Re: İKV ve reel para

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
vorssanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen vorssanter »

NODIE yazdı:Lütfen bir de benim yaptığım araştırmayı okuyun ve sonra karar verin;

1. Knight Online: Öve öve bitiremediğiniz bu oyun her gün bağırıp çağırdığınız ve arkasından laf çevirdiğiniz bir ülkenin oyunu (ülkenin adını vermeyeceğim) ve sizin dediğiniz gibi de beleş falan değil, zaten oyuna girmek için baştan para vermeniz gerekiyor. Premium üyeliğiniz yoksa sunuculara giriş bile yapamıyorsunuz. Oyunda para vermeden bir yerlere geliniyor demişsiniz; evet haklısınız. Arama motorlarından herhangi birine "Knight Online KOXP ve Hileleri" yazarsanız nasıl milletin hakkına girilerek bir yere geliniyor anlarsınız. Madem oyunda bir yerlere gelmek bu kadar basit ve kolay peki o zaman neden oradaki bir karakterin fiyatı online satış sitelerinde en az 1000 TL? Knight Online'da emeğinizle bir şey yapmak istiyorsanız paşa paşa gidip Platinum Üyelik, Experience ve Bonus arttırıcıları almak zorundasınız. Kimse bana bu oyuna en az 500-600 TL harcamadan karakterini 3-4 ayda 83 Level yaptığını söylemesin; parasız ve hilesiz orada bir karakteri 83 LVL yapmak en az bir yıl sürüyor. Oynayan arkadaşlarım var ve hastalık hâline getirdiklerinden nasıl bırakacağız diye yana yakıla dönüyorlar ortada.

2. Metin 2: Mantıklı bir hikâyesi olmayan, çakma Çin oyunlarının yazı bölümleri değiştirilerek sunulan, hileden geçilmeyen bir oyun. Ayrıca Metin 2'de aşırı derece çok paranız gidiyor, kitabelerle silahınıza kesin + basma olayı var yok yetenek öğrenme olayı var, bizdeki silah yükseltme 1 kez, orada 9 kez yükseltiyorsun sen hesap et artık. Bütün çocuklar hileyi açmış vaziyette etrafta yaratıkları üzerine çekip ışık hızı ile vuruyor. Alışveriş hileleri öylesine mevcut ki biriyle item alışverişi yaparken paranız bir anda yok olabiliyor, kullanıcı ID ve Şİfresinize ulaşılabiliyor. Ayrıca bu oyunda da dediğim gibi yine çok para harcamanız gerekiyor, yoksa oyunda ne karakter kasabilirsiniz ne de item yükseltebilirsiniz. (Birilerinin hakkına girmeden).

Lütfen ama lütfen sağdan soldan duyduğunuz şeyler ile hareket etmeyin oyunların sitelerine ve forumlarına girip araştırın birazcık, forumlarında yönetim hakkımızı yiyor bize oyunu bıraktırmaya çalışıyor gibi şeyler yazmayan hiçbir oyun bulamazsınız. Orada bunlardan ekstra olarak; artık şu hilelere çare bulun diye yalvaran onlarca oyuncu var. Tamamen Türk Sermayesi olan İKV bence gereğinden fazla değeri hak ediyor. Biz kendimize çok haksızlık yapıyoruz, bunu artık aşmamız gerekiyor. Oynadığınız bu oyun, yıllardır kendi çizgisinden ödün vermemiş, Türk değerlerini taşıyan kaliteli bir oyun, verdiğiniz para ile yine Türk insanların karnı doyuyor evlerine ekmek gidiyor olaya böyle bakmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar. ;)

