Son zamanlarda dikkatimi çeken bir kaç olayı sizlerle paylaşmak istedim.İlk olarak şu Ticket yani Şikayet Et butonu ile ilgili başımdan gecenleri anlatayım.
Bir gün Uniquexbizans adlı büyücü karakterimi kasıyorum.O dönemlerde Şikayet Et butobu henüz calışmıyordu.Eminönü lodos kalesinden carşının arka sokağına doğru giderken çölllllü diye bi karakter geldi kesti.Ağzımı açmadım.Açmayada hakkım yoktu zaten.Lakin adam bana ''Adam olacaksınız lan Bizans dölleri'' diyince bende kendimi tutamadım ''skt.. lan adamlığı senden mi öğreneceğim dedim'' yaklaşık 30 saniye sonra oyundan düştüm girdiğimde karakterim susturulmuştu.Neyse öğrendik Ticket calışıyormuş acı bi terübe ile öğrenmiş olduk.
Gecenlerde yaklaış 3-4 gün önce Selimxsavaşcıı isimli karakter siz adammısnız dedi fısıltıdan.Bende '' adam olmadığımızın kanısına nerden vardın'' diye cevap verdim Adamım cevabı çok ağır oldu '' Ananızı si.... köpek soyları sülalenizin a... '' dedi.Hani Ticket çalışıyor ya bizde sözde İKV DESTEK takımı diye gezen ama bana sorarsanız iyi bir KÖSTEK takımı olan kişilere şikayetimi iletmek için Şikayet Et butonunu kullandım.Bir gün sonra komutana meteor bölgesinden cıkış yaptım.Selimxsavaşcıı ordaydı kesti beni ve ardından aynı küfürlere mağruz kaldım.Yanılmıyorsam 2 gün önce Fianxlewood isimli sahte bi karakter 1 level dı bölgeden bayan karakter satan varmı diye sordu ben yine oyuncu olarak üzerime düşeni yaptım ve şikayet et butonu ile şikayet ettim.Bir gün sonra mail gelmişti.Adam ceza almıştı.
Ben merak ediyorum.Gm arkadaşların ahlaki değerleri varda bizim yokmu.Onlara karşı yapılan küçüçük bir ters kelime karşılığını alıyor.Ya bizim karşı karşıya kaldığımız küfürler ne oluyor.Yoksa bana küfür edenler 49 lvl plus sahibi diye mi bu ikv destek takımı 12 TL karşılığı bizim tüm ahlaki değerlerimizi hiçe sayıyor.Satlığa cıkarıyor...
Gecenlerde bi etkinlik yapıldı 50 kişi alabiliyorlardı o salona.Tamam iyide neden 45 level dan 49 level a kadar alıyorlar ben anlamadım.Mantıklı düşünürsek 49 levele kadar kasan adam ikv için daha çok emek harcamış 45 levele göre.Madem 50 kişi alabiliyorsunuz öncelikle 49 levellerı almanız lazım.Bu benim görüşüm tabiki...
Ve dün gece yine bi etkinlik vardı.Fotoğtaf cekilecekmişiz.Ben bölgeye yazdım zaten sizlerle aynı karade bulunmak isetmiyorum diye.Bastım deparı uzaklaşmak için hani Lodos klanından ağlayan arzlar varya onlar tarafından kesildim.Neyse sorun değildi zaten.Neden aynı karade olmak istemedim: Cünkü bizlerin haklarını savunmayan bizleri korumayan bir Yönetim ile aynı karede olamazdım şahsım adına.
Şimdi arkadaşlar soruyorum sizlere bu nasıl adelet bu nasıl bir çelişki.GM arkadaşlar Tanrıcılık ( Allah'ım affet beni bu keliemeyi kullandığım için) oynamayı bırakın.Recep İvedik tiplemesinin dediği gibi '' Adam olun lannn''
Ha birde Beyaz Köşk' e Karaxköşk diyen arkadaşlar var başka bir konuda.Arkadaşım sen nerden bielcen Köşk'ü.Dün cıktın piyasaya birileri kesmiş diye Karaxköşk olmuş öylemi.Hadi sende bak işine...
Son zamanlarda dikkatimi çeken bir kaç olayı sizlerle paylaşmak istedim.İlk olarak şu Ticket yani Şikayet Et butonu ile ilgili başımdan gecenleri anlatayım.
Bir gün Uniquexbizans adlı büyücü karakterimi kasıyorum.O dönemlerde Şikayet Et butobu henüz calışmıyordu.Eminönü lodos kalesinden carşının arka sokağına doğru giderken çölllllü diye bi karakter geldi kesti.Ağzımı açmadım.Açmayada hakkım yoktu zaten.Lakin adam bana ''Adam olacaksınız lan Bizans dölleri'' diyince bende kendimi tutamadım ''skt.. lan adamlığı senden mi öğreneceğim dedim'' yaklaşık 30 saniye sonra oyundan düştüm girdiğimde karakterim susturulmuştu.Neyse öğrendik Ticket calışıyormuş acı bi terübe ile öğrenmiş olduk.
