35 lwl savaşçı
35 lwl savaşçı
Arladaşlar benim 35 lwl savaşçım var .Malesef item ve para sıkıntım var.Kolay kasılmak için ne yapmalıyım yeteneklerim nasıl olmalı ve nasıl kolay para kasabileceğimi anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: 35 lwl savaşçı
Öncelikle 35 lvlde bi sürü gorev var kasılırsın...
para da kurt magarasındaki hayvanları kesip çikan eşyaları satarak ya da maden çekerek kasabilirsin...
15 ofansiv dovus
15 sert vuruş
15 depar
15 durdurma
5 dikkat dagıtma
5 zihin toplama
1 sarsılmaz
geri kalanını dikkat dagıtmaya ver bnce... zihin toplamanın olması asit zehir hasarlarindan çabuk kurtul die...
para da kurt magarasındaki hayvanları kesip çikan eşyaları satarak ya da maden çekerek kasabilirsin...
15 ofansiv dovus
15 sert vuruş
15 depar
15 durdurma
5 dikkat dagıtma
5 zihin toplama
1 sarsılmaz
geri kalanını dikkat dagıtmaya ver bnce... zihin toplamanın olması asit zehir hasarlarindan çabuk kurtul die...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

saol denedim ise yarioIDyBKaTLiaMI yazdı:Öncelikle 35 lvlde bi sürü gorev var kasılırsın...
15 ofansiv dovus
15 sert vuruş
15 depar
15 durdurma
5 dikkat dagıtma
5 zihin toplama
1 sarsılmaz
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
FAYDALI OLDUYSAM NE MUTLU BANA VE BİZLERE..Blonoise yazdı:saol denedim ise yarioIDyBKaTLiaMI yazdı:Öncelikle 35 lvlde bi sürü gorev var kasılırsın...
15 ofansiv dovus
15 sert vuruş
15 depar
15 durdurma
5 dikkat dagıtma
5 zihin toplama
1 sarsılmaz
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII