Sancakta para kasmak

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Sancakta para kasmak

Mesaj gönderen Sebatay »

Merhaba dostlar,

Ben 29 yaşında işi gücü olan, oyuna günde 1-2 saat girebilen, lvl 29 zamanından beri şifa oynayan ama çeşitli sebeplerden ötürü oyuna ara vermiş ve şimdi tekrar başlayan bir oyuncuyum.

Zamanım kısıtlı olduğundan maden ve kasamıyorum. Gittim akçe aldım, plus aldım ancak bunu bir türlü oyun parasına çeviremiyorum. Oyun mekanizmasında büyük değişiklikler olmuş ve ben sanırım ayak uydurmakta zorluk çekiyorum :)

Fazla zaman harcamadan nasıl para kasabilirim ? 46 lvl şifacıyım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi oyunlar.

Kanavice
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Sancakta para kasmak

Mesaj gönderen Arizonaa »

Genelde para kasmak için adamlar 2500 akçe alıp 55m ye güvenilir birisine yakalanmadan gizlice satarlar ama yasadışıdır. ( Yasaklar çiğnenmek içindir )

Sana tavsiyem bir savaşçı çar kasmandır,

görevleri yaparken arkadaş edinirsin
gördüğün her madeni çekersin saf çıkarsa satarsın
Görevden verilen itemleri , Görev materyallerini( Diş göz kadim liderlik mücevher) , İksir vb şeyleri satarsın
Kasılırken düşen eşyaları satarak para kazanırsın
Bunları yaptıktan sonra ver depara 15 puan git sivri adaya-Yeraltına bol bol maden çek. birde 2 çarınada rütbe kas ve karizma sat

Ayrıca zaten şifacının paraya pek ihtiyacı olmaz :)

Bu söylediklerimi düzenli yaparsan günde 7m rahat kasarsın
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sebatay »

Çok teşekkürler Arizona dostum. Söylediklerini dikkate alacağım. Başka tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar ?
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

Arizonaa gayet iyi açıklamış ama bence büyücü ile de güzel para kasabilirsin. Meranda charın elektirik-buz olursa iyi para kasarsın oradan işe yarayacak eşya da düşer onları da satarsın. Cinler ve akreplerde de iyi para kasarsın madenlerden de çekersin saf çıktı mı onları satarsın oradan da işe yarayan eşya çıkarsa satarsın.
Aslında şifa ile de para kasabilirsin üstüne urban-yücelen set dizersin bide çağrıyı kullandın mı tamamdır. Tabi savaş ya da büyü ile para kastığın süreden daha uzun olur öyle. Hepsini geçtim arttırıcı alırsın oturursun maden başında oradan düşenleri satarsın öyle de para kazanırsın sana kalmış. :)
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Sancakda en hızlı para kasma yöntemi legal yollardan düşünürsek

şifacı karakterine yüklü miktarda kudret iksiri alıp çemberlitaş bölgesinden materyal düşürmek için dua etmen olacaktır
:) Ama sen 2 - 3 saat girebiliyorsan bu da zor gibi görünüyor.En iyisi 1- 2 saat boyunca Maden çek rütben varsa karizmanı sat 500 bin 500 bindir :)
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

ORHANBEY yazdı:Sancakda en hızlı para kasma yöntemi legal yollardan düşünürsek

şifacı karakterine yüklü miktarda kudret iksiri alıp çemberlitaş bölgesinden materyal düşürmek için dua etmen olacaktır
:) Ama sen 2 - 3 saat girebiliyorsan bu da zor gibi görünüyor.En iyisi 1- 2 saat boyunca Maden çek rütben varsa karizmanı sat 500 bin 500 bindir :)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sebatay »

Bütün tavsiyeler için teşekkür ederim. Sanırım vakit harcamadan birşey elde etmem son derece güç gözüküyor :( en mantıklısı yaratık kesmek gibi geldi, saolun.

“Genel Sohbet” sayfasına dön