Lonca Savaşları....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

Lonca Savaşları....

Mesaj gönderen Directx »

Hepinizinde hatırladığı üzere lonca savaşları yapılmıştı ve çok zevkli geçen bu maraton süresince katılan loncalar oluşturduğu gruplarla eşleşen diğer lonca ile savaşmıştı ve büyük ödülde Kanuni olmuştu.Bilhasıl bu konuyu açmamdaki amaç tekrar bu heyecanı ve bu zorlu maratonu tekrar yaşayalım.Buradan etkinlik görevlilerine duyurulur Lonca savaşları 1 defaya mahsus tekrar yapılsın.
İyi kötü her türlü yoruma açığım sadece konunun kapatılmasına ilişkin yorumlar yazmayın ricam.Herkese iyi forumlar ;)
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Re: Lonca Savaşları....

Mesaj gönderen Yorukefe »

Aslında Lonca Savaşları ve Turnuvalar her ay yapılmalı. Hem rekabet artar hemde herkes yeni gelecek bölgeye hazırlanır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Her sene tekrarlanması gereken bir etkinlik.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Güzel düşünce ancak herşeyi yönetimden beklemek bence yanlış.
Lonca savaşları da karşı klanlar arasında yapılıyordu.
Bunun için Er Meydanları var.
Sunucu kanallarında anlaşılarak iddialı veya iddiasız karşıt klandaki loncalar arasında Er Meydanları ile savaşlar yapılabilir.

Kendi sunucum (Sancak) için örnek vermek gerekirse Arz Klanındaki oyuncu sayısı çok az. Akşam saatlerinde bırakın Er Meydanını Eminönü ve Meteorda kovalayacak ARZ bulamıyoruz :twisted:
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

Cloutier yazdı:Güzel düşünce ancak herşeyi yönetimden beklemek bence yanlış.
Lonca savaşları da karşı klanlar arasında yapılıyordu.
Bunun için Er Meydanları var.
Sunucu kanallarında anlaşılarak iddialı veya iddiasız karşıt klandaki loncalar arasında Er Meydanları ile savaşlar yapılabilir.

Kendi sunucum (Sancak) için örnek vermek gerekirse Arz Klanındaki oyuncu sayısı çok az. Akşam saatlerinde bırakın Er Meydanını Eminönü ve Meteorda kovalayacak ARZ bulamıyoruz :twisted:
iyide ben arz bir loncayla ws atmak istersem nasıl olucak bu iş bencede her ay turnuva olmalı
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

bloodthirsty yazdı: iyide ben arz bir loncayla ws atmak istersem nasıl olucak bu iş bencede her ay turnuva olmalı
Düzenlenen Lonca savaşlarında Lodos Loncanın karşısında Arz Lonca Savaştı. Aynı klandan karşı karşıya gelen loncalar arasındaki karşılaşmalar 1e1 düello şeklinde yapıldı. Takımdan 1 kişi karşı takımdan 1 kişi ile kazanan bir üst tura çıktı.
Oyun yapısına göre aynı klanda ve grupta iken kendi klanındakine vuruş yapamıyorsun malesef.
Kullanıcı avatarı
NeMuTLuTuRKmDYNE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Return Ofthe Kings

Mesaj gönderen NeMuTLuTuRKmDYNE »

evet Lonca SAvaşları ve Sunucu Şampiyonası bügüne Kadar yapılmış en Büyük etkinlerden Olduğunu Düşünmekdeyim!

Şuan ise Akıllardaki Soru Tekrar Yapılacak mı?
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Kullanıcı avatarı
NeMuTLuTuRKmDYNE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Return Ofthe Kings

Mesaj gönderen NeMuTLuTuRKmDYNE »

Cloutier yazdı:
bloodthirsty yazdı: iyide ben arz bir loncayla ws atmak istersem nasıl olucak bu iş bencede her ay turnuva olmalı
Düzenlenen Lonca savaşlarında Lodos Loncanın karşısında Arz Lonca Savaştı. Aynı klandan karşı karşıya gelen loncalar arasındaki karşılaşmalar 1e1 düello şeklinde yapıldı. Takımdan 1 kişi karşı takımdan 1 kişi ile kazanan bir üst tura çıktı.
Oyun yapısına göre aynı klanda ve grupta iken kendi klanındakine vuruş yapamıyorsun malesef.

GM'ler Dışında 1 Salon yaratılıp Klandaşlarımız ile beraber Lonca Olarak Turnuva Gercekleşdirilmesi, Hem oyun yönünden iyi Hem Rekabet Acısından Güzel olucağını Düşünürüm.
BİR İŞİ
BİLEN YAPAR
AZ BİLEN AKIL VERİR
BİLMEYEN ELEŞTİRİR
YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Directx »

Er meydanından bahsetmiş bir arkadaşımız sancak sunucusunda oynuyorum ve buraya gelip görmeni tavsiye ederim arz bulunmuyor yok yani belki 2 3 tane akşam saatlerinde komutandadır:) İyi kötü her türlü yorumlara teşekkür ederim burada bu konudaki desteği devam ettirirsek belki bir sefere mahsus tekrar yapılabilir.Ancak şuan yetkililerin bu konuya bakacağını dahi tahmin etmiyorum yeni gelecek bölgeyle ilgileniyorlardır: )
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Her gün olsun her günn ziraa bizim sunucuda kesecek arz kalmadı.Em yapacak doğru dürüst arz loncası grubu bulamıyoruz.Kesilen tekrar kesilmemek için gelmiyor. :)
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön