Ejder Asa + İtem mi ? Kıyamet Asa mı ?
-
- Demirci Çırağı
Re: Ejder Asa + İtem mi ? Kıyamet Asa mı ?
Kıyamet Asa üret.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Hem ejder asa, hemde kıyamet asa üretmiş biri olarak sana verebileceğim tavsiye şu.
Aklından çemberlitaş grup bölgelerinede girmek geçiyorsa ilk önce madenlere yönelip madenlerini arttırman gerekir. Sonra kıyamet basman uygundur.(Tabi tanıdığıdın yoksa.)
Bunu söylememin sebebi de şu.
Çemberli bölgeleri geldiği zaman bilindiği üzere herkes ejderliydi zaten.
Şuan x ve stu ya girme amacındaysan ejder üretebilirsin. Gaffar falan diyorsan kıyamet öneririm.
Aklından çemberlitaş grup bölgelerinede girmek geçiyorsa ilk önce madenlere yönelip madenlerini arttırman gerekir. Sonra kıyamet basman uygundur.(Tabi tanıdığıdın yoksa.)
Bunu söylememin sebebi de şu.
Çemberli bölgeleri geldiği zaman bilindiği üzere herkes ejderliydi zaten.
Şuan x ve stu ya girme amacındaysan ejder üretebilirsin. Gaffar falan diyorsan kıyamet öneririm.
Ben stu x filan düşünmüyorum,yani 2 kere üretemem,ilk ejder daha sonra kıyamet filan.Kıyamet üreteceğim arkadaşlar,4 yonca,5 alex,10 niobyum,10 klorotoksin,12 sinek mantarı,12 yeşil elmas,2 örümcek gözü,2 komodo dişi var şimdilik.1 ay filan pasif kalacağım işim nedeniyle.Teşekkürler hepinize.
Ben sana ikisinide üret demedim zaten.
Amacın gaffar ise kıyamete yönelmelisin )
Amacın gaffar ise kıyamete yönelmelisin )