Sıfır Kelvinmi Kıyametmi

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
berkx98c
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Jandarma

Sıfır Kelvinmi Kıyametmi

Mesaj gönderen berkx98c »

Arkadaşlar çembeliye girmek istiyorum ve bunun için zırh üretmeyi düşünüyorum herkez kıyamet asa veya zırh üret diyor ama onu üretmek uzun zammanımı alabilir oyuna sadece hafta sonu girebiliyorum o yüzden sıfır kelvin zırh üretmeye karar verdim onu üretcek paramda car zaten itemlerim buz onu üretip xe felan gidebilirmiyim eğer onu üretirsem 1550 buz 800 fizik olcak hem az çok tecrübemde var x ve yolla ilgilide.Bide ws lerde buz kritik gelince çokta işe yarıyor
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Sıfır Kelvinmi Kıyametmi

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Sıfır asla üretme derim.Zırh zaten hiç üretme.Git kıyamet asa üret.Hidrojenler seni biraz zorlar ama gerisi çok basit.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

HezarfenCelebi yazdı:Sıfır asla üretme derim.Zırh zaten hiç üretme.Git kıyamet asa üret.Hidrojenler seni biraz zorlar ama gerisi çok basit.
Katılıyorum,zırh üretirsen gene girmekte zorlanırsın hatta gruplar çoğunlukla 4+1+1 girdiğinden giremeyebilirsin.Biraz Uğraşarak Kıyamet Asa üretirsen geri kalan itemlerin sığınak-migrat itemi olsa dahi 1750-1850 civarı fiziksel hasarın olur ve rahatlıkla girebilirsin.
Resim
Resim
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

xXESREFPASALIXx yazdı:Kiyameti bas x kes sonra gaffara bb felan git. paran varsa paran az sa kiyamet zırh felan bas
Bence bb gitmeden önce Gaffarı görsün bi :D Dk olarak gitmesi daha yararına olur =)))
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

HezarfenCelebi yazdı:
xXESREFPASALIXx yazdı:Kiyameti bas x kes sonra gaffara bb felan git. paran varsa paran az sa kiyamet zırh felan bas
Bence bb gitmeden önce Gaffarı görsün bi :D Dk olarak gitmesi daha yararına olur =)))
katılıyorm dk gitsin tankı yatırır :D sonra sevilmeyen oyuncu olabilr =) bb ci en zevklisi aslında sürekli takiptesin :idea:
Yusuf
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Konunuz Karakter Okulları < Büyücü kanalına taşınmıştır.

İyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Sana kendi yediğim kazıktan (Hemide Yağlı Kazık) :twisted: yola çıkarak söylüyorum KIYAMET ASA bas kurtul !
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
onurala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen onurala »

Kıyamet üret ne üretirsen kıyametini üret ( Yeni gelen bölge için söylemiyorum) Çemberlinin Stu-yol hariç her yerinde fizik en iyi can götüren büyücü skili
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

sana tavsiyem eğer dinlersen kıyametttte karar kıl..:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

Ben hem kıyamet zırh, hemde sıfır zırh üretmiştim zamanında.
Tecrubeli olarak konuşuyorum yani dinle beni :mrgreen: . Sıfır zırh üretme pişman olursun :)
Kıyamet zırh bas asaya gücün yetmiyorsa sıfır zırhla aynı zaten sığınak ve migrat gruplarada girersin :mrgreen:
Çember için birikim yapman gerekir. )

“Büyücü” sayfasına dön