EFELER'in Geçmişi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: EFELER'in Geçmişi

Mesaj gönderen Oceans »

-1 TAYFUN SANA DEDİ EFELERXTAYFUNN U SİLECEĞİM VE KENDİ LONCAMI AÇACAĞIM DEDİ SEN İZİN VERMEDİN AMA O YİNEDE ANLADI GELECEKTE SİZİN NE KADAR PİSLİK BİR LONCA OLACAĞINIZI.
-2 LAN SEN BENİM OCEANS A O KADAR YALVARMADINMI ÇIKMAYIN BİZİM LONCADAN BAK SİZİ ZENGİN EDERİM YOK İTEM DİZERİM YETERKİ AYRILMAYIN DEDİN.BANA TAYFUN AYRILIN EFELERDEN ONLAR SİZİDE KÖTÜ EMELLERİNE BULAŞTIRACAKLAR DEDİ VE BEN SENİN OKADAR YALVARMANA RAĞMEN ÇIKTIM.
-3 KENDİ AĞZINLA SÖYLEDİN ŞERRO ULTRAXLER SADECE BENİM AYAK İŞLERİMİ HALLEDERSİNİZ DİYE.ULAN İT SEN EN BAŞTA BİZİM LONCAYA DEMEDİNMİ SİZ BİZİMLE KALIN ATAX LER GOKX LER VS. YANINIZDA DURAMAZ DEMEDİNMİ ŞEREFSZ
-4 ALLAH'A YEMİN OLSUN SENİ GİTTİĞİN BÜTÜN SUNUCULARDA YAKALAR VE YAPTIĞIN BÜTÜN KÖTÜ İŞLERİNİ ORTAYA SERER VE NAMUSSUZUN TEKİ OLDUĞUNU İSPATLARIM.

HADİ ŞİMDİ DEFOL BİZİM SUNUCUMUZDAN VE KOPEKLERİNİDE GÖTÜR YANINDA BAŞI BOŞ UYUZ İTLERİN ORTADA GEZMESİNİ İSTEMEM.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Efelerxreis e neremle gülsem neremle gülsem :D Kendini kral zanneden bu şahısın lonca içinde ne konuştuklarına bizzat şahit oldum.Sunucuda başka bir karakter adı ile dolanıyordum(1 .2 kişi haricinde bu karakterde benım oldugumdan haberi yok {Karakter Kuzenimin} :roll: ). İşte dolanırken Efelerx loncasından yanlış hatıralmıyorsam 32 lvldi.Cİn görevi varmış . Neyse yaparken ederken iş loncalara geldi. Bu arkadaşlara reis öyle bir gaz vermişki anlamatam.Keseriz doğrarız cinsinden.Ne dedi ? Efeler loncası olarak tüm arzları kestik eminönünde -Eminönünde efelerden 7 kişi varken kalan 20 kişilik grp normal lodos mensubu idi-Sanki bunu kendileri yapmış gibi övünüyorlardı :) Güldüm.ama söylemedim birşey buna karşın.Neyse iyice lonca içindeki mevzuları anlattı Reis adlı karakter bunları bir arada tutmak için üstünüze item dizerim gözlük alırım şunu yaparım size bunu alırım diye sürekli oyalıyormuş.ARkadaş bundan rahatsız olmuş.yani efeler loncası sadece çıkarlar amacında yürüyen bir lonca ;) Eminönünde dolanıp loncada olmayanlara loncaya gelme teklifi sunuyorlar ve boş vaatlerde bulunuyorlar.Aldıkları itemler ve gözlükler belli kişilerde mevcut sürekli onları hedef gösterip sizi de böyle yaparız diyerek kandırmaya devam ediyorlar :) Bunlara bizzat başka bir karakterden efelerx loncası üyesinden dinledim 8-) Ama lonca içinde büyük kavga çıkmış bazıları beklenen menfaatler verilmeyince loncadan ayrılmış kimileri ise hala bekliyorlar birşey verirmi diye :x Yazık.

