Emek Hırsızlığı
- YunusReis
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Emek Hırsızlığı
Arkadaşlar 2 hafta önce 6 yıllık emeğim olan büyücü ve şifacım kim olduğu belirsiz bi şahsiyetsiz tarafından boşaltıldı bütün şan ve klan param oyun param,madenlerim ve 6 yıllık itemelrim yere atıldı,Evet paradır madendir şan ve klan parasıdır onları kurtaramıyacağımı biliyorum ama en azından itemlerimi alayım diye desteğe mail attım ama olumlu hiç bir şekilde istediğim gibi bir yanıt alamadım arkadaşlar aranızda böyle bir olay yaşayıp itemlerini geri alan varsa bana yardımcı olabilecek varmı bu arada destek böyle konularda bizlere yardımcı olmaları gerekmiyormu sonuçta 6 yıllık emeğim yok oldu ve hala olumsuz cevaplar alıyorum.......Teşekkürler
yunusREİZ Yunusxreis Müptezell
microsoft office publisher 2010 (32-bit) , smileonmymac text
microsoft office publisher 2010 (32-bit) lavasoft ad-aware 2008 pro cyberlink powerdirector 9 ultra64 paragon drive backup professional 8.5 autodesk autocad 2011 mac
solidworks 2010 premium (64-bit) cheap download online nik software dfine 2.0 cheap download abbyy finereader 9.0 professional buy altova xmlspy 2009 buy software autodesk alias automotive 2012 buy online
adobe creative suite 5.5 design premium student and teacher edition adobe presenter 7 adobe audition cs6 microsoft office onenote 2003 adobe photoshop cs4 extended
efreesky magictweak 4.11 cheap buy autodesk revit architecture 2012 buy software nik software color efex pro 4 complete edition cheap buy synthetic aperture color finesse 3 buy download online adobe captivate 5.5 cheap download online
magix samplitude 11 microsoft office powerpoint 2010 (32-bit) adobe creative suite 4 design premium abest video to wmv mpeg converter corel windvd pro 11
acala dvd to pocket pc buy cheap microsoft windows 7 home premium family pack (32 bit) buy download online adobe flash catalyst cs5.5 mac buy cheap propellerhead reason 4 cheap download online microsoft office 2007 standard buy software
solidworks 2010 premium (64-bit) cheap download online nik software dfine 2.0 cheap download abbyy finereader 9.0 professional buy altova xmlspy 2009 buy software autodesk alias automotive 2012 buy online
adobe creative suite 5.5 design premium student and teacher edition adobe presenter 7 adobe audition cs6 microsoft office onenote 2003 adobe photoshop cs4 extended
efreesky magictweak 4.11 cheap buy autodesk revit architecture 2012 buy software nik software color efex pro 4 complete edition cheap buy synthetic aperture color finesse 3 buy download online adobe captivate 5.5 cheap download online
magix samplitude 11 microsoft office powerpoint 2010 (32-bit) adobe creative suite 4 design premium abest video to wmv mpeg converter corel windvd pro 11
acala dvd to pocket pc buy cheap microsoft windows 7 home premium family pack (32 bit) buy download online adobe flash catalyst cs5.5 mac buy cheap propellerhead reason 4 cheap download online microsoft office 2007 standard buy software
- GeneraLSmokeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Judges Of Universe
Re: Emek Hırsızlığı
Karakterin Önceki Tüm adları:
İtemin (İtemlerin) Tam adı:
İtemin (İtemlerin) ele geçirilme Tarihi: (Tahmini de olur)
İtemin ( İtemlerin ) Atılma tarihi : (Tahmini de olur.)
Basvuru nedeni : (Detayli bir sekilde)
Bunları eksiksiz doldurarak İkv Destek > Oyun hatası basligi altindan ilet.
Sadece Sarı , Mor , Turuncu esyalar hakkinda destek veriyorlar.
(Not: adamlar bunu yapmak zorunda degil. Ekstra bir destek. Bu yuzden olumlu iletisim kurmani oneririm.)
(Not: adamlar bunu yapmak zorunda degil. Ekstra bir destek. Bu yuzden olumlu iletisim kurmani oneririm.)
