Sa Arkadaşlar İyi Forumlar Sancak Sunucusundan Gidiyoruz Bazıları Mutlu Olsun Diye Yazık Çok Cekti Bizden Yediği Küfürlere Gülüp Zevk Almaya Baktılar Eski Sunucum Teşkilata Gidiyoruz... İyi Oyunlar () ( Anadolu Nefesi Özellikle Bunu Belirtmek İstedim *
İlerde Belki Görüşmek Üzere Teşkilata Gelen oLursa Bize Ulasabılır
IIxDarkxII iLe Alakamız Yoktur Karakter Çalınmıştır Forum Hesabı Bunu Bulduğum İçin Mecbur Bununla Açtım...
Küfür etme acizligini gösteren sizsiniz ama sizin gibi degersizlerin yaptıklarına kafaya takmayanlar mı aciz oluyorlar.
Gidisiniz bile komik, selametle
AnyoneStopMe yazdı:Küfür etme acizligini gösteren sizsiniz ama sizin gibi degersizlerin yaptıklarına kafaya takmayanlar mı aciz oluyorlar.
AnyoneStopMe yazdı:Küfür etme acizligini gösteren sizsiniz ama sizin gibi degersizlerin yaptıklarına kafaya takmayanlar mı aciz oluyorlar.
Küfür etmeyi bi halt sanıp küfür ettikleri kişileri aciz gören bir loncadan ne beklenir ?
Bu karakterlerin sahibi sanırım sensin.Sunucu değiştirmek yerine adam olmaya çalış.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Cazfig loncasını ( Baran, Arif , Cagatay , furkan )Belirtmek isterımkı bazı adamlardan Daha has adamdır . Adamların neden kufur ettiklerıne bakmak lazım mesela . Kendıne Göre yorum yaparak nereye varcaksınız bilmiyorum . Adamlar haksızlıgı istemıyolar işte. Bi konusmalarını görun neden acaba bunlar böyle diye ? Empati kurmadan yargılıyorsunuz . Kımın ne oldugunu herkes bılıyor . Argeden veya üstlerden elemanları olupta ( Mevlana ve Ruh Döven ) itemı birleştrmek nedir siz acıklayın barı ?
Bir işi bilmeden yorum yapıp Düşmeyin ve yıne belirtmek isterım herkesin ne oldugunu iyi biliyoruz . Keyifli forumlar .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Gangbangg yazdı:Cazfig loncasını ( Baran, Arif , Cagatay , furkan )Belirtmek isterımkı bazı adamlardan Daha has adamdır . Adamların neden kufur ettiklerıne bakmak lazım mesela . Kendıne Göre yorum yaparak nereye varcaksınız bilmiyorum . Adamlar haksızlıgı istemıyolar işte. Bi konusmalarını görun neden acaba bunlar böyle diye ? Empati kurmadan yargılıyorsunuz . Kımın ne oldugunu herkes bılıyor . Argeden veya üstlerden elemanları olupta ( Mevlana ve Ruh Döven ) itemı birleştrmek nedir siz acıklayın barı ?
Bir işi bilmeden yorum yapıp Düşmeyin ve yıne belirtmek isterım herkesin ne oldugunu iyi biliyoruz . Keyifli forumlar .
Bu yorumun'dan ne olduklarını belli etmişin Küfür neden ettiklerini demişinde , küfür aciz kalınan durumda edilir.Her hangi bir amacıda olmaz sadece o an rahatlarsın , haksızlık istemiyor demişin o haksızlıga düşen sadece onlar mı ? Bütün sunucu'dan ses soluk cıkmazken sadece onlar mı kızıyor?
Teşkilat güzel sunucuda icine edicekler desene :geek: