Sevgili Oyuncular Günümüzün Eminönünde Avrupanın Orta Yerinde böyle Bir Olayla Karşılaşmak Gerçekten Traji Komik Bir Anı Olarak Hatırlanmak Üzere Tarih Sayfalarında Yerini Alacaktır.
İyi Forumlar
Yönetim Taklid Çabaları Vol.106

haydegidelumm yazdı:Merhabalar ,
Sevgili Oyuncular Günümüzün Eminönünde Avrupanın Orta Yerinde böyle Bir Olayla Karşılaşmak Gerçekten Traji Komik Bir Anı Olarak Hatırlanmak Üzere Tarih Sayfalarında Yerini Alacaktır.
İyi Forumlar

hani 500 vereceklerdi 3500 verceklerini bilsem ben de gelirdimfatihfb88 yazdı:fakirlerbiz gerçek eminönü yeni camiye gittik 3500 akce aldık ATX ve Nerull dan

Eminönü Avrupanın orta yeriyse, Kadıköy de Asyanın orta yeri mi?haydegidelumm yazdı:Merhabalar ,
İyi Forumlar
Magician yazdı:hani 500 vereceklerdi 3500 verceklerini bilsem ben de gelirdimfatihfb88 yazdı:fakirlerbiz gerçek eminönü yeni camiye gittik 3500 akce aldık ATX ve Nerull dan

Akçeleri çatır çatır harcayınfatihfb88 yazdı:Magician yazdı:hani 500 vereceklerdi 3500 verceklerini bilsem ben de gelirdimfatihfb88 yazdı:fakirlerbiz gerçek eminönü yeni camiye gittik 3500 akce aldık ATX ve Nerull dan
3 kişi gittik kardeşim bi nerull'dan bi captainATX'den aldık akceleribi kuzenim 3 tane aldı diğer kuzenimle ben 2 tane aldık
1 akce kağıdında 500 var