"Baştan sona kişisel fikrimdir, kimse katılmak zorunda değil."
1:Sağdan soldan duymadık orta okulun ortalarından lise ortalarına kadar (3-4 yıl) knight oynadım
2:Reel para hiç olmamalı demiyorum ama reel para olmadanda diğer oyuncularla rekabet edebilmelisin
3:Sen hile olayının ikvde olmadığınımı düşünüyorsun?Bence bu sorunun cevabı hayır açık kalmadığını düşünmenizin tek sebebi artık izmirlihasan(eminönü) gibi bulduğu açıkları bölgeden ilan kişilerin oyunu bırakmış olması adım gibi eminim hala oyunun açıklarından yararlananlar var ayrıca oyunda koxp gibi şeylerin bulunmamasının nedeni çok sağlam programlanmasından değil level kasmanın kolaylığından ve knight gibi kalabalık bi oyuncu kitlesi olmamasındandır.
4:Hırsızlık olayı her oyunda var hergün forumda carım çalındı diye konu açılıyor yada akçe sattım paramı vermedi v.s.
5:Metin2nin hikayesi mantıksızmış sence ikvninki mantıklımı gaffar bey beyazköşk grubunda olmasına karşın neden onu kesiyoruz bilmiyorum yada oyunu ilk başladığımızda teşkilata katılıyoruz gaffardan çıkışta neden teşkilattan olduğu anlaşılan istihbarat subayını kesiyoruz?
6:Daha geçen yaz 3 aylığına knight oynadım 0 dan başladım ve 59 levele kastım yaklaşık 10 günde üstümü dizebildim sadece preminium alarak ve ws atmanın zevkini yaşabildim ardreamda knight online ekibi o şansı sunabiliyor para vermedende ve sunuculara girmek için artık preminiumda gerekmiyor ki ikv ye girmek içinde 39 level zamanında sunucunun dolu olduğu zamanlarda plus gerekiyordu.
NOT:Şu elemanların rehber olduktan sonra oyun yönetimine karşı bni yazısını bulan varsa bana göstersin çıkartıp çerçeveletecem.
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NODIE »

vorssanter yazdı:
NODIE yazdı:Lütfen bir de benim yaptığım araştırmayı okuyun ve sonra karar verin;

1. Knight Online: Öve öve bitiremediğiniz bu oyun her gün bağırıp çağırdığınız ve arkasından laf çevirdiğiniz bir ülkenin oyunu (ülkenin adını vermeyeceğim) ve sizin dediğiniz gibi de beleş falan değil, zaten oyuna girmek için baştan para vermeniz gerekiyor. Premium üyeliğiniz yoksa sunuculara giriş bile yapamıyorsunuz. Oyunda para vermeden bir yerlere geliniyor demişsiniz; evet haklısınız. Arama motorlarından herhangi birine "Knight Online KOXP ve Hileleri" yazarsanız nasıl milletin hakkına girilerek bir yere geliniyor anlarsınız. Madem oyunda bir yerlere gelmek bu kadar basit ve kolay peki o zaman neden oradaki bir karakterin fiyatı online satış sitelerinde en az 1000 TL? Knight Online'da emeğinizle bir şey yapmak istiyorsanız paşa paşa gidip Platinum Üyelik, Experience ve Bonus arttırıcıları almak zorundasınız. Kimse bana bu oyuna en az 500-600 TL harcamadan karakterini 3-4 ayda 83 Level yaptığını söylemesin; parasız ve hilesiz orada bir karakteri 83 LVL yapmak en az bir yıl sürüyor. Oynayan arkadaşlarım var ve hastalık hâline getirdiklerinden nasıl bırakacağız diye yana yakıla dönüyorlar ortada.

2. Metin 2: Mantıklı bir hikâyesi olmayan, çakma Çin oyunlarının yazı bölümleri değiştirilerek sunulan, hileden geçilmeyen bir oyun. Ayrıca Metin 2'de aşırı derece çok paranız gidiyor, kitabelerle silahınıza kesin + basma olayı var yok yetenek öğrenme olayı var, bizdeki silah yükseltme 1 kez, orada 9 kez yükseltiyorsun sen hesap et artık. Bütün çocuklar hileyi açmış vaziyette etrafta yaratıkları üzerine çekip ışık hızı ile vuruyor. Alışveriş hileleri öylesine mevcut ki biriyle item alışverişi yaparken paranız bir anda yok olabiliyor, kullanıcı ID ve Şİfresinize ulaşılabiliyor. Ayrıca bu oyunda da dediğim gibi yine çok para harcamanız gerekiyor, yoksa oyunda ne karakter kasabilirsiniz ne de item yükseltebilirsiniz. (Birilerinin hakkına girmeden).

Lütfen ama lütfen sağdan soldan duyduğunuz şeyler ile hareket etmeyin oyunların sitelerine ve forumlarına girip araştırın birazcık, forumlarında yönetim hakkımızı yiyor bize oyunu bıraktırmaya çalışıyor gibi şeyler yazmayan hiçbir oyun bulamazsınız. Orada bunlardan ekstra olarak; artık şu hilelere çare bulun diye yalvaran onlarca oyuncu var. Tamamen Türk Sermayesi olan İKV bence gereğinden fazla değeri hak ediyor. Biz kendimize çok haksızlık yapıyoruz, bunu artık aşmamız gerekiyor. Oynadığınız bu oyun, yıllardır kendi çizgisinden ödün vermemiş, Türk değerlerini taşıyan kaliteli bir oyun, verdiğiniz para ile yine Türk insanların karnı doyuyor evlerine ekmek gidiyor olaya böyle bakmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar. ;)