1- Evet sistem çalışıyor
İKV DESTEK takımı diye gezen ama bana sorarsanız iyi bir KÖSTEK takımı olan kişilere şikayetimi iletmek için Şikayet Et butonunu kullandım.Bir gün sonra komutana meteor bölgesinden cıkış yaptım.Selimxsavaşcıı ordaydı kesti beni ve ardından aynı küfürlere mağruz kaldım.
2- Şikayet et sistemi, cezalar şikayetlerin yoğunluğuna göre bazen anında bazen 1 gün sonrasına kalabilmektedir. Ama sonuç olarak kural ihlali yapan şahıs kesin ceza alır.
Yanılmıyorsam 2 gün önce Fianxlewood isimli sahte bi karakter 1 level dı bölgeden bayan karakter satan varmı diye sordu ben yine oyuncu olarak üzerime düşeni yaptım ve şikayet et butonu ile şikayet ettim.Bir gün sonra mail gelmişti.Adam ceza almıştı
3- Bkz: 2 nci maddedeki açıklamam
Ben merak ediyorum.Gm arkadaşların ahlaki değerleri varda bizim yokmu.Onlara karşı yapılan küçüçük bir ters kelime karşılığını alıyor.Ya bizim karşı karşıya kaldığımız küfürler ne oluyor.Yoksa bana küfür edenler 49 lvl plus sahibi diye mi bu ikv destek takımı 12 TL karşılığı bizim tüm ahlaki değerlerimizi hiçe sayıyor.Satlığa cıkarıyor...
4- Ahlaki değerler konusundaki ayrışmaya nasıl vardınız ? size küfür edilen bir ortamda alkış mı çaldık ? Yoğunluktan dolayı cezanın 1 gün gecikmeli gelmesi sizi bu kanaate vardırıyorsa, zaten peşinen ön yargılı olduğunuz sonucuna varmaz mı ? Plus alan yada almayan oyuncularımıza '' Ahlaksızlığı '' Tavsiye ettiğimiz nerde gördünüz . Sizin dayanağınız nedir ?
Gecenlerde bi etkinlik yapıldı 50 kişi alabiliyorlardı o salona.Tamam iyide neden 45 level dan 49 level a kadar alıyorlar ben anlamadım.Mantıklı düşünürsek 49 levele kadar kasan adam ikv için daha çok emek harcamış 45 levele göre.Madem 50 kişi alabiliyorsunuz öncelikle 49 levellerı almanız lazım.Bu benim görüşüm tabiki...
5- Bu etkinlikler henüz başladı, katılım gösteren tüm oyunculara teşekkürü borç biliriz , 45-49 LV de yaparız ,10 -49 LV arasıda yaparız, yada ileride klanlar arası , yada sadece bayan oyuncular ve daha bir sürü örnekleme olabilir.. Hepsini deneriz, amaç Eğlence değilmi ? Sadece bir etkinlik yapıldı daha , ama siz karalamaya başlamışsınız bile . Yanılmıyorsam etkinlik günü bölgedende epey saldırı düzenlemiştiniz .Neden ?
Ve dün gece yine bi etkinlik vardı.Fotoğtaf cekilecekmişiz.Ben bölgeye yazdım zaten sizlerle aynı karade bulunmak isetmiyorum diye.Bastım deparı uzaklaşmak için hani Lodos klanından ağlayan arzlar varya onlar tarafından kesildim.Neyse sorun değildi zaten.Neden aynı karade olmak istemedim: Cünkü bizlerin haklarını savunmayan bizleri korumayan bir Yönetim ile aynı karede olamazdım şahsım adına.
6- Evet , dün gece tüm sunucularda '' sunucu hatırası '' adı altında bir etkinliğimiz vardı, sizde katılmadınız, saygı duyarız . Bizimle aynı karede olun dedikmi ? yada şunu sorayım ; Sizi hangi platformda yaya bıraktık ? hangi hakkınızı gasp ettik ? Bu hezeyanlarınızın sebebi nedir ? Allahtan kesilmenizi bize bağlamamışsınız . saolun
Şimdi arkadaşlar soruyorum sizlere bu nasıl adelet bu nasıl bir çelişki.GM arkadaşlar Tanrıcılık ( Allah'ım affet beni bu keliemeyi kullandığım için) oynamayı bırakın.Recep İvedik tiplemesinin dediği gibi '' Adam olun lannn''
7- Hangi adaletsizlik ben anlayamdım ? okuyanlar birşey anladımı ? pek sanmıyorum .. Sanırım ne yazdığınızın farkında değilsiniz .
a) Kendimizi yaradanla asla eş tutmadık / bu sizin yakıştırma ve ayıbınız
b) '' Adam olun lannn'' bu sözünüze cevap verecek seviyeye düşmeyi kendime ve ekip arkadaşlarıma yakıştıramam
Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır . Benzer konu açılımı yada saldırılarınız karşısında ; Aynı işlemin oyun hesaplarınızada uygulanacağını belirtmek isterim .