Efelerxbeyzade Gloyn ile ws atmak için bölgeden car car bağırıyordu.Yalnız hiç arkadaş söyle kanalını kulanmıyor sırf bölge kanalına yazıyordu artist ya ;) Ben dedim kendini hazırla saldırcam . Sakınma açtı oturdu hala bölgeden Gloyn a laf ediyor bi yandanda BENİ ARZLARDAN KİMSE KESEMEDİ ! diyordu ki Ws başladı. Bu malum arkadaş bu bölge yazısının üzerine öyle bir ezildiki karşımda fotoğrafları da var keseceğimden korkup mısıra doğru kaçmaya başladı bir kaç kere arkaya dönmesine rağmen kesemeyeceğini anladı mısıra sıgındı.Ve o kahkaha atılacak cümleyi yazdı bölgeye " Hahaha Rowlar Kaçıyor " . Ben gülme krizine girdim kaçan kendisi bölgeden yazdıgı yazıya bak diye . Normal modda tekrar geldi dedim hani yenilmezdin kimse senı yenemezdi ? İnanın 1 kelime bile yazmadı cevap veremedi hala bölgeden Gloyn a laf atıyordu. Büyücüler Ws teklif etti. Biz büyücü ile ws yapmayız yapıyorsanız kaçmadan ws yapın dedi. Gelde gülme buna :D .

Kısacası şu : efeler bölge kanalından aslı olmayan şeyler yazarak ilgi toplamaya çalısıyor ama asıl orda bulunanlar gerçekleri gördükce gülme krizine giriyordu.

Bölgeden Yazarak Bi Halt Olamazsın Beyzade

ROWxBERRU
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tydixx »

Hıhı.Bu arkadaşa bana da öğretecekmiş , nasıl savaşçı kullanılır , nasıl tüccar kesilir.
Sunucunun ilk lodos tüccarını kimin loncası kesmiş , öğren bakalım.(lonca dışı elemanlar da vardı , kabul)
Hah , ayrıca itemsiz bile senin itlerinin canını 12 ye kadar indiriyorsam(durup dururken dalıyorlar)
demekki azcık uğraşsam item dizsem ne olacak ?? ee siz düşünün onuda

Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Efelerxreis yazdı:Söylediklerinize sadece gülüyorum buyrun yol orda Tılsım sunucusuna gidin Kurtlarx loncasının hepsini kestim bölgeden ve klandan söylediklerini yazdım millet forum delikanlısı olan sadece lafta olan kurtreisin arkasından gülmekten yerlere yattılar.Adama bölgeden geleim mi tılsıma Arz kale mezarın olsun mu dedim sesini bile çıkaramadı.Bizi kmse çekemez bizi kmse sunucudan kovalayamaz Kurtreis denen mahluk bi kaç loncayla birleşmiş ayağınızı denk alın dedim bölgeden sen gelirsen biz bunlarlar ayrılırz abi dediler.Evet bnim büyüklüğüm bu size sancakta zaten 1 ayda kanıtladım kendimi.

Rowlar bize savaş açtı 8-10 lvl adamlarımı kesiodu 4 defa uyardım ve banada daldılar savaş başladı.Efeler toplandı 4-5 defa geldiler kestik.Başkentleri Leqendleri ve arzları çağırdılar.Kestik.Gittikce coğaldılar.Klana Arzlar eöde toplanıo dedim o lonca savaşı sizle rowların arasında dediler.Hyr dedim lonca savaşı bitti arzlar geliolar dedim.Gökxkaii tırstı Cyber Loncası Tırstı,Atabeyx loncası Tırstı gelemediler.Lonca savaşı olduğunu bahene edip kestirip attılar.Delikanlıysanız Lodossanız gelin dedim yine yemedi.Bütün Efeleri oyuna çağırdım.Mısır önünde toplandık.Bütün arzları efeler olarak bir çok kez kestik.Tek kayıbımız bir büyücümüz haricinde kmseyi kesemdiler.Şahit Ulubay.Gelsin doğruları söylesin.