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
Yusuf.[/i]
- YunusReis
- İskele Babası
Hocam saten ben bunları hepsini yazdım sorunda orda hala olumsuz cevaplar alıyorumGeneraLSmokeR yazdı:Karakterin Önceki Tüm adları:
yunusREİZ Yunusxreis Müptezell
- Sinyalkim
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Merhaba beta studios ctrl yapmadan cevap verir 
>_<
Hedef göstersin >_< @ARAF STUDİOS ayık artık uyumuyor #ebee ekibimiz havuzsuz çalışıyor anında net yanıt var..
1 kasım İKV devrim günü var bilader .. .
>>>>>>>>>>>>>>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=Jj0CqbmX64A <<<<<<<<<<<<<<<<<
Respirasyon 3 saat kemalizmx merti buralarda tutda #verderverir ..
Meran bölücü konusunu unuttuk mu ?
#Beta 'da ayakta . .
#hanginiz gidiyor ..
>>
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Y3V2r_Ax5I[/youtube]
@sobee ? #hekırokan bizik nolmuş
[youtube]http://youtu.be/7QeGhd22WiU[/youtube]
1 kasım a kadar #istifa ' ları bekliyoruz . .
oyuna siyaset çekip > (KEMALİZMX , verderveremem ) < Kuşlarını öttüren GM
beni mi sindireceksin..
16:57 nihaT hadi Net cevapla gel . .
aynı IP 'den 3 BETA bekliyor UFAK aklınıda FİKRİNİDE KENDİNE SAKLA
>_< [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7QeGhd22WiU[/youtube]
buralar tarla olur yoksa o gm ve fde yada eski kırıklarınız #Şizofren TUNA
#BAKİİ #relaxx ne varsa
ALIR İÇİNE
ZORUNA GİTMEDİYSE BORUNA GİTSİN # 6 YIL
bekledik !
şimdi kaldır bu yazıyı URL yaparız sıkıntı değil
> > _ < < HEDEF VERİN OK ' u @araf Studios ATAR :lol: :lol:
Eski FDE ferhat
hadi Şizofrenliğinde BOĞUL :lol:
yeter DEMİRÖREN
>>

>_<
Hedef göstersin >_< @ARAF STUDİOS ayık artık uyumuyor #ebee ekibimiz havuzsuz çalışıyor anında net yanıt var..
1 kasım İKV devrim günü var bilader .. .
>>>>>>>>>>>>>>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=Jj0CqbmX64A <<<<<<<<<<<<<<<<<
Respirasyon 3 saat kemalizmx merti buralarda tutda #verderverir ..
Meran bölücü konusunu unuttuk mu ?
#Beta 'da ayakta . .
#hanginiz gidiyor ..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Y3V2r_Ax5I[/youtube]
@sobee ? #hekırokan bizik nolmuş
[youtube]http://youtu.be/7QeGhd22WiU[/youtube]
1 kasım a kadar #istifa ' ları bekliyoruz . .
oyuna siyaset çekip > (KEMALİZMX , verderveremem ) < Kuşlarını öttüren GM
beni mi sindireceksin..
16:57 nihaT hadi Net cevapla gel . .
aynı IP 'den 3 BETA bekliyor UFAK aklınıda FİKRİNİDE KENDİNE SAKLA
>_< [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7QeGhd22WiU[/youtube]
buralar tarla olur yoksa o gm ve fde yada eski kırıklarınız #Şizofren TUNA
#BAKİİ #relaxx ne varsa
ALIR İÇİNE
ZORUNA GİTMEDİYSE BORUNA GİTSİN # 6 YIL
bekledik !
