.Zaman Kaybı.
.Zaman Kaybı.
Merhaba.Dün gece saat 4 civarında hesabımın şifresi değiştirildi ve bütün karakterlerim bazı kişiliksiz insanlar tarafından çalındı. Desteğe her ne kadar mesaj atsakta olumcu cevap alamıyoruz.Emek verip zaman harcadığımız her şey boşuna gidiyor.Belki benimle aynı durumda olan çok fazla oyuncu var fakata ellerinden bir şey gelmiyor , nedeni ise oyun görevlilerin bu konuda duyarsız olmaları. Bizim emeğimiz 5 dakikada yok oluyorsa bu konuda görevlilerin bazı şeyler yapması gerekir.Ben sadece kendim için konuşmuyorum bu oyuna 4 yıl emek veren Celal, henüz 1 ay önce karakterleri boşaltıldı , bir anlam veremiyoruz hangi zihniyet böyle bir şeyi yapabilir ? Kim kimden neyi kıskanıyor ? Bence görevlilerin oyunla ilgisi alakası kalmamış varsa yoksa akçe plus vs. Haksız olduğumu da düşünmüyorum. Burdan görevlilere sesleniyorum bu kadar duyarsız kalmayın . Biraz oyuncunun halinden anlayın . Eğer ki sizinde başına gelen böyle bir olay varsa , gerçi olmasına gerek yok destek olmanızı istiyorum!
SarayGülü--(Çalındı) Ejder Asa ^
Gncvlkn--(Çalındı) Mevlana Asa ^
Gvöc--(Çalındı) Ecel Getiren ^
Elde var Sıfır !
Elde var Sıfır !
Re: .Zaman Kaybı.
Müthiş yorum

-
- Demirci Çırağı
Bu sorunların başınıza gelmemesi için şifrenizi ve kullanıcı adınızı kimseye vermeyin.Her olay için yönetime çamur atmayı kesin.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Bunlar başına geldikten sonra veya gelmiş gibi düşünerek oku o zaman belki ne demek istedğiimi anlıyabilirsin, tabi o kapasite varsa !HezarfenCelebi yazdı:Bu sorunların başınıza gelmemesi için şifrenizi ve kullanıcı adınızı kimseye vermeyin.Her olay için yönetime çamur atmayı kesin.
Elde var Sıfır !
Elde var Sıfır !
- w0LkaN516
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Rise Of Silence
Şahsen Ben katılıyorum Yakın arkadaşımdır Bu Çarları Dizmek için Ne Kadar Emek Verdiğinide Çok iyi biliyorum Desteğe Mesaj Gönderildi. Umarım olumlu Sonuç Gelir.Hepinizin Destek olmasını Bekliyoruz. İyi forumlar.
Xjokermanx
-
- Demirci Çırağı
Yok :roll:fere16 yazdı:Bunlar başına geldikten sonra veya gelmiş gibi düşünerek oku o zaman belki ne demek istedğiimi anlıyabilirsin, tabi o kapasite varsa !HezarfenCelebi yazdı:Bu sorunların başınıza gelmemesi için şifrenizi ve kullanıcı adınızı kimseye vermeyin.Her olay için yönetime çamur atmayı kesin.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
O zaman kapasitenin yetmediği konulara kafanı yorma.HezarfenCelebi yazdı:Yok :roll:fere16 yazdı:Bunlar başına geldikten sonra veya gelmiş gibi düşünerek oku o zaman belki ne demek istedğiimi anlıyabilirsin, tabi o kapasite varsa !HezarfenCelebi yazdı:Bu sorunların başınıza gelmemesi için şifrenizi ve kullanıcı adınızı kimseye vermeyin.Her olay için yönetime çamur atmayı kesin.
Elde var Sıfır !
Elde var Sıfır !
fere16 yazdı:Bunlar başına geldikten sonra veya gelmiş gibi düşünerek oku o zaman belki ne demek istedğiimi anlıyabilirsin, tabi o kapasite varsa !HezarfenCelebi yazdı:Bu sorunların başınıza gelmemesi için şifrenizi ve kullanıcı adınızı kimseye vermeyin.Her olay için yönetime çamur atmayı kesin.
Benim başıma geldi zamanında 2-3 adet karakterim çalındı ama gidip orda burda yakınmadım.
Çalındıysa çalındı oyun değilmi birdaha yaparım ne olmuş yani dünyanın sonu değilya.
Yönetime bir kez mesaj atmadım ben başka birine şifre verdiysem o çalmışsa bu benim hatamdır , birisi bana hileli bir link yollarda ben buna tıklarsam da bu benim hatam kimseyi suçlayamam.
/ Mosdef
GETO BOYS
GETO BOYS