Merhabalar ;
Bugün Bilgisayarı açınca altta baştan başlayıp sağın bitimine kadar ince uzun bir beyaz çizgi belirdi , hangi programı açsam hangi sekmeye girsem alttaki beyaz çizgi her yerde 1 cm genişliğinde olan bir çizgi nereden nasıl geldi tam olarak bilmiyorum .Adobe ve adobe'ye benzer programları kaldırdım.İkv yi kaldırdım.Bilgisayarı kapatıp tekrar açtım fakat aynı sorun.Bu sorunu bilen biri varsa söyleyebilir mi bunun yanında bana Adobe programı önerecek var mı ? Şimdiden teşekkürler.Fotoğraf atacaktımda İnsert tuşum çalışmıyor.
PC sorunu
Re: PC sorunu
Matrock yazdı:Merhabalar ;
Bugün Bilgisayarı açınca altta baştan başlayıp sağın bitimine kadar ince uzun bir beyaz çizgi belirdi , hangi programı açsam hangi sekmeye girsem alttaki beyaz çizgi her yerde 1 cm genişliğinde olan bir çizgi nereden nasıl geldi tam olarak bilmiyorum .Adobe ve adobe'ye benzer programları kaldırdım.İkv yi kaldırdım.Bilgisayarı kapatıp tekrar açtım fakat aynı sorun.Bu sorunu bilen biri varsa söyleyebilir mi bunun yanında bana Adobe programı önerecek var mı ? Şimdiden teşekkürler.Fotoğraf atacaktımda İnsert tuşum çalışmıyor.
İşletim sidtemindemin yoksa lcd ekran felanmı kulnıyon foto sart
A R Z L O D O S
Ekranda çizgiler beliriyorsa Grafik(Ekran) Kartı ile alakalı bir sorun olabilir. Ekran görüntüsü yollayabilirsen, yardımcı olmaya çalışırız.
2009-2013
-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Bilgisayarın masaüstü mü dizüstü mü?
İns. tuşu çalışmıyor derken; Klavyede Fn tuşu ile birlikte Ins (PrtSc) tuşuna basarak görüntü almayı dene.
İns. tuşu çalışmıyor derken; Klavyede Fn tuşu ile birlikte Ins (PrtSc) tuşuna basarak görüntü almayı dene.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Siege>
Laptop kullanıyorum ekranın en alt yani Başlat'ın Altından başlayıp sonuna doğru ince beyaz bir çizgi var Fn + prt sc yi denedim fotoğraf çekti fakat bu görüntüde beyaz çizgi belli olmuyor.Telefondan çekip bilgisayara atıp size göstermeyi deneyicem

- Matrock
- Cin Avcısı

Kart okuyucuma telefon kartımı taktım fakat bu seferde Disk biçimlendirilmiyor diyor.Sağ tıklayıp biçimlendir diyorum biçimlendirilemiyor diyor
bütün aksilikler üst üste geldi foto da gösteremiyecem :S Skype'de ekranı paylaşabilirmiyim acaba bilgisi olan varsa özelden mesaj atıp ekranı gösterebilirim.

- Matrock
- Cin Avcısı

Sorun:Ekranın görünümünde Başlat yazısının altından beyaz uzun bir çizgi var Sol baştan başlayıp sağ sona doğru giden bir çizgi bilgisayarım açılır açılmaz beliriyor.

Ekranın arkasında yukardan yani tahminimce 4 parmak aşagısından ekranın arkasından bastır çzigi kayboluyorsa florasenın bitmiş gibi yada ekran karın devsemiş çok ısındıgından olablir.
Bir iki vur düzeliyorsa ekranında sorun.
Fn+görüntü ayarlarından sorunu gidermen munkün ama garantisi yok direk içinden masaüstündeken grafik bolumunden uygun ekranı seçmen gerek ekran uyuşmazlığı var gibi ya bir program tarafından bozuldu yada sen bozdun bilemem.
Ölü pixsel degilse düzelir.
Ekranı açıkken ani açmalarda ani kapamlarda olusan bir hata (ekranı kapatma işletim sistemid egil hani kızgın hallermizde aniden kzıerız kapatığız ya lanet olsun diye.)gibi girşleri zorlamışın.
Bir iki vur düzeliyorsa ekranında sorun.
Fn+görüntü ayarlarından sorunu gidermen munkün ama garantisi yok direk içinden masaüstündeken grafik bolumunden uygun ekranı seçmen gerek ekran uyuşmazlığı var gibi ya bir program tarafından bozuldu yada sen bozdun bilemem.
Ölü pixsel degilse düzelir.
Ekranı açıkken ani açmalarda ani kapamlarda olusan bir hata (ekranı kapatma işletim sistemid egil hani kızgın hallermizde aniden kzıerız kapatığız ya lanet olsun diye.)gibi girşleri zorlamışın.
A R Z L O D O S
Harici bir ekran monitörün varsa ekran girişine takarak kontrol etmen münkün o ekranda sorun yoksa muhtemelen dizüsütnün ekranı zarar görmüş düşme kapatma takılma basma gibi durumlarda.
A R Z L O D O S
- Matrock
- Cin Avcısı

Elektirikler gidince bilgisayar aniden kapanıyor şarjın ömrü bitmiş elektrik kesilince en fazla 30 40 sn dayanıyor. Laptop'un kapağını sertçe kapattığım bazı anlar oldu.