Leveller mi açıldı yoksa !!!
-
SONMOHIKAN
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Mohikanlar
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Re: Leveller mi açıldı yoksa !!!
İKV dinamik olmayan alt yapısı nedeniyle oyuncuları elinde tutmakta büyük zorluk çeken MMORPG fikrimce.Güncellemeler sonrasında bir müddet artan oyuncu sayısı bir süre sonra yine bu halini alıyor.
Daha dinamik bir online yapısı ile oyuncuları kendine çekmesi gerekiyor.
Hak veriyorum.ORHANBEY yazdı:İKV dinamik olmayan alt yapısı nedeniyle oyuncuları elinde tutmakta büyük zorluk çeken MMORPG fikrimce.Güncellemeler sonrasında bir müddet artan oyuncu sayısı bir süre sonra yine bu halini alıyor.
Son Seviye Şu Anda 50.
Ancak Yöneticiler Dışında 50.ci Seviye Olunamıyor.48.ci Seviyede Yaptığınız Görevlerden Gelen Tecrübe Oyundaki Basit Bir Karışıklıktan 49.cu Seviyeye Ekleniyor.Ve Tecrübe Kısmı Kilitleniyor...
...
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aslında oyunun en yüksek şekilde aklını karıştırabiliriz ama olunur mu bilmem .. bildiğiniz gibi 48 de bazı görevler 50 ex felan veriyor plussuzlara bu görevi lonca arttırıcı normal arttırıcı ve plus ile denersek baya bir ex gelir belkide %99 da takılır exp belkide 50. seviyeye ulaşırız ama imkansız 50.seviye olmak ..
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Zekanı fazla zorlama,gaz yapar.benzombi01 yazdı:Aslında oyunun en yüksek şekilde aklını karıştırabiliriz ama olunur mu bilmem .. bildiğiniz gibi 48 de bazı görevler 50 ex felan veriyor plussuzlara bu görevi lonca arttırıcı normal arttırıcı ve plus ile denersek baya bir ex gelir belkide %99 da takılır exp belkide 50. seviyeye ulaşırız ama imkansız 50.seviye olmak ..
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
1 lvl atlatacak bir görev yok aynı anda 6-7 görevi bitirebilirsen belkibenzombi01 yazdı:Aslında oyunun en yüksek şekilde aklını karıştırabiliriz ama olunur mu bilmem .. bildiğiniz gibi 48 de bazı görevler 50 ex felan veriyor plussuzlara bu görevi lonca arttırıcı normal arttırıcı ve plus ile denersek baya bir ex gelir belkide %99 da takılır exp belkide 50. seviyeye ulaşırız ama imkansız 50.seviye olmak ..
Müthi? iyi bir yaz? te?ekkürler!

- Aremi
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bu gayet normal bir şey 49 leveller gelmeden önce 39 leveldede vardı ama Yeni level gelirse o kısım 0'lanıcak....

☆ Aremis Morpheus Phosedion ☆