1:Sağdan soldan duymadık orta okulun ortalarından lise ortalarına kadar (3-4 yıl) knight oynadım
2:Reel para hiç olmamalı demiyorum ama reel para olmadanda diğer oyuncularla rekabet edebilmelisin
3:Sen hile olayının ikvde olmadığınımı düşünüyorsun?Bence bu sorunun cevabı hayır açık kalmadığını düşünmenizin tek sebebi artık izmirlihasan(eminönü) gibi bulduğu açıkları bölgeden ilan kişilerin oyunu bırakmış olması adım gibi eminim hala oyunun açıklarından yararlananlar var ayrıca oyunda koxp gibi şeylerin bulunmamasının nedeni çok sağlam programlanmasından değil level kasmanın kolaylığından ve knight gibi kalabalık bi oyuncu kitlesi olmamasındandır.
4:Hırsızlık olayı her oyunda var hergün forumda carım çalındı diye konu açılıyor yada akçe sattım paramı vermedi v.s.
5:Metin2nin hikayesi mantıksızmış sence ikvninki mantıklımı gaffar bey beyazköşk grubunda olmasına karşın neden onu kesiyoruz bilmiyorum yada oyunu ilk başladığımızda teşkilata katılıyoruz gaffardan çıkışta neden teşkilattan olduğu anlaşılan istihbarat subayını kesiyoruz?
6:Daha geçen yaz 3 aylığına knight oynadım 0 dan başladım ve 59 levele kastım yaklaşık 10 günde üstümü dizebildim sadece preminium alarak ve ws atmanın zevkini yaşabildim ardreamda knight online ekibi o şansı sunabiliyor para vermedende ve sunuculara girmek için artık preminiumda gerekmiyor ki ikv ye girmek içinde 39 level zamanında sunucunun dolu olduğu zamanlarda plus gerekiyordu.
NOT:Şu elemanların rehber olduktan sonra oyun yönetimine karşı bni yazısını bulan varsa bana göstersin çıkartıp çerçeveletecem.
Öncelikle öyle bir anlattınız ki gören de bahsettiğiniz oyunu güllük gülistanlık bir şey sanacak, madem 10 günde çarınızı dizip üzerine de iteminizi aldınız peki neden devam edemediniz? Bana onu söyler misiniz? İKV'nin hikâyesini tam anlamıyla takip etseydiniz her şeyin nasıl mantıklı bir şekilde bağlandığını görürdünüz fakat onu da yapmamış sadece klan ve forum kanallarında yazılanları okumuşsunuz. Bizim toplumca sorunumuz bu zaten önümüze geleni fütursuzca eleştiriyoruz. Bahsettiğiniz gibi o oyunda madem kasmak o kadar ucuz ve kolay o zaman neden o oyunun hileleri var bunu nasıl açıklayacaksınız? Oyuncu sayısı diyorsunuz, KOXP'u oyuncu sayısı yapmaz İKV 6 yıldır piyasa da olan bir oyun ve eğer yapılabilse mutlaka yaparlardı, evet açıklar ortaya çıktı sonuçta programlama kolay bir şey değil mutlaka atladığınız yerler olacaktır, ama sağlam bir Ar-Ge ekibi var ve inanın o açıkları inanamayacağınız bir hızda tespit edip kapatıyorlar. Bahsettiğiniz oyunun sağlam sermaye destekçileri var, İKV kendi yağında kavrulmaya çalışıyor üzerine üstlük bir de biz tuz biber oluyoruz. Hırsızlık olayına gelince, oyun içi açılan bir hile ile hesabınız çalınmaz asla, ya kendiniz paylaşırsınız şifrenizi ya da bilgisayarınıza Keylogger gibi hırsız yazılımlar yüklenir. Bunlara dikkat etmezseniz, oyun şifreniz değil kredi kartı şifrenize bile ulaşırlar. Sunuculara girmek için artık premium gerekmiyor diyorsunuz peki sizce bu neden bahsettiğiniz oyunu bırakan yüzbinlerce insanı geri çekmek için olabilir mi acaba daha doğrusu normal serverin tatsızlığından bıkmış Private Server'e geçen yüzbinlerce oyuncu? Rehber olduktan sonra forumda yönetim hakkında yazı yazmamak diyorsunuz, biz bu oyuna gönlümüzü verdiğimiz için gönüllü olarak rehber oluyoruz, hiçbir çıkarımız yok, oyuna yeni başlayan insanlara yardımcı oluyoruz olabildiğince yeni kişileri oyuna dahil etmeye çalışıyoruz. Biz zaten bu oyunu sevdiğimiz için buradayız, oyun hakkında kötü bir düşünceye sahip olsak burada olmazdık. Bizden kötü bir yazı beklemeniz cidden garip.
Para olmadan VS atmak diyorsunuz, yani oyuncularla mücadele daha forumda o gün gördüğüm bir konuda bahsedeceğim, parlak asası ve zırhı olmayan üzerinde çemberli taş itemi gözükmeyen bir büyücü sadece sağlam oyunculuğu ile 4 tane üstü dizili, asası parlak arkadaşımızı kesebiliyorsa, bu oyunda sadece parası olan bir şeyler kazanmıyor, parasız insan da oyunculuğu ile bir şeyler yapabiliyor demektir. İKV'de para sadece her şeyi kolaylaştırır ve hızlandırır. Silah yükseltme dışında %95'lik şeyi parasız da yapabilirsiniz. Maden toplayarak emek harcayarak.
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