Ws dediler beyzadeye.Beyzade klandan çıktı hepsini kesmek için.Rowxkomando- Reynard-İnqortly-Rowxyolcu bunların hepsini farklı zmnlarda kesti.Rowxgloyn la ws atcaklardı.Atmaz olaydı.Adama kanatmasız dedi.Bide güldü ecel getirenle mi ws atcan die küçümseyerek.Ecel getireni biz çöp olarak görüyoruz çnkü biz itemden anlıyoruz.Adam ecel getireni büyük bişe gördüğümüzü sandı.Ws ye başladılar ve beyzadeye kanatma attı gloyn beyzade geri çekildi.Kanatmasız dediler yine ws atarken Gloyn 1400 vurduğunu gördü ve farkla kesilceğini anladı kanatma attı.Sonra bölgeden saçma sapan ötmeye başladı.Yok beyzade ws ye kanatmasız ve ecel getirensiz gel demiş.Ecel getirenle gelmen bizim lehimize olur daha ii fark atarız.Adam Kanatmasız dio Gloyn sert ve ağırda yok o zmn dio :D:D:D

Bu arada arzlar şu lodosları iyi korkutmuşsunuz.Bir avuç ezmesiniz ama adamlar karşınıza çıkamıo bizi örnek alsalar 1ayda sizi yere sermeyi öğrenirlerdi.Adamlar yer altından çıkmıolar ki savaşmayı nerden bilsinler.

NEYSE DEDİĞİM GİBİ HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN EZİK SUNUCU.BEN BURDAN AYRILIYORUM AYNI ŞEKİL EZİK KALMAYA DEVAM EDİN.GÖRDÜĞÜM TEK ADAM GİBİ LODOS LONCA YENİÇERİLER ONLARDA DAĞILMIŞ.

Ultrax loncası Ultraxreis yani Efelerxtayfunn siz bnm ancak ayak işlerimizi halledebilirdiniz.Ben sana dedimki senn loncan kurulamaz büyümez sana destek çıkarım bnm çatım altında loncanın adını duyur dedim.Sende tmm abi dedin.Şimdi bi hırsız damgası yedik die dönmeyin ve bizim üzerimizden prim kazanmaya çalışmayın.

İşte şmdi gelelim Kurtreis e.Kurtreis oyunu bıraktım.Ama unutma Tılsımda kardeşimin kurduğu ve bnm tayfamın oynadığı 45 lvl üstü Dumanx isminde yaklaşık 35 - 40 tane çar var.Çoğunda item var.Olmayanada 2 günde item dizerim + Karargahx loncası bnmle birleşmeyi bekliyor.+ Dumanx haricinde yine tayfamdan 40-45 tane adamım var.Sen foruma yaz bana gel Tılsıma seni karşıma alırım de hemen gelicem.Anam avradım olsun seni arz kaleden çıkarmıcam.

