YENİ BÖLGE = BANLI ÇARLAR ? ACILSA ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: '-DOYLAİON-'

YENİ BÖLGE = BANLI ÇARLAR ? ACILSA ..

Mesaj gönderen sero123 »

YÖNETİMDEN RİCA EDİYORUZ YENİ BÖLGEYİ BİZE OYNATIN YENİ BÖLGE GELECEĞİ GÜN BZİİM BANLI HESABLARIMIZI ACSANIZ ? NASIL OLUR BİR YÖNETİCİ BURAYA FİKRİ DÜŞÜNSE YANITLASA DİĞER ARKADASLARDA YORUM BKLİORZ .. BANLI CARLAR ACILSIN OYUNUMUZA GERİ DÖNELİM ÖZLEDİK OYUNU SİL BAŞTAN OLMUYOR BU İŞLER ....
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: YENİ BÖLGE = BANLI ÇARLAR ? ACILSA ..

Mesaj gönderen Bourne »

sero123 yazdı:YÖNETİMDEN RİCA EDİYORUZ YENİ BÖLGEYİ BİZE OYNATIN YENİ BÖLGE GELECEĞİ GÜN BZİİM BANLI HESABLARIMIZI ACSANIZ ? NASIL OLUR BİR YÖNETİCİ BURAYA FİKRİ DÜŞÜNSE YANITLASA DİĞER ARKADASLARDA YORUM BKLİORZ .. BANLI CARLAR ACILSIN OYUNUMUZA GERİ DÖNELİM ÖZLEDİK OYUNU SİL BAŞTAN OLMUYOR BU İŞLER ....
Aklıma nedense Rahşan Affı geldi.Hani şu hapishaneleri boşaltan, bir ay sonra bir çok can yanıp tekrar aynı kişiler tarafından hapishanelerin doldurulduğu Cem Yılmaz ın bir filimindede zikrettiği Dahşan Affı.Oyunu düzgün oynamayı beceremeyene neden tekrar bir şans verilsinki.Çok sevdiğim bir abim beni hep şöyle tembihlerdi ''İkinci bir şansı devamlı iyi niyetli olanlara ver''.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mrdz »

Bourne yazdı:
sero123 yazdı:YÖNETİMDEN RİCA EDİYORUZ YENİ BÖLGEYİ BİZE OYNATIN YENİ BÖLGE GELECEĞİ GÜN BZİİM BANLI HESABLARIMIZI ACSANIZ ? NASIL OLUR BİR YÖNETİCİ BURAYA FİKRİ DÜŞÜNSE YANITLASA DİĞER ARKADASLARDA YORUM BKLİORZ .. BANLI CARLAR ACILSIN OYUNUMUZA GERİ DÖNELİM ÖZLEDİK OYUNU SİL BAŞTAN OLMUYOR BU İŞLER ....
Aklıma nedense Rahşan Affı geldi.Hani şu hapishaneleri boşaltan, bir ay sonra bir çok can yanıp tekrar aynı kişiler tarafından hapishanelerin doldurulduğu Cem Yılmaz ın bir filimindede zikrettiği Dahşan Affı.Oyunu düzgün oynamayı beceremeyene neden tekrar bir şans verilsinki.Çok sevdiğim bir abim beni hep şöyle tembihlerdi ''İkinci bir şansı devamlı iyi niyetli olanlara ver''.
Bir şeyde ben sormak istiyorum. İsteyerek kural ihlali yapan kişiler affedilirse, yıllarca en küçük bir kural ihlali yapmayan insanların hakkı ne olacak peki?

Bence hata yapmayı göze alan kişi, cezasını da sonuna kadar göze alıyor olmalı.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Selamlar;

Yanlış hatırlamıyorsam Sığınak-Migrat güncellemesiyle birlikte güncelleme
gününe kadar olan tüm banned cezası olan karakterler yönetim tarafından
giydiği itemler hariç kasası parası madeni vs. boşaltılıp sahiplerine geri verilmişti.Yine
aynı şekilde karakterinizi belki geri alabilirsiniz.

İKV Destek ile irtibata geçmenizi öneririm.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Keyifli forumlar..
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Başka isteğin?
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Banlı karakterlere daha önce bir kere af geldi ancak şartları vardı.

(*) Mevcut parası ve klan parası sıfırlandı.
(*) Üzerindeki eşyalar haricinde çantasında ve kasasında ne varsa silindi.
(*) Şöyleki ejder asası çantasında olanın ejderi bile silindi.

(Karakteri soyulduktan sonra çalana ve yönetime küfürlerinden dolayı banlanan bir kardeşimizin aftan sonra gelmesiyle görmüş olduk çantasındaki Ejderi dahi yoktu ve bıraktı oyunu)

Bu şartlarla karakteriniz geri verilirse yine de ister misiniz ?
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Bu zaten olan bir şey benim bir arkadaşımın cezası öyle açılmıştı.
Ottomanxölümsüz anısına

“Genel Etkileşim” sayfasına dön