Sevgili arkdaşlarım ;
Amaçsız, Bir şekilde Ölümüne Kenan , Junon , X ,Gaffar Atan güzel Kardeşlerim. Hiç düşünmedinizmi ? Yada paranızmı Bol ? . 59 Lvl geldiğinde veya Yeni bir eklenti paketi geldiğinde , yeni itemler veya nadide eşyaların gelmesi , elimizde kılıc asa , vs vs Eşyaların çöp olmasına neden olmucakmı ? Genemi Para vericez veya , Yeni cıkan akçelere para Savurcaksınız ? Hiç düşündünüzmü ?
SONUNU düşünen KAHRAMAN olamaz #
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Re: SONUNU düşünen KAHRAMAN olamaz #
ölüm geldiginde tüm oyun tüm hayatın tüm çalışmaların yalan olacak hiç düşündünmü?
ölüm gelecek diye yan gelip yatamayacagımız gibi 59 level gelecek diye boş boş beklemek anlamsız.
level Hiç Gelmeyecek gibi davranmak
Yarın Gelecek gibi çalışmak gerek :geek:
ölüm gelecek diye yan gelip yatamayacagımız gibi 59 level gelecek diye boş boş beklemek anlamsız.

leones non capit muscas
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
+1CIZIK yazdı:ölüm geldiginde tüm oyun tüm hayatın tüm çalışmaların yalan olacak hiç düşündünmü?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
CIZIK yazdı:ölüm geldiginde tüm oyun tüm hayatın tüm çalışmaların yalan olacak hiç düşündünmü?

-
- Demirci Çırağı
İçinde bulunduğumuz hayat kendini sürekli yeniler.Biz insanların bütün çabası anlık mutluluktur aslında.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Yeni gelen bölgeye Urban zırhlamı giriceğini sanıyorsun ?
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- Benyokum
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Lonca: Meran Arz Efsaneler
Oyun bu fazla takılma takıl çık sayfa kasmasın .s
Hayat çok güzel .

Hayat çok güzel .
Sana söylenecek cümleyi sen yazdığınla alakasız yazına başlık atmışın.Sonunu düşünen kahraman olamaz kardeş.Migrat ve sığınak itemler olmadan çembere girmen nasıl zorza bundan sonraki bölgelerede çember itemsiz girmen zor olacak.Bi dene istersen.Blackmatrix yazdı:Sevgili arkdaşlarım ;
Amaçsız, Bir şekilde Ölümüne Kenan , Junon , X ,Gaffar Atan güzel Kardeşlerim. Hiç düşünmedinizmi ? Yada paranızmı Bol ? . 59 Lvl geldiğinde veya Yeni bir eklenti paketi geldiğinde , yeni itemler veya nadide eşyaların gelmesi , elimizde kılıc asa , vs vs Eşyaların çöp olmasına neden olmucakmı ? Genemi Para vericez veya , Yeni cıkan akçelere para Savurcaksınız ? Hiç düşündünüzmü ?
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !