Çarda Kendiliğinde 25m gitti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hayalxet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çarda Kendiliğinde 25m gitti

Mesaj gönderen Hayalxet »

10589284838 yazdı:oyunu oynuorken birden karşımda bir gm geçti ve düştüm oyuna girdim 25m para yok bunu nasıl bulaçağım :cry:
GM'mi gördün :D Gülüyorum kusura bakma oyunda çok takılmazda kendileri :D
Hayalxxet --- (^)Ashab-ı Kehf

Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

10589284838 yazdı:oyunu oynuorken birden karşımda bir gm geçti ve düştüm oyuna girdim 25m para yok bunu nasıl bulaçağım :cry:

Oyunda gm gördüm üstüm diye dalga geçmeyin 25 m nasıl kayboldu onu bilemem ama bazı gmler gecerken bal gibi adamalr düşüyor bunun sebebi gm nin üstünde bizde olmayan bir itemin bulunması.

Bizde olmayan derken sistemde bize açık olmayan Elifin ilk çıktıgında yaklaşanı oyunda mahsur etmesi gibi.

Dün degil ama oyun 5 saniye geri saydı arife günü saat 3 ile 5,30 arası oyle bir duraklama olduki tüm sucularda kimse düşmedi ama tüm sunucular aynı anda takılmalar meydana geldi.

Oyuna girdi birinden 25 m almış oyundan cıkmamışken 25 m si cantadaken ufak bir geri sayma durumunda o esnada bir gm yada sistemmde olmyan bir itemin olması nedeniyle düşerse o para yok olur ama 25 m nin o esnada olması lazım 5-6 saniye felan çok geri saymalarda toptan geri sayma oluyor.

Bu para kaybolması gibi degilde. yaw vatandaşlık numarası ile forum hesabımı açılır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xARZx »

Siz onu bunu bırakın artık oyunda her türlü var her şeyi bekleyen bireyler olmak yerine herşeye şaşırıyorsunuz aklınızı kullanın az.
Harponxlider (49)[(^)Latif]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön