Re: İKV ve reel para
-
vorssanter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
İkv'de reel parayla alınan ürünlerin saçmalılığın farkındamısınız! Örneğin:Bildiğim benzer oyunlarda reel parayla alınan ürünler sadece oyunculara kucuk awantajlar sağlar.Mesela knighta klana girmek için ürün almak zorunda değilsin ayrıca knighta reel parayla alınan bir atack arttırıcı oyun parasıyla kolayca alınabilir kaldıki bi çok tanıdğım preminumdan (plus) başka bişeye para vermeden oyunda hatırı sayılır bi yere ulaşa biliyor...Gelelim ikv'ye gerçek para koyulmadan oyunda tam anlamıyla bir hiçsin en basit örnek silah geliştirme para koymassan güçlü bi karakterin olamaz! Onu bunu geçtik ejder,ecel bastık yeni sîlahlahlar geldi onları bastık ee eninde sonunda gene silah gelecek 3 karakterimde mevcut çt sîlahları için harcadığım 100 tl çöp olacak!BU PARAYLA AY GEÇİREN AİLELER VAR!Allah aşkına sesiz kalmayın bu saçmalığa yönetim bizi oyunu bırakmak zorunda bırakmayın! Son olarak zorlamı para koyuyorsun diyen arkadaşlarlar çıkacaktır maleseef oyunda var olmak için para vermek zorundasın...Bu gidişle oyuna vereceğim parayı muhtaç insanlara verecem boşa gitmemş olur...Nese uzattım parasız bir oyun dileğiyle.
-
Kingkarizma
- Salgın Koruyucusu

vorssanter yazdı:İkv'de reel parayla alınan ürünlerin saçmalılığın farkındamısınız! Örneğin:Bildiğim benzer oyunlarda reel parayla alınan ürünler sadece oyunculara kucuk awantajlar sağlar.Mesela knighta klana girmek için ürün almak zorunda değilsin ayrıca knighta reel parayla alınan bir atack arttırıcı oyun parasıyla kolayca alınabilir kaldıki bi çok tanıdğım preminumdan (plus) başka bişeye para vermeden oyunda hatırı sayılır bi yere ulaşa biliyor...Gelelim ikv'ye gerçek para koyulmadan oyunda tam anlamıyla bir hiçsin en basit örnek silah geliştirme para koymassan güçlü bi karakterin olamaz! Onu bunu geçtik ejder,ecel bastık yeni sîlahlahlar geldi onları bastık ee eninde sonunda gene silah gelecek 3 karakterimde mevcut çt sîlahları için harcadığım 100 tl çöp olacak!BU PARAYLA AY GEÇİREN AİLELER VAR!Allah aşkına sesiz kalmayın bu saçmalığa yönetim bizi oyunu bırakmak zorunda bırakmayın! Son olarak zorlamı para koyuyorsun diyen arkadaşlarlar çıkacaktır maleseef oyunda var olmak için para vermek zorundasın...Bu gidişle oyuna vereceğim parayı muhtaç insanlara verecem boşa gitmemş olur...Nese uzattım parasız bir oyun dileğiyle.
İKV VE DEŞİFRE youtubeden bakınız illiumati diye aratınız cıkan konuyu masonlugu arastırınız ve sakın paranızı harcamayınız bu oyuna bu satten sonra...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zdsaBEXCkMU[/youtube]
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
para verme git pyun parasıyla oyundan al akçeni kullan başka onlnie oyunlarda harcana gerçek apra bence daha çok avantaj sağlıyor mesela mt2(herkes bildiği için bu örneği veriyorum) efsun basmak için efsun arttırma kağıdı alıcaksın bide iyi bir efsun için değiştirme alıcaksın yetenklerini geliştirmek için kötü ruh kovma kağıdı alındığı zaman 1 ayda p olacak yeteneğin 1 haftada p olucak kısaca ben şuanda plus dışı para yatırmıyorum oyuna he bir defada silah yükselttim oyunda bu kadar
Bence yanılıyorsun
Başka bir oyun hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bu yüzden sadece görüşümü bildiriyorum.