Efelerxreis

Bir Laf vardır başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu demirden sanırtmış ( Yada onun gibi bişe ;) Yani Meyhanevi Yakup yada Dumanxlider yada Efelerxreis şurada yazdıklarını okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu senin o meşhur hayal gücünde her sunucuda 100 den fazla adamın olduğunu yazdığın yorumlarını hatırlıyorum :) Tılsım Sunucusunda tüm tılsımlılar sizi iyi tanır tılsımın meşhur hırsızlarıydınız Kul Hakkından bahsediyorsun bundan bahsedebilecek en son oyuncu sensin bu oyunda Karargahx loncası Dumanla birleşmeyi bekliyomuş beni en çok güldürende bu yorumun oldu Alparslan senin gibi sünepelerin adam yerine ne zaman koymuş şimdi koysun ama ben senin ona yalakalık edip peşinde gezdiğini çok iyi hatırlıyorum ;) bana kafa tutmuşsun yani merak ediyorum neyine güvenip bana kafa tutabiliyorsun ? millettten çaldığın itemlerle dizdirdiğin ezik tayfana mı güveniyorsun ? 35 - 40 Duman var diyorsunda biz Tılsımlılar bu 35 -40 kişiyi neden hiç göremedik bizim tek gördüğümüz şuydu 5-6 yane Dumanx Bab-ı Alide moda girmiş it dalaşı yapıyor bunun dışında başka bir numaranızı gören olmadı hiç aksine bir seferinde adamlarınız pervasızlık yaptıklarından Dumanx Moda girmiycek dedim ama girdiler defalarca Bab-ı Alinin toprağını öpünce bundan vaz geçtiler tabi ;) senin o dier başkan neydi adı Dumanx.... bişetdi ıunuttum değersiz varlıkların adı pek aklımda kalmaz artistlik yaptı ws de yenilince sesini kesti yol aldı sen ve tüm loncana ben locnamı bile katmadan kendim kafa tuttum alayınıza ws dedim içinizden bir kişi bile karşıma çıkabildimi yada eminönünde ben sana saldırmayığ affettiğim halde arkamdan haince saldırdığında cacıklık hıyar gibi doğrayıp atmadım mı ? daya ne gücünden bahsediyorsun sen sen gel Tılsıma Karargah loncasıyla birleş bıyığımı keserim bee beni Kaleden çıkartmıyormuş şuna bak dünün at hırsızı adam olmuş bir çok kişinin adını yazmışsın benim adamımdı diye o yazdıkların içinde seni deil adam köpek yerine bile koyucak adam yok sen anca burada laf yaparsın

Bu konunun amacı Efelerin Geçmişi Deilmi alın Size Efelerin geçmişi ...

http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg544201

Yukardaki Linkten bu Şahısların ne olduğunu kendi anlatımlarıyla öğrenebilirsiniz ama onlar hemen B planına geçicekler ( Kıvırma Planı :D ) Bu planlarındada herkesin bildiği popiler kıvırma yöntemlerini esas alırlar charda ben yoktum kuzenim vardı - yaf kardeşim girmiş chara bi haltlar çevirmiş benim haberim yok gibi :D

Meyhaneci ezmesi sen Tılsıma gelebilecek akdar adammısın ki biz Tılsımda senin ve ayak tayfan gibi çapulcuları barındırmıyoruz kabul et yada etme şu anda Tılsımda deilde burada olmanın sebebide budur Tılsımda Dışlandınız kovuldunuz resmen daha hangi yüzle Tılsımda durucaktınız ama ben Delikanlıyım sözümün arkasındayım diyorsan gel Tılsıma bakalım sen kimin itiymişsin ....
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

kurtreis yazdı:
Efelerxreis yazdı:Söylediklerinize sadece gülüyorum buyrun yol orda Tılsım sunucusuna gidin Kurtlarx loncasının hepsini kestim bölgeden ve klandan söylediklerini yazdım millet forum delikanlısı olan sadece lafta olan kurtreisin arkasından gülmekten yerlere yattılar.Adama bölgeden geleim mi tılsıma Arz kale mezarın olsun mu dedim sesini bile çıkaramadı.Bizi kmse çekemez bizi kmse sunucudan kovalayamaz Kurtreis denen mahluk bi kaç loncayla birleşmiş ayağınızı denk alın dedim bölgeden sen gelirsen biz bunlarlar ayrılırz abi dediler.Evet bnim büyüklüğüm bu size sancakta zaten 1 ayda kanıtladım kendimi.