bence ikv yönetiminin bizden aldığı para öyle çok çok fazla rakamalar değil(diğer oyunlar ile kıyaslandığında) zaten oyunu ayakta tutmak için para gerekiyor ama dediğim gibi aldıkları parayı tekrar ikvye yatırmıyorlar sorun orda
D1SPLAY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen D1SPLAY »

Çoğu oyundan daha iyidir İstanbul : Kıyamet Vakti. Daha güzel gelişmeler olursa Türkiye'de en fazla oynanan MMORPG oyunu olabilir.Her şey oyunu geliştirenlerin elinde.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Oyunu 3 yıldan beri oynuyorum yatırdığım para 100 TL'i geçmedi.Çok para yatıran yok mu vardır tabiki 3-4 chardan oynayıp her chara yardımcı ve silah parlatma almaya çalışırsa tabiki hem para kaybı hemde zaman kaybı yaşar.Ben her zaman için tek char oynamanın yanındayımdır.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Böylesine kötü eleştirdiğin bu oyuna para harcamayı bırak da o paraları "100 TL ile geçiniyolar" dediğin insanlara ver ;)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen bloodthirsty »

bence son noktayı koymuşsun diyecek başka bir şey yok
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

berkan587 yazdı:Oyunu 3 yıldan beri oynuyorum yatırdığım para 100 TL'i geçmedi.Çok para yatıran yok mu vardır tabiki 3-4 chardan oynayıp her chara yardımcı ve silah parlatma almaya çalışırsa tabiki hem para kaybı hemde zaman kaybı yaşar.Ben her zaman için tek char oynamanın yanındayımdır.
:arrow:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

merhabalar
yaz aylarında ikv'yi bırakmıştım ikv'nin üstüne 2 oyunu 1er aylık sürelerle en iyi eşyaları dizme amacı ile değil de teftiş etme amaçlı oynadım diyebilirim.
1.cisi allods online mükemmel grafikler büyük haritalar vs vs bunlar + özellikleri
şunu anlatayım 17 ağustos gibi oyuna yeni bir binek getirdiler titan adında.
bu titan'ı kazanabilmeniz için ortalama olarak 600 tl değerinde komutan mahfazası açmanız gerekiyor.
bu etkinlik ikv'ye gelse karşı çıkanların sayısı çok fazla olur eminim ki.
allods online oyuncuları ise o kadar kanıksamış ki para vermeyi maaş zamanına denk getirseydiniz keşke gibisinden onlarca konu gördüm allods online forumunda.
karakterini iyi sağlam bir şey yapmak istiyorsan taş dizmen gerekiyor ki 6-6-6 6-6-6 taşları dizmenin maliyeti 800 ila 900 lira arasında yanılmıyorsam.
ki bu bahsettiğim şekilde bi dizilime ulaşsanız bile sadece ortalama bir oyuncu olabilirsiniz.
oyunun önde gelen oyuncuları 10-10-10 10-10-10 dizilimini kullanıyor ki sanırım 8 9 bin lira arası bir fiyat biçiliyor buna abartıyorsun demeyin gerçekten 8 9 bin lira harcayarak bu taşları anca yapabiliyorsunuz.
bunun dışında bölgeden yazmak olarak ikv'ye uyarlayabildiğim bir özellik ki 10 kere bölgeden yazmayı 10 kuruşa alıyorsunuz.
bunun dışında ufak tefek bir sürü özellik parayla tropik ada adlı bir bögle getirdiler oyuna bu bölgeye girmek de biletle mümkün biletin nerede satıldığını tahmin edebilirsiniz.

