Oyun içinde çok ağır küfür ediliyor ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
HANDSCHAR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Oyun içinde çok ağır küfür ediliyor ?

Mesaj gönderen HANDSCHAR »

SLaw yazdı:Küfür İçeren Sözleri Sağ Tıkayıp '' Şikayet Et '' Butonundan Halledebilirsiniz.
Aynştayn detected :!:
Aydınlattın bizi liseli :P
HANDSCHAR
İskele Babası
İskele Babası

Thiefxbaris yazdı:Sen şu konuyu açıcak kadar acizsin Madem Annene Dostlarına Akrabalarına Küfür ettiriyorsun Neden sende Karışlk Vermıyorsun Bİ OyunA annenize ailenize hAKRet Ettiricek Kadarmı Düştü Bu İnsanlar Madem o susturlmayı yıycek 2gün Sende ye Bare Ettğin küfüre Değsin
Yaş kaçtı koçum? 7? 8? :mrgreen:

Hırsızlık yaparak geçinen YEĞEN , adamlıkdan Gazel okuyor :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
TRelaxeefendyy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Meran Arz Efsaneler

Mesaj gönderen TRelaxeefendyy »

Galiba bu konuyu açarak oyun içi ağır küfür edenleri bu başlık altına topluyorsun :)
<Meran Arz Efsaneler > 28 ekim 2012 HAYIRLISI OLSUN !

Kurucu : RELAXEEFENDYY

Lonca sayfamız >> viewtopic.php?f=127&t=102985&p=887701#p887701
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Hayırlı bayramlar,

Keşke karşımızdakini düzeltmek yerine önce kendimizi düzeltebilseydik! Lafım meclisen dışarı, bir Hakk teale dostunun güzel sözü var;

Bu terbiyeyi kimden aldın diye sorulduğunda?

- Terbiyemi, terbiyesizden aldım.

diye cevap verirmiş. Burada önemli olan ayrıntı, karşı tarafın hiddet ve şiddetine karşın SUSMAK ve azda olsa SABIRLI olmaktır. Unutmayalım ki İKV Dünyasınada +18 yaş üstü oyuncular, +18 yaş altı oyunculardan daha azınlıktadır. Ek olarakta söylemek isterim ki; Yetişkin ve (zahiren) aklı başında olupta bu tür terbiyesizlikleri yapan oyuncularda var tabiki..

Unutmayalım ki, oyun içrisinde bayan kardeşlerimizde var. En küçük bir küfür bile oyunların piskolojosine mont edilmiş kadar oluyor.

Yönetim olarak, susturulma yerine direk karaktere BAN verse ve bu suresi her defasında 75 saat (3 gün 3 saat) ek olarak verilse bu tür olumsuz davranışlardan kaçınınlar çoğunluk olur.

Düşünce olarak, İKV Yönetiminin oyunların oyundan bıkacak, bırakacak düşüncesi ile BAN yerine SUSTURMA cezası vermesi aksine daha çok oyuncu kaybetmektedir.

Bakınız; İKV Dünyasının ilk dönemlerinde bayan oyuncuların sayısı, erkek oyuncuların sayısı kadar vardır. Gün geçtikçe artık bayan kardeşlerimizde mecburiyetten (sırf rahatsız olmamak için) erkek karakterlerle oyuna devam etmek zorunda kaldılar. Şimdi ki tarihlerimize bakarsak, bayan karakterin çoğunluğunu ERKEK kullanıcılar kullanıyor. Bayan kardeşlerimizin sayısı sırf bu düzensizlik nedeniyle oyunu bırakmış bulunmakta. Örnek olarak ken tanıdığım bayan kardeşlerime bakarak düşüncemi belirtmiş bulunmaktayım.

Fazla zamanım olmadığı için kısa kesiyorum.

Tekrardan hayırlı bayramlar,
Muhammed Ali| EsedullahŞifa

Kendi düşüncemdir, yorumlara açıktır.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
BLOKlununYOLU
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BLOKlununYOLU »

Esadullah yazdı:Hayırlı bayramlar,

Keşke karşımızdakini düzeltmek yerine önce kendimizi düzeltebilseydik! Lafım meclisen dışarı, bir Hakk teale dostunun güzel sözü var;

Bu terbiyeyi kimden aldın diye sorulduğunda?