Rowlar bize savaş açtı 8-10 lvl adamlarımı kesiodu 4 defa uyardım ve banada daldılar savaş başladı.Efeler toplandı 4-5 defa geldiler kestik.Başkentleri Leqendleri ve arzları çağırdılar.Kestik.Gittikce coğaldılar.Klana Arzlar eöde toplanıo dedim o lonca savaşı sizle rowların arasında dediler.Hyr dedim lonca savaşı bitti arzlar geliolar dedim.Gökxkaii tırstı Cyber Loncası Tırstı,Atabeyx loncası Tırstı gelemediler.Lonca savaşı olduğunu bahene edip kestirip attılar.Delikanlıysanız Lodossanız gelin dedim yine yemedi.Bütün Efeleri oyuna çağırdım.Mısır önünde toplandık.Bütün arzları efeler olarak bir çok kez kestik.Tek kayıbımız bir büyücümüz haricinde kmseyi kesemdiler.Şahit Ulubay.Gelsin doğruları söylesin.

Ws dediler beyzadeye.Beyzade klandan çıktı hepsini kesmek için.Rowxkomando- Reynard-İnqortly-Rowxyolcu bunların hepsini farklı zmnlarda kesti.Rowxgloyn la ws atcaklardı.Atmaz olaydı.Adama kanatmasız dedi.Bide güldü ecel getirenle mi ws atcan die küçümseyerek.Ecel getireni biz çöp olarak görüyoruz çnkü biz itemden anlıyoruz.Adam ecel getireni büyük bişe gördüğümüzü sandı.Ws ye başladılar ve beyzadeye kanatma attı gloyn beyzade geri çekildi.Kanatmasız dediler yine ws atarken Gloyn 1400 vurduğunu gördü ve farkla kesilceğini anladı kanatma attı.Sonra bölgeden saçma sapan ötmeye başladı.Yok beyzade ws ye kanatmasız ve ecel getirensiz gel demiş.Ecel getirenle gelmen bizim lehimize olur daha ii fark atarız.Adam Kanatmasız dio Gloyn sert ve ağırda yok o zmn dio :D:D:D

Bu arada arzlar şu lodosları iyi korkutmuşsunuz.Bir avuç ezmesiniz ama adamlar karşınıza çıkamıo bizi örnek alsalar 1ayda sizi yere sermeyi öğrenirlerdi.Adamlar yer altından çıkmıolar ki savaşmayı nerden bilsinler.

NEYSE DEDİĞİM GİBİ HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN EZİK SUNUCU.BEN BURDAN AYRILIYORUM AYNI ŞEKİL EZİK KALMAYA DEVAM EDİN.GÖRDÜĞÜM TEK ADAM GİBİ LODOS LONCA YENİÇERİLER ONLARDA DAĞILMIŞ.

Ultrax loncası Ultraxreis yani Efelerxtayfunn siz bnm ancak ayak işlerimizi halledebilirdiniz.Ben sana dedimki senn loncan kurulamaz büyümez sana destek çıkarım bnm çatım altında loncanın adını duyur dedim.Sende tmm abi dedin.Şimdi bi hırsız damgası yedik die dönmeyin ve bizim üzerimizden prim kazanmaya çalışmayın.

İşte şmdi gelelim Kurtreis e.Kurtreis oyunu bıraktım.Ama unutma Tılsımda kardeşimin kurduğu ve bnm tayfamın oynadığı 45 lvl üstü Dumanx isminde yaklaşık 35 - 40 tane çar var.Çoğunda item var.Olmayanada 2 günde item dizerim + Karargahx loncası bnmle birleşmeyi bekliyor.+ Dumanx haricinde yine tayfamdan 40-45 tane adamım var.Sen foruma yaz bana gel Tılsıma seni karşıma alırım de hemen gelicem.Anam avradım olsun seni arz kaleden çıkarmıcam.

