büyücümü fulleyince gelirim ayar veririm sanaRivalxmelodi yazdı:ForumunMessisi yazdı:kralsan her sınıfla vs atarsın sadece büyücüyle değilRivalxmelodi yazdı:BeLCiKLixJoKeR yazdı:Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdırama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
Kral benim evlatVarsa Krallık Tahtımı Alıcak Birisi Yollada gelsin
O zaman şöyle diyeyim..
Büyücülerin Krali Benim ..Hadi Birisi Gelsinde Alsın Havamı Görelim Bakalim ?
Ws Ustaları
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Ws Ustaları
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sen Değil Kralın gelsin dostumharkonen1 yazdı:büyücümü fulleyince gelirim ayar veririm sanaRivalxmelodi yazdı:ForumunMessisi yazdı:kralsan her sınıfla vs atarsın sadece büyücüyle değilRivalxmelodi yazdı:BeLCiKLixJoKeR yazdı:Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdırama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
O zaman şöyle diyeyim..
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
Buyuculerın kralı benm yerse ws ye bekleirmharkonen1 yazdı:büyücümü fulleyince gelirim ayar veririm sanaRivalxmelodi yazdı:ForumunMessisi yazdı:kralsan her sınıfla vs atarsın sadece büyücüyle değilRivalxmelodi yazdı:BeLCiKLixJoKeR yazdı:Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdırama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
O zaman şöyle diyeyim..
Üstü Kalsın... 

- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
ECHO yazdı:Büyücü Görmesek Tamam Da o Saydığınız Arkadaşlar Çoğu PVP'de Kaybeden Ve Parasını Vermeden Kaçan Adamlar.Sunucuda Olmadığım İçin Şahsen Fikrim WeSToN + BulutBey . İhtiyar Ve Mesut Ful Olmalarına Rağmen PVP de El Veren Adamlar Taktik Bildiklerini Sanıp İyi Büyücüyüm Diye Gezen Arkadaşlar.O Yüzden Saçma Muhabet Yapıp Milleti Gülme Krizine Sokmayın :roll:
Arkadaşlar bu arkadaş Birkaç ay önce Eminönüne gelip Forum'un eminönü sayfasına AGeZeRR ve kyLex iyi vs atıyormuş atıyorlarsa sabah sunucunuzda çarım diyerek geldi..1 gün sonra ;
Fizik buz elek 3 ü de aynı anda kullanılır mı diyerek farklı skorlarla yenilip ortadan kayboldu.Direnç item ne işe yarar dedim bön bön baktı o derece.Şuan napıyor bilmiyorum ama bu adamı
CİDDİYE ALMAYIN büyücü vs'sinden anladığı YOK.
bilginize ..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
en iyi büyücü sSiHiRBaZz,İSTANBULKARTALIBADANASPORRR yazdı:Sunucunun En iyi Ws atan büyücü :
Sunucunun En iyi Ws atan savaşcısı :
Sunucunun En iyi Ws atan şifacısı : Gazaplı : /Gazapsız :
Konumuz polemik yaratmak degildir.Sadece önerilerinizi yazın.
en iyi savaşçı bLackdewiL,JeweL,Benxefsaneyim
en iyi şifacı JeweLRaeX,ŞİFOR
..
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- delikanliyiz
- İri Fare Avcısı
Zaman 
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Rivalxmelodi yazdı:ForumunMessisi yazdı:kralsan her sınıfla vs atarsın sadece büyücüyle değilRivalxmelodi yazdı:BeLCiKLixJoKeR yazdı:Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdırama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
O zaman şöyle diyeyim..
Faruğu geçtiniz ak
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Leonidans yazdı:Rivalxmelodi yazdı:ForumunMessisi yazdı:kralsan her sınıfla vs atarsın sadece büyücüyle değilRivalxmelodi yazdı:BeLCiKLixJoKeR yazdı:Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdırama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
O zaman şöyle diyeyim..
Faruğu geçtiniz akops: Papucumun Kralları sizi :twisted:
Ok Bay .
OkLaVa vaR LazımSa ? :twisted: :twisted:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Leonidans yazdı:OkLaVa vaR LazımSa ? :twisted: :twisted:
Lazımda Bizim Kullanmamız İçin, Senden Çıkması Lazım Önce.