Önemli konu içeri...!!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ERG
Önemli konu içeri...!!!
Merhaba arkadaslar.Öncelikle size aklımda takılan bir soruyu soracağım. Allah"ın 99 isminden biri olan Gaffar (Gaffur) oyunda Gaffar bey die geçior bununla bir bağlantısı varsa yaptığımızın işin vebali büyük diye düşünüyorum.Mesela bir item düşmüyor ve kişi sögmeye baslıyor su bu e sen gercekte Nasıl bir günah işlediğinin farkındamısın ? bunu size bir konu olarak acayım dedim yanlısım varsa düzeltin neden hasan hüseyin mehmet değilde Gaffar ?
Re: Önemli konu içeri...!!!
Gaffar biraz daha gizli geliyor kulağahypervoltage yazdı:neden hasan hüseyin mehmet değilde Gaffar ?
Selamlar, bu konu hakkında Nerull açıklama yapmıştı:
[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti evreninin kurgusal bir evren olduğunu, buradaki tüm hikayelerin, metinlerin, mekanların, OOK'lerin ve tüm nesnelerin bu kurguya dayalı hayal ürünü olduğunu belirtmek isteriz.
Dolayısıyla oyun içinde hiçbir objenin, şeklin, öğenin ise kesinlikle ve kesinlikle hiçbir dine, ırka, mezhebe, düşünce anlayışına, kişisel yada milli değerlere veya geleneklere ters düşecek şekilde tasarlanmadığını ve her birinin hayal ürünü olduğunu; karakterlerinin adlarının ise günlük hayatta kullanılan isimlerden oluştuğunu, özel bir anlam ifade etmediğinin altını çiziyoruz.
GAFFAR ismine gelince bu ismi araştırdığınızda Türkiye'de en çok kullanılan 2121. isim olduğunu ve ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı GAFFAR olduğunu ve bu ismin yaygınlık oranının binde 0.03 olduğunu göreceksiniz.
(... 2119. memiş, 2120. füruzan, 2121. gaffar, 2122. gazanfer, 2123. gencay, ...).
GAFFAR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde an itibariyle yaklaşık 2,264 kişinin isminin GAFFAR olduğu ve GAFFAR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
2009-2013
-
- Demirci Çırağı
Biz normal bir insandan bahsetmiyoruz.Gaffar bizim önümüze bir yaratık olarak geliyor ve insanların düşmanı.JouRney yazdı:Selamlar, bu konu hakkında Nerull açıklama yapmıştı:
[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti evreninin kurgusal bir evren olduğunu, buradaki tüm hikayelerin, metinlerin, mekanların, OOK'lerin ve tüm nesnelerin bu kurguya dayalı hayal ürünü olduğunu belirtmek isteriz.
Dolayısıyla oyun içinde hiçbir objenin, şeklin, öğenin ise kesinlikle ve kesinlikle hiçbir dine, ırka, mezhebe, düşünce anlayışına, kişisel yada milli değerlere veya geleneklere ters düşecek şekilde tasarlanmadığını ve her birinin hayal ürünü olduğunu; karakterlerinin adlarının ise günlük hayatta kullanılan isimlerden oluştuğunu, özel bir anlam ifade etmediğinin altını çiziyoruz.
GAFFAR ismine gelince bu ismi araştırdığınızda Türkiye'de en çok kullanılan 2121. isim olduğunu ve ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı GAFFAR olduğunu ve bu ismin yaygınlık oranının binde 0.03 olduğunu göreceksiniz.
(... 2119. memiş, 2120. füruzan, 2121. gaffar, 2122. gazanfer, 2123. gencay, ...).
GAFFAR adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde an itibariyle yaklaşık 2,264 kişinin isminin GAFFAR olduğu ve GAFFAR isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
@HezarfenCelebi her şeye muhalefet olmak zorunda mısın arkadaşım ? Post kasmaktan bıkmadın mı o ismi görmekten bıktım yahu hazarfen her şeye boş pm atıyosun eylülde kayıt olmuşsun 2 ayda 550 post iyi valla git simdi brdan
Oku arkadaşım oku Her gün aynı konuyu açmaktan bıkmadınız mı ?Dolayısıyla oyun içinde hiçbir objenin, şeklin, öğenin ise kesinlikle ve kesinlikle hiçbir dine, ırka, mezhebe, düşünce anlayışına, kişisel yada milli değerlere veya geleneklere ters düşecek şekilde tasarlanmadığını ve her birinin hayal ürünü olduğunu; karakterlerinin adlarının ise günlük hayatta kullanılan isimlerden oluştuğunu, özel bir anlam ifade etmediğinin altını çiziyoruz.
-
- Demirci Çırağı
Kendinizi böyle kandırın.babyface yazdı:
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Öff be bu Gaffar Bey kudretli güçlü bir insanHezarfenCelebi yazdı:Kendinizi böyle kandırın.babyface yazdı:
AYY kaçırdım kiii offfffffffffffffffff ya alakası yok kankiler yha
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Teşekkürler Umut.JouRney yazdı:Selamlar, bu konu hakkında Nerull açıklama yapmıştı:
Gerekli bilgilendirme daha önce Nerull tarafından yapılmıştı. (Defalarca) Bu açıklamayı yukarıdaki alıntımda da görebilmeniz mümkün.
Yapılan açıklamayı mantıklı bir şekilde okumanız durumunda sorunun çözümüne ulaşabileceğinizden eminim.
Konu kilitlenmiştir. Benzer konular açmamanız temennisi ile..
İyi eğlenceler.