Efelerxreis

Bir Laf vardır başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu demirden sanırtmış ( Yada onun gibi bişe ;) Yani Meyhanevi Yakup yada Dumanxlider yada Efelerxreis şurada yazdıklarını okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu senin o meşhur hayal gücünde her sunucuda 100 den fazla adamın olduğunu yazdığın yorumlarını hatırlıyorum :) Tılsım Sunucusunda tüm tılsımlılar sizi iyi tanır tılsımın meşhur hırsızlarıydınız Kul Hakkından bahsediyorsun bundan bahsedebilecek en son oyuncu sensin bu oyunda Karargahx loncası Dumanla birleşmeyi bekliyomuş beni en çok güldürende bu yorumun oldu Alparslan senin gibi sünepelerin adam yerine ne zaman koymuş şimdi koysun ama ben senin ona yalakalık edip peşinde gezdiğini çok iyi hatırlıyorum ;) bana kafa tutmuşsun yani merak ediyorum neyine güvenip bana kafa tutabiliyorsun ? millettten çaldığın itemlerle dizdirdiğin ezik tayfana mı güveniyorsun ? 35 - 40 Duman var diyorsunda biz Tılsımlılar bu 35 -40 kişiyi neden hiç göremedik bizim tek gördüğümüz şuydu 5-6 yane Dumanx Bab-ı Alide moda girmiş it dalaşı yapıyor bunun dışında başka bir numaranızı gören olmadı hiç aksine bir seferinde adamlarınız pervasızlık yaptıklarından Dumanx Moda girmiycek dedim ama girdiler defalarca Bab-ı Alinin toprağını öpünce bundan vaz geçtiler tabi ;) senin o dier başkan neydi adı Dumanx.... bişetdi ıunuttum değersiz varlıkların adı pek aklımda kalmaz artistlik yaptı ws de yenilince sesini kesti yol aldı sen ve tüm loncana ben locnamı bile katmadan kendim kafa tuttum alayınıza ws dedim içinizden bir kişi bile karşıma çıkabildimi yada eminönünde ben sana saldırmayığ affettiğim halde arkamdan haince saldırdığında cacıklık hıyar gibi doğrayıp atmadım mı ? daya ne gücünden bahsediyorsun sen sen gel Tılsıma Karargah loncasıyla birleş bıyığımı keserim bee beni Kaleden çıkartmıyormuş şuna bak dünün at hırsızı adam olmuş bir çok kişinin adını yazmışsın benim adamımdı diye o yazdıkların içinde seni deil adam köpek yerine bile koyucak adam yok sen anca burada laf yaparsın

Bu konunun amacı Efelerin Geçmişi Deilmi alın Size Efelerin geçmişi ...

http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg544201

Yukardaki Linkten bu Şahısların ne olduğunu kendi anlatımlarıyla öğrenebilirsiniz ama onlar hemen B planına geçicekler ( Kıvırma Planı :D ) Bu planlarındada herkesin bildiği popiler kıvırma yöntemlerini esas alırlar charda ben yoktum kuzenim vardı - yaf kardeşim girmiş chara bi haltlar çevirmiş benim haberim yok gibi :D

Meyhaneci ezmesi sen Tılsıma gelebilecek akdar adammısın ki biz Tılsımda senin ve ayak tayfan gibi çapulcuları barındırmıyoruz kabul et yada etme şu anda Tılsımda deilde burada olmanın sebebide budur Tılsımda Dışlandınız kovuldunuz resmen daha hangi yüzle Tılsımda durucaktınız ama ben Delikanlıyım sözümün arkasındayım diyorsan gel Tılsıma bakalım sen kimin itiymişsin ....

Ufak bi ekleme daha yapıcam Tılsımda Kurt loncası geniş bir loncadır loncamıza bağlı loncalar vardır Börteçine locnasıyla birlik loncayız bunun dışında Türkiyemx ve Bozkurtx bize bağlı loncalardır bu sünepenin bahsettiği locnalar bunlar bir çok iddiada bulunmuş sancak sunucusuna gelme hikayesi anlatmış Tılsımda neden duramadığını aşağıdaki link ten görebilirsiniz biz Tılsımda Dumansız Hava Sahası ( tılsımdaki topluluklarının adı Dumanx di ) Kampanyası uyguladığımız için Tısımda barınamadılar buraya geri geldiler şimdi dört gözle bekliyorum Tılsıma geri gelmesini ve şunu söylüycem o söylediğin iddealar dan birini kanıtlasana yoksa ben buraya link ler yerine biraz zaman harcayıp onlarca resim mi koyayım srni daha fazla rencide etmek için ? ama rencide olabilmek için grur kavramı olması lazım sende böyle bir kavram hiç bir zaman olmadı senin tek yapabildiğin hayal üretmek bu hayallere inanmak ve herkesi buna inandırmaya çalışmak ...