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Aslında haklısın.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
vorssanter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
1. Olarak metin 2 nin böyle olması bunun yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. Bi diğer konu ise madem mtn2 ile kıyas yapmışsın ordaki oyun kalitesinde bahsetseydin mtn2 dekiler aldıkları paranın hakkını veriyorlar bizimkilerin senelerdir bi türlü çözemedikleri lagımı saysam...uykum geldi uzatmayayım.Ama sawaşçımla her attığım deparda space tuşuyla durdurma attığım büyüye tam dalacakken lagın başlayıp sawaşçımı 2-3 saniye geri atmasıyla durdurmamın boşa gittiği zamanlarda bu laga sebep olanların kulağını çınlattığımı söylemden edemeyecen.İyi geceler.bloodthirsty yazdı:para verme git pyun parasıyla oyundan al akçeni kullan başka onlnie oyunlarda harcana gerçek apra bence daha çok avantaj sağlıyor mesela mt2(herkes bildiği için bu örneği veriyorum) efsun basmak için efsun arttırma kağıdı alıcaksın bide iyi bir efsun için değiştirme alıcaksın yetenklerini geliştirmek için kötü ruh kovma kağıdı alındığı zaman 1 ayda p olacak yeteneğin 1 haftada p olucak kısaca ben şuanda plus dışı para yatırmıyorum oyuna he bir defada silah yükselttim oyunda bu kadar
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
lag konusunda haklısın o konuda sana bişey söyliyemem lag dışında seviyelerin yetersiz kalması ve şans sisteminde sorun olması dışında pekde önemli bir sorun yok ama aldıkları paranın tamamını oyuna yansıtmadıkları doğruvorssanter yazdı:1. Olarak metin 2 nin böyle olması bunun yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. Bi diğer konu ise madem mtn2 ile kıyas yapmışsın ordaki oyun kalitesinde bahsetseydin mtn2 dekiler aldıkları paranın hakkını veriyorlar bizimkilerin senelerdir bi türlü çözemedikleri lagımı saysam...uykum geldi uzatmayayım.Ama sawaşçımla her attığım deparda space tuşuyla durdurma attığım büyüye tam dalacakken lagın başlayıp sawaşçımı 2-3 saniye geri atmasıyla durdurmamın boşa gittiği zamanlarda bu laga sebep olanların kulağını çınlattığımı söylemden edemeyecen.İyi geceler.bloodthirsty yazdı:para verme git pyun parasıyla oyundan al akçeni kullan başka onlnie oyunlarda harcana gerçek apra bence daha çok avantaj sağlıyor mesela mt2(herkes bildiği için bu örneği veriyorum) efsun basmak için efsun arttırma kağıdı alıcaksın bide iyi bir efsun için değiştirme alıcaksın yetenklerini geliştirmek için kötü ruh kovma kağıdı alındığı zaman 1 ayda p olacak yeteneğin 1 haftada p olucak kısaca ben şuanda plus dışı para yatırmıyorum oyuna he bir defada silah yükselttim oyunda bu kadar
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
o parayı oyuna vermeyip yeseydinde gidicekti para hiç deilse bi işe yaradı öyle düşün kaldıki o parayla ev geçindirmek zorunda olsan oyun oynicak pc yi ve neti nerden buldun
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Üzülerek söylüyorum ki bundan kaç yıl önce yaşayan nasrettin hocamız bile parayı veren düdüğü çalar deyip sözü koymuştur.
Ne yazık ki oyun gerçekten çok ama çok paraya yönelik oldu bir sınırı olması lazım ama malesef yok. Her yenilik bir para kaynağı haline döndü ikv için üzülürek söylemek isterim ki oyunumuzun geleceği şu anda sadece ve sadece şu anda bir türk oyun ile rakip çıkacak bir türk oyunu ile son bulmak için bekliyor.
Ne yazık ki oyun gerçekten çok ama çok paraya yönelik oldu bir sınırı olması lazım ama malesef yok. Her yenilik bir para kaynağı haline döndü ikv için üzülürek söylemek isterim ki oyunumuzun geleceği şu anda sadece ve sadece şu anda bir türk oyun ile rakip çıkacak bir türk oyunu ile son bulmak için bekliyor.

Lütfen bir de benim yaptığım araştırmayı okuyun ve sonra karar verin;
1. Knight Online: Öve öve bitiremediğiniz bu oyun her gün bağırıp çağırdığınız ve arkasından laf çevirdiğiniz bir ülkenin oyunu (ülkenin adını vermeyeceğim) ve sizin dediğiniz gibi de beleş falan değil, zaten oyuna girmek için baştan para vermeniz gerekiyor. Premium üyeliğiniz yoksa sunuculara giriş bile yapamıyorsunuz. Oyunda para vermeden bir yerlere geliniyor demişsiniz; evet haklısınız. Arama motorlarından herhangi birine "Knight Online KOXP ve Hileleri" yazarsanız nasıl milletin hakkına girilerek bir yere geliniyor anlarsınız. Madem oyunda bir yerlere gelmek bu kadar basit ve kolay peki o zaman neden oradaki bir karakterin fiyatı online satış sitelerinde en az 1000 TL? Knight Online'da emeğinizle bir şey yapmak istiyorsanız paşa paşa gidip Platinum Üyelik, Experience ve Bonus arttırıcıları almak zorundasınız. Kimse bana bu oyuna en az 500-600 TL harcamadan karakterini 3-4 ayda 83 Level yaptığını söylemesin; parasız ve hilesiz orada bir karakteri 83 LVL yapmak en az bir yıl sürüyor. Oynayan arkadaşlarım var ve hastalık hâline getirdiklerinden nasıl bırakacağız diye yana yakıla dönüyorlar ortada.
2. Metin 2: Mantıklı bir hikâyesi olmayan, çakma Çin oyunlarının yazı bölümleri değiştirilerek sunulan, hileden geçilmeyen bir oyun. Ayrıca Metin 2'de aşırı derece çok paranız gidiyor, kitabelerle silahınıza kesin + basma olayı var yok yetenek öğrenme olayı var, bizdeki silah yükseltme 1 kez, orada 9 kez yükseltiyorsun sen hesap et artık. Bütün çocuklar hileyi açmış vaziyette etrafta yaratıkları üzerine çekip ışık hızı ile vuruyor. Alışveriş hileleri öylesine mevcut ki biriyle item alışverişi yaparken paranız bir anda yok olabiliyor, kullanıcı ID ve Şİfresinize ulaşılabiliyor. Ayrıca bu oyunda da dediğim gibi yine çok para harcamanız gerekiyor, yoksa oyunda ne karakter kasabilirsiniz ne de item yükseltebilirsiniz. (Birilerinin hakkına girmeden).
Lütfen ama lütfen sağdan soldan duyduğunuz şeyler ile hareket etmeyin oyunların sitelerine ve forumlarına girip araştırın birazcık, forumlarında yönetim hakkımızı yiyor bize oyunu bıraktırmaya çalışıyor gibi şeyler yazmayan hiçbir oyun bulamazsınız. Orada bunlardan ekstra olarak; artık şu hilelere çare bulun diye yalvaran onlarca oyuncu var. Tamamen Türk Sermayesi olan İKV bence gereğinden fazla değeri hak ediyor. Biz kendimize çok haksızlık yapıyoruz, bunu artık aşmamız gerekiyor. Oynadığınız bu oyun, yıllardır kendi çizgisinden ödün vermemiş, Türk değerlerini taşıyan kaliteli bir oyun, verdiğiniz para ile yine Türk insanların karnı doyuyor evlerine ekmek gidiyor olaya böyle bakmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar.
"Baştan sona kişisel fikrimdir, kimse katılmak zorunda değil."
1. Knight Online: Öve öve bitiremediğiniz bu oyun her gün bağırıp çağırdığınız ve arkasından laf çevirdiğiniz bir ülkenin oyunu (ülkenin adını vermeyeceğim) ve sizin dediğiniz gibi de beleş falan değil, zaten oyuna girmek için baştan para vermeniz gerekiyor. Premium üyeliğiniz yoksa sunuculara giriş bile yapamıyorsunuz. Oyunda para vermeden bir yerlere geliniyor demişsiniz; evet haklısınız. Arama motorlarından herhangi birine "Knight Online KOXP ve Hileleri" yazarsanız nasıl milletin hakkına girilerek bir yere geliniyor anlarsınız. Madem oyunda bir yerlere gelmek bu kadar basit ve kolay peki o zaman neden oradaki bir karakterin fiyatı online satış sitelerinde en az 1000 TL? Knight Online'da emeğinizle bir şey yapmak istiyorsanız paşa paşa gidip Platinum Üyelik, Experience ve Bonus arttırıcıları almak zorundasınız. Kimse bana bu oyuna en az 500-600 TL harcamadan karakterini 3-4 ayda 83 Level yaptığını söylemesin; parasız ve hilesiz orada bir karakteri 83 LVL yapmak en az bir yıl sürüyor. Oynayan arkadaşlarım var ve hastalık hâline getirdiklerinden nasıl bırakacağız diye yana yakıla dönüyorlar ortada.
2. Metin 2: Mantıklı bir hikâyesi olmayan, çakma Çin oyunlarının yazı bölümleri değiştirilerek sunulan, hileden geçilmeyen bir oyun. Ayrıca Metin 2'de aşırı derece çok paranız gidiyor, kitabelerle silahınıza kesin + basma olayı var yok yetenek öğrenme olayı var, bizdeki silah yükseltme 1 kez, orada 9 kez yükseltiyorsun sen hesap et artık. Bütün çocuklar hileyi açmış vaziyette etrafta yaratıkları üzerine çekip ışık hızı ile vuruyor. Alışveriş hileleri öylesine mevcut ki biriyle item alışverişi yaparken paranız bir anda yok olabiliyor, kullanıcı ID ve Şİfresinize ulaşılabiliyor. Ayrıca bu oyunda da dediğim gibi yine çok para harcamanız gerekiyor, yoksa oyunda ne karakter kasabilirsiniz ne de item yükseltebilirsiniz. (Birilerinin hakkına girmeden).
Lütfen ama lütfen sağdan soldan duyduğunuz şeyler ile hareket etmeyin oyunların sitelerine ve forumlarına girip araştırın birazcık, forumlarında yönetim hakkımızı yiyor bize oyunu bıraktırmaya çalışıyor gibi şeyler yazmayan hiçbir oyun bulamazsınız. Orada bunlardan ekstra olarak; artık şu hilelere çare bulun diye yalvaran onlarca oyuncu var. Tamamen Türk Sermayesi olan İKV bence gereğinden fazla değeri hak ediyor. Biz kendimize çok haksızlık yapıyoruz, bunu artık aşmamız gerekiyor. Oynadığınız bu oyun, yıllardır kendi çizgisinden ödün vermemiş, Türk değerlerini taşıyan kaliteli bir oyun, verdiğiniz para ile yine Türk insanların karnı doyuyor evlerine ekmek gidiyor olaya böyle bakmanızı tavsiye ederim. İyi forumlar.
"Baştan sona kişisel fikrimdir, kimse katılmak zorunda değil."