Tüm Sunuculardan Gönüllüler Aranıyor!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MehmetOnur01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: İstanbul

Re: Tüm Sunuculardan Gönüllüler Aranıyor!

Mesaj gönderen MehmetOnur01 »

TRrelaxTR yazdı:
MehmetOnur01 yazdı:Eren her daim sana destek olurum biliyosun ama malum sınav telaşı var.Yinede her zaman yanındayım.
Tabi sende haklısın Mehmet :) Sınavın bitince beklerim ama
İlk aşama bitse dahi bikaç hafta yardımcı olurum.Güncel listeyi paylaşta kim var kim yok görelim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
TRUSTME
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TRUSTME »

Bizim sunucuda bir çok oyuncuyu bu şekilde grup bölgesine yakın çevremle birlikte alıyorduk eğer bunu sistematik kuralları ile yapacak bir ekip oluşturuluyorsa buna dahil olmaktan mutluluk duyarım.

TIMELORD / BeyazKöşk
|TIMELORD
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

MehmetOnur01 yazdı:
TRrelaxTR yazdı:
MehmetOnur01 yazdı:Eren her daim sana destek olurum biliyosun ama malum sınav telaşı var.Yinede her zaman yanındayım.
Tabi sende haklısın Mehmet :) Sınavın bitince beklerim ama
İlk aşama bitse dahi bikaç hafta yardımcı olurum.Güncel listeyi paylaşta kim var kim yok görelim :)
Akşam saatlerinde güncel listeyi ve görevleri belli olan arkadaşlar ile birlikte yayınlarım
TRUSTME yazdı:Bizim sunucuda bir çok oyuncuyu bu şekilde grup bölgesine yakın çevremle birlikte alıyorduk eğer bunu sistematik kuralları ile yapacak bir ekip oluşturuluyorsa buna dahil olmaktan mutluluk duyarım.

TIMELORD / BeyazKöşk
Katılımınız ve göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim
Eren Yavuz Ünal Bu adresten bana bulaşmayan arkadaşları üzgünüm ki takımdan atmak zorunda kalacağım iletişimi buradan sağlayacağım çünkü
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

TRrelaxTR yazdı:İlk listemiz hazır parantez içinde forum ismi yazan arkadaşlarımız lütfen karakter ismini özel mesaj ile bildirsin

Tılsım Sunucusu
UlubatlıHasan & AmisosGame
ANKA & xanka
Tehliqelee
Korcaniki
BabaSon
Teşkilat
MatadoRxJustLovE & IIxÇeLiŞKixII
Marksmen(Forum Adı)
Eminönü
FERRAND(Forum Adı)
AlpAykan(Forum Adı)
SiTaV & SiTaVII & Sitavco
Kuklacı
GeneraLSmokeR & GeneraLSmokeRş & GeneraLSmokeRb
Beyazkoşk
{REHBER}CaNHaVLi
adı ile şanı ile FERRAND fan/dergi/04/ sayfa 20-21 okumanı tavsiye ederim

Bulunduğum sunucu: Eminönü sunucusu
Oyundaki karakter adı: FERRAND
Forumdaki kullanıcı adı: FERRAND
Resim
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FERRAND yazdı:
TRrelaxTR yazdı:İlk listemiz hazır parantez içinde forum ismi yazan arkadaşlarımız lütfen karakter ismini özel mesaj ile bildirsin

Tılsım Sunucusu
ANKA & xanka
Tehliqelee
Korcaniki
BabaSon
Teşkilat
Marksmen(Forum Adı)
Eminönü
FERRAND(Forum Adı)
AlpAykan(Forum Adı)
Kuklacı
Beyazkoşk
{REHBER}CaNHaVLi

Dergide bulunan yazını okudum sende bizdensin :) Ancak bu kadar zor mu url adresine tıklayıp benim ile iletişime geçmek ? Facebook üzerinden grup oluşturacağım iletişimi ordan sağlıyacağım arkadaşlar lütfen
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen vorssanter »

TRrelaxTR yazdı:Merhaba arkadaşlar ;
Başta yönetim olmak üzere tüm oyuncuların kabul edeceği bir şey ile başlamak istiyorum.Biliyoruz ki grup bölgesi ile İKV dünyası bir çok oyuncusunu ne yazık ki kaybetti...Oyuncuların bir kısmı şans sisteminden bir kısmı ise grup bölgesi düzenine ayak uyduramadığı için oyunu bıraktı. Grup bölgesi sistemine ayak uyduramayan oyuncular oyundan dışlandılar kimisi şaheser üretti ancak daha önceden sığınağa bile girmediği için nerde ne yapması gerektiğini bilemediği için yine dışlandı hal böyle olunca oyunu bıraktılar.Ben Kenan'da şaltelin yerini bilmediği için gruptan atılmış oyuncular gördüm(bunları kendi sunucumda gördüm)Hal böyle olunca birilerinin harekete geçmesi gerekir diye düşündüm aklıma gelen ilk plan ise bir takım oluşturmak oldu bu takım İKV'de bulunan tüm sunucularda olacak ve grup bölgesine ayak uyduramayan oyunculara özveri ile destek de bulunacak.Bu takımın görevlerine kısaca bir göz atalım:
★ İlk önce grup bölgelerinin kısa tanıtımı yapılacak.
★Sırası ile sığınak migarat ve hatta çemberli taş hakkında bilgiler verilecek.
★Sonra ise uygulamaya geçip daha sığınağı görmeyen oyuncuları bile gruba alıp onlara sığınak bölgesini öğretmek olacaktır.

