakı amacım değerli oyuncularımızın elinde olması siz bunları alarak onların isteiği gerçekleştirdikçe onlar daha fazla seçenek sunuyor para kazanmak için ...tamam iyi yönleride varda bence parası olmayanlara haksızlık emeğinde biraz yeri olmalı.
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
Ya para dert değil haftada 5 yükle o parayı herkes bulabilir.megaxzupperr yazdı:yanlış anlama ben sadece bu kadar çok fazla şeyin parayla satılmasına karşıyım.. diğer oyunlarda ikv den daha çok kat kat gelişmiş oyunlarda bile bu kadar çok şey parayla satılmıyo.inşallah demek istediğimi anlamıştırsınız bu fotoğrafı koymaktakı amacım değerli oyuncularımızın elinde olması siz bunları alarak onların isteiği gerçekleştirdikçe onlar daha fazla seçenek sunuyor para kazanmak için ...tamam iyi yönleride varda bence parası olmayanlara haksızlık emeğinde biraz yeri olmalı.
-
- Acemi Savaşçı
-
- Acemi Savaşçı
-
- Acemi Savaşçı
- kurmanci
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: hayat dersi