> > _ < < HEDEF VERİN OK ' u @araf Studios ATAR :lol: :lol:
Eski FDE ferhat
yeter DEMİRÖREN
>>

Dünya ayakta mı 1 kasımda .s
Ferhatreyiz /RELAXEEFENDYY/ < Ankalı Sapıklar >
Reçel kim #nihat mı #ahmet mi
Ferhatreyiz /RELAXEEFENDYY/ < Ankalı Sapıklar >
Reçel kim #nihat mı #ahmet mi
-
- Demirci Çırağı
Yok edilen itemlerini geri alma şansın var.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
Aga ben bir yıldan fazla plus paket satın alıcam yanında aldığım akçeleri hiç hesaba katmıyorum ve yönetim bana atılan itemlerimin desteğini sağlamayacak yok böyle bir dava. Bir elektronik ürün aldığında 2 yıl garantisi olmak zorunda haa o elektronik aletin çalınır sigortası yoksa geri gelmez ama bizim plus paketlerde sigortada var. Mantıken bu plus paketlerin bizim itemlerin çalınmasına karşıda koruması olmalıdır. Yönetim o kadar para harcadığımız bir oyun için 1 saatini harcaması çok mu zor?? Haa zor ise bu işi yapacak gönüllü güvelinir oyuncular çok onlara yetki verilir onlar yapar. İtem verilmemesi saçmalıktır. Oyuncu kaybı yaşamak niyetindelerse ona lafım yok
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
-
- Demirci Çırağı
Hangi oyunda bu dediğiniz öneriler uygulanıyor?Kafanız çalışıyorsa yetkili mahkemelere gidin ve dava açın.Sonuçta bilişim suçu bu.MuvaFFa yazdı:Aga ben bir yıldan fazla plus paket satın alıcam yanında aldığım akçeleri hiç hesaba katmıyorum ve yönetim bana atılan itemlerimin desteğini sağlamayacak yok böyle bir dava. Bir elektronik ürün aldığında 2 yıl garantisi olmak zorunda haa o elektronik aletin çalınır sigortası yoksa geri gelmez ama bizim plus paketlerde sigortada var. Mantıken bu plus paketlerin bizim itemlerin çalınmasına karşıda koruması olmalıdır. Yönetim o kadar para harcadığımız bir oyun için 1 saatini harcaması çok mu zor?? Haa zor ise bu işi yapacak gönüllü güvelinir oyuncular çok onlara yetki verilir onlar yapar. İtem verilmemesi saçmalıktır. Oyuncu kaybı yaşamak niyetindelerse ona lafım yok
SOBEE HİÇBİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR UYGULAMADAN KAYNAKLANAN VEYA ONUNLA İLGİLİ KAYIPLARDAN, GELİR KAYIPLARINDAN, VEYA HERHANGİ BİR ÖZEL ZARARDAN DOĞRUDAN YADA DOLAYLI OLARAK SORUMLU TUTULAMAZ!
İstanbul Kıyamet Vakti Kullanım Sözleşmesi ;
viewtopic.php?f=52&t=55090
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
o kullanım sözleşmesi yerine anayasanın maddelerine bak silkroad online oynayan çoğu insan dava açıp büyük paralar kazanmıştır. Google da bunlar yazıyor. Verilen bir hizmetin devamlılığını sağlamak zorunda hem yasalar gereği hemde etik olması için bu olmalıdır.
Dava açarız o problem değil ama bizde üniversitede okuyoruz. Paramızı zamanımızı ve sicilimizi dava ve mahkemeler ile harcamak istemiyoruz. Yönetimi yüzlerce oyuncu suçlarken bir kaç yönetici yandaşının bunu demesi çok saçma ve üstelik her zaman eziliyorlar yinede anlamıyorlar yönetim yetersiz! Sende diğerleri gibi oyunu bırak dersin artık :mrgreen:
Dava açarız o problem değil ama bizde üniversitede okuyoruz. Paramızı zamanımızı ve sicilimizi dava ve mahkemeler ile harcamak istemiyoruz. Yönetimi yüzlerce oyuncu suçlarken bir kaç yönetici yandaşının bunu demesi çok saçma ve üstelik her zaman eziliyorlar yinede anlamıyorlar yönetim yetersiz! Sende diğerleri gibi oyunu bırak dersin artık :mrgreen:
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
o kullanım sözleşmesi yerine anayasanın maddelerine bak silkroad online oynayan çoğu insan dava açıp büyük paralar kazanmıştır. Google da bunlar yazıyor. Verilen bir hizmetin devamlılığını sağlamak zorunda hem yasalar gereği hemde etik olması için bu olmalıdır.