viewtopic.php?f=31&t=4299&hilit=Duman+l ... %C3%BCbeli

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

1,5 aydır aşşağıdaki İridyum madenindeyim. Uğradığınız her an bizim karakteri görebilirsiniz. 2 haftada 300M kasılmaz. Biz 200m anca biriktirdik.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Bırakın sunları Oynasın Küçük sancakla :lol: :lol:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
zebani27
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zebani27 »

Buna ancak gülünüp geçilir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ROWxİRONMAN

SıRaDaNıM , AmA ÖN SıRaDaN . . .

Bildiğini bilenin,arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni,uyandırınız.
Bilmediğini bilene,öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden,kaçınız.

KONFUÇYÜS
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Efelerxreis yazdı:Evet Anladım Açıklama istiyorsunuz.Sizlere çok iyi bir oyuncu olduğumu ve benim oyunda hiç para sorunumun olmadığını söyledim.Sizin 2-3 yıldır yapamadığınızı ben 1 ayda yaptım doğru.Ben Efelerxbeyzade ve Efelerxlordof a oyunu öğrettim.Kendim bildiğim gibi tüm püf noktalarıyla öğrettim.

Size nasıl zengin olunur anlatayımda açlıktan kurtulun.Ben burda lonca açtım daha sonra bırakıp gittim Tılsıma.Beyzade ve lordof burda kaldılar.Benim alman setimi ve gözlüğümü aldılar.Ayrıca kendilerinde alman set vardı.Beyzade 49 lvl oldu itemlerini iyi bir ticaret yoluyla satmaya başladı ve kasarken Mesmer Ardenenler pant düşürdü.Daha sonra üstüne mesmer dizip + mesmer ardenenler ayakkabı aldı.Lordof madene geçti 2 hafta madenden kalkmadı.Toplam paraları 300-350 m arası oldu.Beyzade ve lordofun ısrarı üzerine Ben SANCAĞA geri döndüm.

40 Lvl dim ve Kasmaya başladım.Evet nerde nasıl kasılır öğrenin.İlk gün 6 mavi topaz ve urban kolye düşürdüm.LVL 42.
2.gün tekrar kasmaya başladım.Büyük sahra plevne balyoz + iridyum + 4 mavi topaz + LVL up 46.
Daha sonra yavaş yavaş kasmaya devam ettim.Lvl 49 oldu.
Beyzadenin Lordofun ve kendi üstümdeki itemlerin hepsinin sattım.Üstüme yücelen dizdim.Ve Vesselam denen Arkadaşın dedinin tam tersi olan herkesin bildiği ama oyundan anlamadığı için akıl edemediği yerlerde kasmaya başladım.Sonuç;
1 hafta sonra;
aklınızın almayacağı item ve değerindeki parayla oyuna tamamen başladım.

Hırsız değilim buyrun kanıtı;

Loncama kasması için full max hasar dizdim.
49 olup itemi olmayanlara full ws seti dizdim.
Mecxhellraiser 300 m değerinde item aktarımında aldığım gibi geri verdim.
Loncamda gözlüğü olmayana gözlük verdim.

Evet arkadaşlar şmdi nasıl dizdin diye loncayı sorularına cevap aramayın boşuna çünkü ben oyuncuyum.Sizin yıllardır yapamadıklarınızı ben istediğim yerde istediğim zaman rahatlıkla yaparım.Rowxberru 1 haftada 3 yıldız mavi rütbe kasıoz biz dedi.Kanıtla dedim kanıt yok.Bana kanıtla dedinizde neyi kanıtlamadım.En küçük lonca demiş şahsiyetsizin biri.Şuan kadrolu 40 küsur kişiyiz + Tılsımdan 25-30 kişi gelmek istiyordu ve onayımı bekliyorlar + 8-10 kişi kadar üye de 1 haftalık deneme aşamasında.