- Terbiyemi, terbiyesizden aldım.

diye cevap verirmiş. Burada önemli olan ayrıntı, karşı tarafın hiddet ve şiddetine karşın SUSMAK ve azda olsa SABIRLI olmaktır. Unutmayalım ki İKV Dünyasınada +18 yaş üstü oyuncular, +18 yaş altı oyunculardan daha azınlıktadır. Ek olarakta söylemek isterim ki; Yetişkin ve (zahiren) aklı başında olupta bu tür terbiyesizlikleri yapan oyuncularda var tabiki..

Unutmayalım ki, oyun içrisinde bayan kardeşlerimizde var. En küçük bir küfür bile oyunların piskolojosine mont edilmiş kadar oluyor.

Yönetim olarak, susturulma yerine direk karaktere BAN verse ve bu suresi her defasında 75 saat (3 gün 3 saat) ek olarak verilse bu tür olumsuz davranışlardan kaçınınlar çoğunluk olur.

Düşünce olarak, İKV Yönetiminin oyunların oyundan bıkacak, bırakacak düşüncesi ile BAN yerine SUSTURMA cezası vermesi aksine daha çok oyuncu kaybetmektedir.

Bakınız; İKV Dünyasının ilk dönemlerinde bayan oyuncuların sayısı, erkek oyuncuların sayısı kadar vardır. Gün geçtikçe artık bayan kardeşlerimizde mecburiyetten (sırf rahatsız olmamak için) erkek karakterlerle oyuna devam etmek zorunda kaldılar. Şimdi ki tarihlerimize bakarsak, bayan karakterin çoğunluğunu ERKEK kullanıcılar kullanıyor. Bayan kardeşlerimizin sayısı sırf bu düzensizlik nedeniyle oyunu bırakmış bulunmakta. Örnek olarak ken tanıdığım bayan kardeşlerime bakarak düşüncemi belirtmiş bulunmaktayım.

Fazla zamanım olmadığı için kısa kesiyorum.

Tekrardan hayırlı bayramlar,
Muhammed Ali| EsedullahŞifa

Kendi düşüncemdir, yorumlara açıktır.

Biz o küfürbaz dediğiniz adamız ? şikayet et ..Yada başka yapabildiğin birşey varsa yap..

ARKAMIZDAN KONUŞMA 2 yüzlü esadullahşifa şekil şükül yazma bu meranda diye sana 50 defa söyledim ;)
Bunuda BLOKLA . Çekinme SINIRSIZ blokla . . ;)

>>
http://youtu.be/j-oi0axJ0eo

Muhalefet olmadan İKTİDAR olunmaz ! ;)

RELAXEEFENDYY < Meran Arz Efsaneler > hayırlısı olsun..
Kullanıcı avatarı
Thiefxbaris
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Thiefxbaris »

[içerik silindi] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması nedeniyle hesabınız 7 gün uzaklaştırıldı.

SiLAHCI
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW
Resim
Resim
HANDSCHAR
İskele Babası
İskele Babası

TRelaxeefendyy yazdı:Galiba bu konuyu açarak oyun içi ağır küfür edenleri bu başlık altına topluyorsun :)

Sen ikv camiyasında ADAMLIKDAN , AHlakdan , Şerefden bahsedecek en son kişisin YEĞEN :arrow: :lol:
Sıradan bir ferhat Travnması :(
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

HANDSCHAR yazdı:
SLaw yazdı:Küfür İçeren Sözleri Sağ Tıkayıp '' Şikayet Et '' Butonundan Halledebilirsiniz.
Aynştayn detected :!:
Aydınlattın bizi liseli :P

:) :)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Benyokum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Benyokum »

HANDSCHAR yazdı:
TRelaxeefendyy yazdı:Galiba bu konuyu açarak oyun içi ağır küfür edenleri bu başlık altına topluyorsun :)

Sen ikv camiyasında ADAMLIKDAN , AHlakdan , Şerefden bahsedecek en son kişisin YEĞEN :arrow: :lol:
Sıradan bir ferhat Travnması :(

Ferhat öldü bilader. ARAF'ta .Ulaşmak istersen BETA 'dan güzel bir şarkıyla gelmek isterdim ama

neyse bende artık Tribünlere oynamak istiyorum :) 8-)

Kısacası Oyun İçinde AĞIR bir küfür göremedim.
Bu konuda bir eksik olabilir. :lol: Transfer lazım şutttt'urtgattan. 8-)
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Oyun için de küfür edilmiyor ki adamlar resmen destan yazıyorlar klandan bir başlıyorlar saydırmaya sonrası malum...

“Genel Sohbet” sayfasına dön