<Cazfig> Sunucu Değişimi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IIxDarkxII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: <Cazfig>

<Cazfig> Sunucu Değişimi

Mesaj gönderen IIxDarkxII »

Sa Arkadaşlar İyi Forumlar Sancak Sunucusundan Gidiyoruz Bazıları Mutlu Olsun Diye ;) Yazık Çok Cekti Bizden Yediği Küfürlere Gülüp Zevk Almaya Baktılar ;) Eski Sunucum Teşkilata Gidiyoruz... İyi Oyunlar () ( Anadolu Nefesi ;) Özellikle Bunu Belirtmek İstedim *

İlerde Belki Görüşmek Üzere Teşkilata Gelen oLursa Bize Ulasabılır

IIxDarkxII iLe Alakamız Yoktur Karakter Çalınmıştır Forum Hesabı Bunu Bulduğum İçin Mecbur Bununla Açtım...
IIDarkII
Stealinghearts
Cazfigxdark
IxPenTHooSxI
IIHeRaII
IxHorseSteaLxI
IIxHeRaxII
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: <Cazfig> Sunucu Değişimi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

Küfür etme acizligini gösteren sizsiniz ama sizin gibi degersizlerin yaptıklarına kafaya takmayanlar mı aciz oluyorlar.
Gidisiniz bile komik, selametle
Kullanıcı avatarı
hytbks
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hytbks »

AnyoneStopMe yazdı:Küfür etme acizligini gösteren sizsiniz ama sizin gibi degersizlerin yaptıklarına kafaya takmayanlar mı aciz oluyorlar.
:arrow: :arrow: ;)
univeRsaL
Kullanıcı avatarı
hknylmz45
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hknylmz45 »

Teşkilat sunucusunun allah yar ve yardımcısı olsun yazık oldu güzelim sunucuya :?
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

AnyoneStopMe yazdı:Küfür etme acizligini gösteren sizsiniz ama sizin gibi degersizlerin yaptıklarına kafaya takmayanlar mı aciz oluyorlar.
Küfür etmeyi bi halt sanıp küfür ettikleri kişileri aciz gören bir loncadan ne beklenir ?

Küfür edene gülüp geçmek, o küfürü kabullenmek değildir.. Küfür edenin seviyesine düşmemektir.

Teşkilat Sunucusunu bari kirletmeyin..
Resim
putzu979
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen putzu979 »

İyi haber!

Resim
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

IIHeRaII
IxHorseSteaLxI
IIxHeRaxII

Bu karakterlerin sahibi sanırım sensin.Sunucu değiştirmek yerine adam olmaya çalış.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

HezarfenCelebi yazdı:IIHeRaII
IxHorseSteaLxI
IIxHeRaxII

Bu karakterlerin sahibi sanırım sensin.Sunucu değiştirmek yerine adam olmaya çalış.
Facebook'ta gördüm karakterinin resmini koyup satılık yazmış :D Nick bile gizlememiş ne kadar aklı var düşünün artk :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gangbangg »

Cazfig loncasını ( Baran, Arif , Cagatay , furkan )Belirtmek isterımkı bazı adamlardan Daha has adamdır . Adamların neden kufur ettiklerıne bakmak lazım mesela . Kendıne Göre yorum yaparak nereye varcaksınız bilmiyorum . Adamlar haksızlıgı istemıyolar işte. Bi konusmalarını görun neden acaba bunlar böyle diye ? Empati kurmadan yargılıyorsunuz . Kımın ne oldugunu herkes bılıyor . Argeden veya üstlerden elemanları olupta ( Mevlana ve Ruh Döven ) itemı birleştrmek nedir siz acıklayın barı ?

Bir işi bilmeden yorum yapıp Düşmeyin ve yıne belirtmek isterım herkesin ne oldugunu iyi biliyoruz . Keyifli forumlar .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen sylar2 »

Gangbangg yazdı:Cazfig loncasını ( Baran, Arif , Cagatay , furkan )Belirtmek isterımkı bazı adamlardan Daha has adamdır . Adamların neden kufur ettiklerıne bakmak lazım mesela . Kendıne Göre yorum yaparak nereye varcaksınız bilmiyorum . Adamlar haksızlıgı istemıyolar işte. Bi konusmalarını görun neden acaba bunlar böyle diye ? Empati kurmadan yargılıyorsunuz . Kımın ne oldugunu herkes bılıyor . Argeden veya üstlerden elemanları olupta ( Mevlana ve Ruh Döven ) itemı birleştrmek nedir siz acıklayın barı ?

Bir işi bilmeden yorum yapıp Düşmeyin ve yıne belirtmek isterım herkesin ne oldugunu iyi biliyoruz . Keyifli forumlar .
Bu yorumun'dan ne olduklarını belli etmişin :) Küfür neden ettiklerini demişinde , küfür aciz kalınan durumda edilir.Her hangi bir amacıda olmaz sadece o an rahatlarsın , haksızlık istemiyor demişin o haksızlıga düşen sadece onlar mı ? Bütün sunucu'dan ses soluk cıkmazken sadece onlar mı kızıyor? :)

Teşkilat güzel sunucuda icine edicekler desene :geek:
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy

“Genel Sohbet” sayfasına dön