Evet şuana kadar çok övdüler beni geldiğim yerlerde ama ben sancağa geldiğim ilk gün Beyzadeye dedimki bu sunucu hayatımda gördüğüm en ezik sunucu dedim.Hadi İNKAR EDİN GELDİĞİMDE HER KARŞIMA ÇIKANI TEKER TEKER EZMEDİM Mİ.Aynı zamanda adamım olan Beyzade sizi teker teker ezmedi mi.

Söyleyecek söze gerek yok.Kısa sürede ispat ettik kendimizi ve siz bunu imkansız gördünüz.Bizim için imkansız yoktur.Biz yaptık diyorsak yapmışızdır,Yaparız diyorsakta yaparız.

Sizde haklısınız yıllardır sancak oynadınız o kadar emek verdiniz (Ama oyunu bilmediğiniz için o kadar emek sarfettiniz.)Biz geldik 1 ayda kmse karşımızda duramadı haliyle sizde çekemediniz.Bükemediğiniz eli öpmek yerine İftiraya başvurdunuz.AMA UNUTMAYIN SANCAK YOKKEN BİZ VARDIK.ARAMIZDAKİ EN BÜYÜK FARK BU.

Evet ikv çok büyük bir oyuncu kaybetti orası doğru.Gidip Tılsıma önce kurtreis denen veledin sesini kesmek isterdim ama duyumlarıma göre Kurtreis zaten oyunda rahat değilmiz.Dostlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.

Gelelim sancak halkının din anlayışına.

Kul hakkı asla ödenmez.Gözünle görmediğin şeye inanmayacaksın.Bunları bn deil Yüce yaratıcı söylüyor.
Siz bna iftira attınız ve hakkıma girdiniz.
Dediğim gibi ben adam olan yerde dururum adam olmayanlarla işim olmaz.

Ben hırsız olsaydım oyuna devam ederdim.Ama artık İKV TARİHİNE VEDA EDİYORUM.

KUl hakkı nedir bilmeyen arkadaşlar,Hakkımı size helal etmiyorum.Ben bu oyuna kmsenn vermediği kadar emek verdim bunu fark etmek zor değil 1 ayda büyük bir güçle karşınıza çıktım.İŞTE GERÇEK EMEK VERENLER BURDAN BELLİ OLUR.

SELAMETLE;

EFELERXREİS

Ya merak ediyorum burada söylediklerini neye dayanarak söylüyorsun yine omeşhur hayal gücüne dayanarak olmasın sakın benim rahatım son derece yerinde rahatımıda hiç kimse bozamaz kendini bu şekilde mi avutuyorsun sen hem sen kim oluyorsun bana velet diyorsun terbiyesiz herif saygılı ol büyüklerine beni yolda görsen eğilir elimi öpresin ... Benim rahatımı bozmuşlar benim rahatımı bozabilicek kimse yok ....

Ama sen iyice kaşındın şimdi bu konuyu Tılsıma Genel Sohbet kısmına taşıycam buradaki arkadaşlarımızı yeterince eğlendirdin birazda bizim mekana gel Tılsım halkını soytarılıklarınla eğlendir o kadar millerin emeğini çaldın biraz eğlendr ki belki haklarını helal ederler ... Ama hiç sanmıyorum Helal ediceklerini :D

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Meşhur hırsız loncası buraya dadandı demek :) Tılsımdan dışlandınız buraya geldiniz o kadar emek hırsızlıgı yaptıgınız yetmedi bi iftira atıyosun bilmem bişeyimin başkanı...

Oyuna o kadar kendini kaptırmıssın oyunda böyleysen dışarda nasıl birisin merak ediyorum doğrusu...
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön