Re: İKV ve reel para
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
zaman gelecek şu anda oynayanlar bırakacak ve yeni kişiler başlıyacak sadece bu oyunun sonu rakip bir oyun ile son bulacak işte o zamana kadar malesef ikv.

Bugün 130 tl civarı para harcadım 5 yılda.
"Ama para geri döndü mü?" diye sorarsanız, dönmedi.
Arkadaşlarım "Bırak bu oyunu, başka oyunlara harca paranı!" dediler.Ben ne yaptım yine İKV' ye harcadım.Harcamanın yarısı karakterlerim için, yarısı oyun ilerde bir yerlere gelir, Türk oyunu, Türkiye' de vergi ödüyor.Ofisi Türkiye' de diye.
Ama bugün paranın dönmesi gelecek efektlerle değil, yapılacak buluşmalarla belli olacak.
Bugün buluşma 3 ille 5 ille sınırlı kalacaksa hiç olmasın en az 20 ile gidilecek ki anlayacağız paranın geri geldiğini.
81 ilede giden oyunlardan bahsetmiyeceğim bile.
Bugün buluşmalarda satılanlarla para kazanmıyor mu İKV kazanıyor.
1 sene içerisinden göreceğiz, anlayacağız.
"Ama para geri döndü mü?" diye sorarsanız, dönmedi.
Arkadaşlarım "Bırak bu oyunu, başka oyunlara harca paranı!" dediler.Ben ne yaptım yine İKV' ye harcadım.Harcamanın yarısı karakterlerim için, yarısı oyun ilerde bir yerlere gelir, Türk oyunu, Türkiye' de vergi ödüyor.Ofisi Türkiye' de diye.
Ama bugün paranın dönmesi gelecek efektlerle değil, yapılacak buluşmalarla belli olacak.
Bugün buluşma 3 ille 5 ille sınırlı kalacaksa hiç olmasın en az 20 ile gidilecek ki anlayacağız paranın geri geldiğini.
81 ilede giden oyunlardan bahsetmiyeceğim bile.
Bugün buluşmalarda satılanlarla para kazanmıyor mu İKV kazanıyor.
1 sene içerisinden göreceğiz, anlayacağız.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
vorssanter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle öyle bir anlattınız ki gören de bahsettiğiniz oyunu güllük gülistanlık bir şey sanacak, madem 10 günde çarınızı dizip üzerine de iteminizi aldınız peki neden devam edemediniz? Bana onu söyler misiniz? İKV'nin hikâyesini tam anlamıyla takip etseydiniz her şeyin nasıl mantıklı bir şekilde bağlandığını görürdünüz fakat onu da yapmamış sadece klan ve forum kanallarında yazılanları okumuşsunuz. Bizim toplumca sorunumuz bu zaten önümüze geleni fütursuzca eleştiriyoruz. Bahsettiğiniz gibi o oyunda madem kasmak o kadar ucuz ve kolay o zaman neden o oyunun hileleri var bunu nasıl açıklayacaksınız? Oyuncu sayısı diyorsunuz, KOXP'u oyuncu sayısı yapmaz İKV 6 yıldır piyasa da olan bir oyun ve eğer yapılabilse mutlaka yaparlardı, evet açıklar ortaya çıktı sonuçta programlama kolay bir şey değil mutlaka atladığınız yerler olacaktır, ama sağlam bir Ar-Ge ekibi var ve inanın o açıkları inanamayacağınız bir hızda tespit edip kapatıyorlar. Bahsettiğiniz oyunun sağlam sermaye destekçileri var, İKV kendi yağında kavrulmaya çalışıyor üzerine üstlük bir de biz tuz biber oluyoruz. Hırsızlık olayına gelince, oyun içi açılan bir hile ile hesabınız çalınmaz asla, ya kendiniz paylaşırsınız şifrenizi ya da bilgisayarınıza Keylogger gibi hırsız yazılımlar yüklenir. Bunlara dikkat etmezseniz, oyun şifreniz değil kredi kartı şifrenize bile ulaşırlar. Sunuculara girmek için artık premium gerekmiyor diyorsunuz peki sizce bu neden bahsettiğiniz oyunu bırakan yüzbinlerce insanı geri çekmek için olabilir mi acaba daha doğrusu normal serverin tatsızlığından bıkmış Private Server'e geçen yüzbinlerce oyuncu? Rehber olduktan sonra forumda yönetim hakkında yazı yazmamak diyorsunuz, biz bu oyuna gönlümüzü verdiğimiz için gönüllü olarak rehber oluyoruz, hiçbir çıkarımız yok, oyuna yeni başlayan insanlara yardımcı oluyoruz olabildiğince yeni kişileri oyuna dahil etmeye çalışıyoruz. Biz zaten bu oyunu sevdiğimiz için buradayız, oyun hakkında kötü bir düşünceye sahip olsak burada olmazdık. Bizden kötü bir yazı beklemeniz cidden garip.
Para olmadan VS atmak diyorsunuz, yani oyuncularla mücadele daha forumda o gün gördüğüm bir konuda bahsedeceğim, parlak asası ve zırhı olmayan üzerinde çemberli taş itemi gözükmeyen bir büyücü sadece sağlam oyunculuğu ile 4 tane üstü dizili, asası parlak arkadaşımızı kesebiliyorsa, bu oyunda sadece parası olan bir şeyler kazanmıyor, parasız insan da oyunculuğu ile bir şeyler yapabiliyor demektir. İKV'de para sadece her şeyi kolaylaştırır ve hızlandırır. Silah yükseltme dışında %95'lik şeyi parasız da yapabilirsiniz. Maden toplayarak emek harcayarak. [/quote]
Carımı 10 günde dizmedim 10 gunde 59 level oldum yanlış anlaşılmış ayrıca o konuyu görmedim ama dediğin nitelikteki bi büyücü 4 tane büyüyü anca büyüler afk iken keser ne kadar sağlam oynarsa oynasın...
Ayrıca rehberlerin yönetimi eleştirmemesinden kastım her şeye muhalif olmalarını istemek demek değil ama bu yönetimin hiçmi hatası yok bence hatalar zinciri var 49 level geldiğinden itibaren onun içindir ki eskiden sunucuda bulunan kalabalıkların 5/1 ni görmek mümkün olmuyor eski forumun kalabalığıda aynı şekilde...Ama rehber olmak yönetimimn her kararını destekleme yönetimi eleştiren her konuda yönetimi savunmayı gerektirmez elinizi vicdanınıza koymanız dileğiyle...
Para olmadan VS atmak diyorsunuz, yani oyuncularla mücadele daha forumda o gün gördüğüm bir konuda bahsedeceğim, parlak asası ve zırhı olmayan üzerinde çemberli taş itemi gözükmeyen bir büyücü sadece sağlam oyunculuğu ile 4 tane üstü dizili, asası parlak arkadaşımızı kesebiliyorsa, bu oyunda sadece parası olan bir şeyler kazanmıyor, parasız insan da oyunculuğu ile bir şeyler yapabiliyor demektir. İKV'de para sadece her şeyi kolaylaştırır ve hızlandırır. Silah yükseltme dışında %95'lik şeyi parasız da yapabilirsiniz. Maden toplayarak emek harcayarak. [/quote]
Carımı 10 günde dizmedim 10 gunde 59 level oldum yanlış anlaşılmış ayrıca o konuyu görmedim ama dediğin nitelikteki bi büyücü 4 tane büyüyü anca büyüler afk iken keser ne kadar sağlam oynarsa oynasın...
Ayrıca rehberlerin yönetimi eleştirmemesinden kastım her şeye muhalif olmalarını istemek demek değil ama bu yönetimin hiçmi hatası yok bence hatalar zinciri var 49 level geldiğinden itibaren onun içindir ki eskiden sunucuda bulunan kalabalıkların 5/1 ni görmek mümkün olmuyor eski forumun kalabalığıda aynı şekilde...Ama rehber olmak yönetimimn her kararını destekleme yönetimi eleştiren her konuda yönetimi savunmayı gerektirmez elinizi vicdanınıza koymanız dileğiyle...
-
vorssanter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sanrımın aklımdan geçenlerin hepsini yazmışsınxxusxx yazdı: İKV
Topu topu İki tane yeteneğin oldugu bunlarında yarısından çoğunun efekleri aynı olan topu topu iki üç çeşit zırhhın yarısının görünümü aynı olan oyunda son seviye olalamamış karakter sahibi oyuncu kalmamış her yerde birbirinin aynı 49 seviye adamlar (arz lodos eklentisi bu duruma çare olabilir ancak taşların görünme ne etki verecekmi sorusu var) pvp nın tadı tuzu olmayan oyunumuzda ıkı adamda karşılıklı aynı skıllerı sırasıyla atıyor kim şanslıysa o kazanıyor olayı var(savaşcı pvplari özelikle)
Karakterlerimizle daha yolda adam akıllı yürüyemiyoruz oraya takılıyor buraya ilişiyor sag tarafdaki siperin içinden geçebiliyoruz diğer tarafdaki siperin etrafından dolaşmak zorunda kalıyoruz saçma sapan köşelere takılıyoruz vs...
Oyunda ekrana daha 10 oyuncu bile sığdıramıyoruz birlikte haraket edip klan savaşı yapacagımız zaman kasılmalar fps düşüşleri laglar havalarda UÇUŞUYOR.BU KONUDA: viewtopic.php?f=46&t=92985 fps sorunu ile ilgili detayları görebilirsiniz...Ha Birde geçen senelerde veya aylardmı bilmedim değerli gm lerimizin çekmiş olduğu ve forumuzdada yayınlanan lonca savaşları video dizisini izleyip ibret almanızı tavsiye ederim özellikle loncların savaştıgı mekanın o heybeti karşsında dilinizi yutabilirsiniz ve birde akıçı oynanış ile havada uçan silahlar akıl alacak gibi değiller...
Şaçma sapan dükkan ürünleri olan özellikle sunucular arası aktarım diğer oyunlarda oyuncular yeni bir sunucuya yeni bir soluk olarak bakarlar ve tabiri caizse büyük bir heyecanla yeni sunucunun acılmasını bekler oyuncular ama ikvde yeni bir sunucunun hiç bir anlamı yok çünkü ertesi sabah güncelemesi ile yüzlerce 49 seviye full oyuncular yeni sunucuda yerini almış olacaklar
Lonca ile ilgili ürünler zaten lonca sistemi tamamen bir fiyasko
Ufacık harıtaları olan ve seneler boyunca bu haritalar ile ilgili hiç bir günceleme yapılmamış eklenen bölğe girişleri dışında
Grafiklere ve konsepte bakınca diğer oyunlardan farklı bir havası olan bu oyunu oynayan bir kaç kisi varsa hepsi bu yüzden hala bu oyunu oynuyordur ama tek başına yeterli değil tabiki grafikler iyimi diye sorarsanız evet farklı ama yeterli değil oyun oynanış berbat durumda League of Legends turnuvalarını izledim yok böyle bir heyecan oynanış çok seri biçimde ayarlanmış anlık haraketleriniz kaderinizi belirliyor .İkvde bu kadar seir bir oyun haline gelsin istiyor insan son olarak hikayeside iyi denilebilecek seviyede
İŞTE İKV BU SADECE İKİ İYİ YORUM YAPABİLDİM OYUN HAKKINDA
Şimdi diğer oyunlara bakınca neden ikvde onlarca skıl yüzlerce farklı item onlarca farklı efekt zevkli ve seri pvpler lag ve kasma sorunları olmayan bir oyun olmasın diyorum ancak çok büyük hayaller kuruyorum galiba... :mrgreen:
Diğer oyunlar neden daha çok oyuncuya sahip neden daha fazla paralar konuşuluyor bir kere son seviyeye ulaşmak bir haylı zor oynayan oyuncu sayısı çok ama çok fazla ve bizdeki gibi şaçma sapan sorunlarla uğraşmıyorlar yıl olmuş 2012 hala daha pencere modunda oyunumuzu açamak için biz uğraşıyoruz launcere bir sekme ekleyemediler insanlar zevk almak için oyuna giriyor bizimkisi öyle değil tüm sorunlar çözülse daha yüksek paralar istense ama beceremiyorlar bu işi Birde oyunumuzu diğer oyunlarla kıyasladıgınızda dönüp tekrar kendi oyunumuza bir bakalım bence ne alıyoruz ve bizden ne talep ediliyor diye
Bakalım arz lodos eklentisiyle nekadar daha para yatırmamız gerekecek cehennem asayı hidra bıçağı da parlattırır bunlar bize...