Metin2yi yazmayacağım bile gördüğüm en kötü oyun ve de en kötü oyuncu kitlesi bu oyunu oynuyor.Ettiğiniz küfürün herhangi bir yaptırımı neredeyse yok
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

İKV
Topu topu İki tane yeteneğin oldugu bunlarında yarısından çoğunun efekleri aynı olan topu topu iki üç çeşit zırhhın yarısının görünümü aynı olan oyunda son seviye olalamamış karakter sahibi oyuncu kalmamış her yerde birbirinin aynı 49 seviye adamlar (arz lodos eklentisi bu duruma çare olabilir ancak taşların görünme ne etki verecekmi sorusu var) pvp nın tadı tuzu olmayan oyunumuzda ıkı adamda karşılıklı aynı skıllerı sırasıyla atıyor kim şanslıysa o kazanıyor olayı var(savaşcı pvplari özelikle)
Karakterlerimizle daha yolda adam akıllı yürüyemiyoruz oraya takılıyor buraya ilişiyor sag tarafdaki siperin içinden geçebiliyoruz diğer tarafdaki siperin etrafından dolaşmak zorunda kalıyoruz saçma sapan köşelere takılıyoruz vs...
Oyunda ekrana daha 10 oyuncu bile sığdıramıyoruz birlikte haraket edip klan savaşı yapacagımız zaman kasılmalar fps düşüşleri laglar havalarda UÇUŞUYOR.BU KONUDA: viewtopic.php?f=46&t=92985 fps sorunu ile ilgili detayları görebilirsiniz...Ha Birde geçen senelerde veya aylardmı bilmedim değerli gm lerimizin çekmiş olduğu ve forumuzdada yayınlanan lonca savaşları video dizisini izleyip ibret almanızı tavsiye ederim özellikle loncların savaştıgı mekanın o heybeti karşsında dilinizi yutabilirsiniz ve birde akıçı oynanış ile havada uçan silahlar akıl alacak gibi değiller...
Şaçma sapan dükkan ürünleri olan özellikle sunucular arası aktarım diğer oyunlarda oyuncular yeni bir sunucuya yeni bir soluk olarak bakarlar ve tabiri caizse büyük bir heyecanla yeni sunucunun acılmasını bekler oyuncular ama ikvde yeni bir sunucunun hiç bir anlamı yok çünkü ertesi sabah güncelemesi ile yüzlerce 49 seviye full oyuncular yeni sunucuda yerini almış olacaklar
Lonca ile ilgili ürünler zaten lonca sistemi tamamen bir fiyasko
Ufacık harıtaları olan ve seneler boyunca bu haritalar ile ilgili hiç bir günceleme yapılmamış eklenen bölğe girişleri dışında
Grafiklere ve konsepte bakınca diğer oyunlardan farklı bir havası olan bu oyunu oynayan bir kaç kisi varsa hepsi bu yüzden hala bu oyunu oynuyordur ama tek başına yeterli değil tabiki grafikler iyimi diye sorarsanız evet farklı ama yeterli değil oyun oynanış berbat durumda League of Legends turnuvalarını izledim yok böyle bir heyecan oynanış çok seri biçimde ayarlanmış anlık haraketleriniz kaderinizi belirliyor .İkvde bu kadar seir bir oyun haline gelsin istiyor insan son olarak hikayeside iyi denilebilecek seviyede

İŞTE İKV BU SADECE İKİ İYİ YORUM YAPABİLDİM OYUN HAKKINDA
Şimdi diğer oyunlara bakınca neden ikvde onlarca skıl yüzlerce farklı item onlarca farklı efekt zevkli ve seri pvpler lag ve kasma sorunları olmayan bir oyun olmasın diyorum ancak çok büyük hayaller kuruyorum galiba... :mrgreen:
Diğer oyunlar neden daha çok oyuncuya sahip neden daha fazla paralar konuşuluyor bir kere son seviyeye ulaşmak bir haylı zor oynayan oyuncu sayısı çok ama çok fazla ve bizdeki gibi şaçma sapan sorunlarla uğraşmıyorlar yıl olmuş 2012 hala daha pencere modunda oyunumuzu açamak için biz uğraşıyoruz launcere bir sekme ekleyemediler insanlar zevk almak için oyuna giriyor bizimkisi öyle değil tüm sorunlar çözülse daha yüksek paralar istense ama beceremiyorlar bu işi Birde oyunumuzu diğer oyunlarla kıyasladıgınızda dönüp tekrar kendi oyunumuza bir bakalım bence ne alıyoruz ve bizden ne talep ediliyor diye

“Genel Etkileşim” sayfasına dön