Gerekir ise yeni görevler de eklenebilir şuanlık bu ekip için bu görevler yeterli diye düşünüyorum
Daha bu olay proje üstünde ancak şimdiden ufak bir takım oluşturduk eğer ben bu işte varım diyen arkadaşlar olur ise benim ile iletişime geçebilirler .
Bu arada isim olarak da bu takıma bir isim aranıyor :)
Önerilerin iyi ama maleseef bu oyunun yönetimi oyuncularını tınlamıyor.
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

vorssanter yazdı:
TRrelaxTR yazdı:Merhaba arkadaşlar ;
Başta yönetim olmak üzere tüm oyuncuların kabul edeceği bir şey ile başlamak istiyorum.Biliyoruz ki grup bölgesi ile İKV dünyası bir çok oyuncusunu ne yazık ki kaybetti...Oyuncuların bir kısmı şans sisteminden bir kısmı ise grup bölgesi düzenine ayak uyduramadığı için oyunu bıraktı. Grup bölgesi sistemine ayak uyduramayan oyuncular oyundan dışlandılar kimisi şaheser üretti ancak daha önceden sığınağa bile girmediği için nerde ne yapması gerektiğini bilemediği için yine dışlandı hal böyle olunca oyunu bıraktılar.Ben Kenan'da şaltelin yerini bilmediği için gruptan atılmış oyuncular gördüm(bunları kendi sunucumda gördüm)Hal böyle olunca birilerinin harekete geçmesi gerekir diye düşündüm aklıma gelen ilk plan ise bir takım oluşturmak oldu bu takım İKV'de bulunan tüm sunucularda olacak ve grup bölgesine ayak uyduramayan oyunculara özveri ile destek de bulunacak.Bu takımın görevlerine kısaca bir göz atalım:
★ İlk önce grup bölgelerinin kısa tanıtımı yapılacak.
★Sırası ile sığınak migarat ve hatta çemberli taş hakkında bilgiler verilecek.
★Sonra ise uygulamaya geçip daha sığınağı görmeyen oyuncuları bile gruba alıp onlara sığınak bölgesini öğretmek olacaktır.

Gerekir ise yeni görevler de eklenebilir şuanlık bu ekip için bu görevler yeterli diye düşünüyorum
Daha bu olay proje üstünde ancak şimdiden ufak bir takım oluşturduk eğer ben bu işte varım diyen arkadaşlar olur ise benim ile iletişime geçebilirler .
Bu arada isim olarak da bu takıma bir isim aranıyor :)
Önerilerin iyi ama maleseef bu oyunun yönetimi oyuncularını tınlamıyor.
Oyun yönetimi ne yapsın ? Nihat abi(Nerull ) ile konuştum bana ufak bir kaynak verdi ve takım oluşturulduktan sonra yeni konu açacağım eğer düzün bir konu olursa sabitlenebileceğini söyledi ;)
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NewKULL »

Merhaba arkadaşlarım,

Bunun kolay bir yolu var. İnternet üzerinde İstanbul Kıyamet Vakti Videolu bilgi Paneli kurabiliriz. Hatta bu Facebooktan bile yapılabilir. İsteyen buradan izleyerek bir şeyler öğrenebilir ve birçok bilgi oyunculara kısa yoldan aktarılabilir. Ancak ben her zaman oyuncuların yaşayarak öğrenmesinden yanayımdır. Tabii destek verilirse, her projenin altına elimizi sokmaya hazırız :)
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

NewKULL yazdı:Merhaba arkadaşlarım,

Bunun kolay bir yolu var. İnternet üzerinde İstanbul Kıyamet Vakti Videolu bilgi Paneli kurabiliriz. Hatta bu Facebooktan bile yapılabilir. İsteyen buradan izleyerek bir şeyler öğrenebilir ve birçok bilgi oyunculara kısa yoldan aktarılabilir. Ancak ben her zaman oyuncuların yaşayarak öğrenmesinden yanayımdır. Tabii destek verilirse, her projenin altına elimizi sokmaya hazırız :)
Böyle basit bir yolla gösterilebilir ancak oyundaki oyuncular(kendini çok bilmiş sanan şahsiyetler) gruba almayacaktır sonuç ise amacımıza varmamış olmak demektir
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

FERRAND yazdı:

Tılsım Sunucusu
ANKA & xanka
Tehliqelee
Korcaniki
BabaSon
Teşkilat
Marksmen(Forum Adı)
Eminönü
FERRAND(Forum Adı)
AlpAykan(Forum Adı)
Kuklacı
Beyazkoşk
{REHBER}CaNHaVLi

Mesut abim Gerçekten yardım severdir. Elimdeki ejderi ürettiysem onun sayesindedir ona buradan bir kez daha Teşekkür ederim :)

Bende her türlü yardıma gelirim. İmzamdaki karakterlerden ulaşabilirsiniz.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön