Eskiden Çookk Oynardım Forumdada Çoook Takılırdım Oyunu Bıraktım Forumu Azalttımm Ama İkv yi Hep Sevdim
Tüm Tanıyan Tanımayan yönetici Oyuncu Dev Cüce Fark Etmeden Alayınızın Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorum Daha Nice Güzel Bayramlara !
Ağzımızın Tadını Bozmayalım Küfüre HAYIR
Dumanist / Tskxsubay/ Kevınnash/ Karabayırlı Fatih Ç.
Meran/Kuklacı
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
haydegidelumm yazdı:Eskiden Çookk Oynardım Forumdada Çoook Takılırdım Oyunu Bıraktım Forumu Azalttımm Ama İkv yi Hep Sevdim
Tüm Tanıyan Tanımayan yönetici Oyuncu Dev Cüce Fark Etmeden Alayınızın Bayramını En İçten Dileklerimle Kutluyorum Daha Nice Güzel Bayramlara !
Ağzımızın Tadını Bozmayalım Küfüre HAYIR
Dumanist / Tskxsubay/ Kevınnash/ Karabayırlı Fatih Ç.
Meran/Kuklacı
Gözlerim doldu be fatih.Az kalsın inanıyordum böyle olduğuna.Neyse polyynaa olmuşsun hayırlı olsun bayramını kutlarım minik kardeşim el öpmeye geldiğin için teşekkürler
Küfürü her ortamda sevmem.Ama hak eden için bence candır
Sataşmaları Yapıyor Sonra Ben Bi Cevap Verince Reklam Yapıyor Fatih Diyor ! Yazık Bayramda Bari İnsan Takliti Yap
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.