Sevgili oyun arkadaşlarım.. Beta'da Bug'lar yüzünden şöyle oldu böyle oldu diye şikayetlenmekten pek oyun oynayamıyorduk zaten tam herşey düzene girdi, meteor bölgesi geliyor.. eli kulağında! wow! taş kanat saldırısı.. çok güzel olacak derken..! oyunu, bir bug'un kurbanı olup charım silindikten sonra bırakmak zorunda kaldım. [hatırlayan vardır belki yan karakter silmeye çalışırken ana karakter siliniyordu.. gönderdiğimiz yardım talepleride işlem görmedi vs..] ve.. şimdi! tekrar oynamaya başladım.. Oyunumuzda en büyük aktivitemiz jandarma alide toplanmakken en büyük mücadelemizde bir madenin başında 5 kişi saf krom çekmeye çalışmaktı.. şimdi gördümki çok şey değişmiş.. hayırlısı olur inşallah.. ''eski' günlerdeki gibi.. bende varım!
Eski Hesap:Beyazköşk - AdiqE[Büyücü] Yeni Hesap:Beyazköşk - Azemet[Savaşcı]
Dipnot: AdiqE karakteri ile alakalı bir çok olumlu yazı yanısıra taklit vs.. okudum,gördüm.. bu durum beni gerçekten şaşırttı bu bağlamda birşey bilinsin isterim.. ''AdiqE karakteri hesabımda mevcut karakterlerim arasındadır.''
Selametle..
’’Güzel, şerefli bir hayat yaşa, yaşlanıp geriye baktığında ikinci bir defa tadını çıkarırsın.’’
Adige Çerkezce'de Çerkez demektir bilmeyenler için öncelikle bilgi vermek isterim.Olumsuz bir tavır alınması en gerekmeyen bir isim olduğu kanaatinde olmakla beraber yeniden oyuna dönmenizden dolayı ise mutlu oldum gerekli durumlarda size gerek oyun içinden gerek forum üzerinden yardımcı olmak isterim.Hoşgeldin.
Hoşgeldin,seni eskilerden hatırlıyorum.Oyuna tekrar başlamanı tavsiye etmem ama eski oyuncuların oyuna dönmesini de her zaman desteklerim.Umarım oyundan zevk alabilirsin.Senin zamanında benim GENCASKER nickli bir savaşçım vardı.Taşkanat saldırısı olmasa da tepegözlerin amplifikatör elması görevinde aynı grupta bulunmuş bile olabiliriz . Oyunda şu anki nicklerim BericDondarrion ve FianxGENCASKER (Fian dağıldı) beni oyunda görürsen her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım.
Öncelikle tekrardan hoşgeldin aramıza. Önceki gün oyunda da görüştük hatırlayacağın üzere. Oyunun gidişatında çoğu olumsuz olmak üzere bir çok değişiklik oldu. Lonca sistemiyle gruplaşmalar tavan yaptı denilebilir. Oyuna hazır ara vermişken başlamamanı tavsiye ederim aslında.Bu oyundan kopmak bir dert , tekrardan başlaması ayrı bir dert . Tabiki bu senin kararın. Ama herhangi bir söyle kanalından selam verdiğinde dair bu olayın ne boyutta olduğunu selam alan kişi sayısından anlayabilirsin . Hakkında hayırlısı olsun
TRUSTME yazdı:Adige Çerkezce'de Çerkez demektir bilmeyenler için öncelikle bilgi vermek isterim.Olumsuz bir tavır alınması en gerekmeyen bir isim olduğu kanaatinde olmakla beraber yeniden oyuna dönmenizden dolayı ise mutlu oldum gerekli durumlarda size gerek oyun içinden gerek forum üzerinden yardımcı olmak isterim.Hoşgeldin.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Güzel düşüncelerin içinde ayrıca mutlu oldum sağolasın.
Comader yazdı:Hoşgeldin,seni eskilerden hatırlıyorum.Oyuna tekrar başlamanı tavsiye etmem ama eski oyuncuların oyuna dönmesini de her zaman desteklerim.Umarım oyundan zevk alabilirsin.Senin zamanında benim GENCASKER nickli bir savaşçım vardı.Taşkanat saldırısı olmasa da tepegözlerin amplifikatör elması görevinde aynı grupta bulunmuş bile olabiliriz . Oyunda şu anki nicklerim BericDondarrion ve FianxGENCASKER (Fian dağıldı) beni oyunda görürsen her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım.
Gencasker karakterini çok iyi hatırlıyorum iyi oyuncuların herzaman en az bir ortak noktası vardır. Hoşbuldum.
xFBBeRKaYx yazdı:Öncelikle tekrardan hoşgeldin aramıza. Önceki gün oyunda da görüştük hatırlayacağın üzere. Oyunun gidişatında çoğu olumsuz olmak üzere bir çok değişiklik oldu. Lonca sistemiyle gruplaşmalar tavan yaptı denilebilir. Oyuna hazır ara vermişken başlamamanı tavsiye ederim aslında.Bu oyundan kopmak bir dert , tekrardan başlaması ayrı bir dert . Tabiki bu senin kararın. Ama herhangi bir söyle kanalından selam verdiğinde dair bu olayın ne boyutta olduğunu selam alan kişi sayısından anlayabilirsin . Hakkında hayırlısı olsun
Aslında bu durum bana oyun hakkında oynadığım süre içerisinde ne amaçla hangi mantığa göre hareket edeceğim sorusuna cevap verme fırsatı tanıyor. Oyuncularla hukukum ticari boyutta olacak ise sorun olmaz. tabiki samimiyet olacak, fakat loncalarda bunun için var zaten.. farklı kafa yapılarında arkadaşlar bu şekilde daha sağlıklı hissediyorlar kendilerini saygı duymak lazım.. ama aralarındaki husumetleri bilmeden konuşmakta yanlış olur zaten.. bizide ilgilendirmez doğrusu. vesselam hoşbulduk teşekkür ederim.
[/i]
’’Güzel, şerefli bir hayat yaşa, yaşlanıp geriye baktığında ikinci bir defa tadını çıkarırsın.’’
Bende senelerdir girmiyordum şimdi bi bakıyım derkeni bu başlığı gördüm. AdiqE, kanka nerelerdeydin sen bunların başına geldiğini hiç bilmiyordum. Üzüldüm. Biranda kaybolmuştun demek bunlar olmuş. Oyunu pek oynamaktan öte 2 yıldır hiç girmedim. Kendine dikkat et. İyi oyunlar. Güzel ise haber uçur bana damlarım
zbidy yazdı:Bende senelerdir girmiyordum şimdi bi bakıyım derkeni bu başlığı gördüm. AdiqE, kanka nerelerdeydin sen bunların başına geldiğini hiç bilmiyordum. Üzüldüm. Biranda kaybolmuştun demek bunlar olmuş. Oyunu pek oynamaktan öte 2 yıldır hiç girmedim. Kendine dikkat et. İyi oyunlar. Güzel ise haber uçur bana damlarım
zbidy
Vay zbidy vay! özlemişim be! nick'i şimdi görünce bi hoş oldu içim dejavu oldum gelin tabi kafa dağıtalım kaldığımız yerden. irtibatı koparmayalım. Sunucu belli karakter Azemet başlamaya karar verirsen kesin haberim olsun. Özelden yazdım zaten..