sa arkadaşlar
Lafı uzun tutmadan anlatıcam istediğimi istediğimizi demek daha doğru olur belki benim fikrime katılmak isteyen arkadaşlarım vardır Klan başkanlarında pelerin var ismet bey Handan hanım ve bazı yaratıklarda bile var Lanetli meran ve zincirli büyü gibi demek oluyo kie oyunda pelerin olmaması imkansız değil bunu karakterlere uygulama şanşımızz varmı acaba bizim oyunumuz 3 boyutlu ve inanaıyorum kie karakterlere o kadar yakışacak belli seviye koyulmalı pelerin için ve lonca başkanı almalı pelerin baaşka kimse alması mümkün olmamalı yani herkez kafasına göre pelerin takamıcak sadece lonca başkanınn aldığı pelerini takıcak ve bu fikir bence çok iyi katılmak isteyen arkadaşlar bana destek veririseniz sevinirim ... oyun kurucuları eğer ilgi duyarsanız sevinirim ....
Xxfrostxx İsyan
Oyunla İlgili Fikrimi Sunmak İstiyorum ****
-
- Demirci Çırağı
Re: Oyunla İlgili Fikrimi Sunmak İstiyorum ****
Açıkçası pelerin gelmesini çok isterim.Her loncanın farklı bir pelerini olsa fena mı olur 
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
evet kardeşim bende bunu istiyorum gözünün önüne hayali gelince güzel olacağına inanıyorum yavaş yavaş gelişecek oyun ama aşırı yavaş gelişiyo 5. güncelleme olcak nerdeyse oyun eskiyi anlatıyo tarihçesi öle eskiden pazarlar olurmuş pazarlar kurulmuş oyunu gerçek hayat gibi anlattılar hep pazarda koysaydınız bu oyuna pazar açabilme olsun ve inanın bu oyunda hırsızlık falan olmaz pazara satılcak eşya kaç m se o kadar gider osmanlı oyunu pazar gelsin .....
Xxfrostxx İsyan
Xxfrostxx İsyan
Korku iyi bir makale!

-
- Demirci Çırağı
??????????piyu0604 yazdı:Korku iyi bir makale!
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Büyük comment!