Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
xXESREFPASALIXx yazdı:Vursa yine iyi öldürüyo ops: ops: ops:
Sen onu kesmediğin sürece ölmezsin
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Bazı zeki arkadaşların, kafatasında bezelye filizlendirmeye çalışan olduğunu görüyorum.
Lütfen bir Forum Yetkilisiben 3-4 ay forumdan uzaklaştırma almadan önce konuyu kilitliyebilir mi?
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: KONU KİLİT!
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
baraka1997 yazdı:Bazı zeki arkadaşların, kafatasında bezelye filizlendirmeye çalışan olduğunu görüyorum.
Lütfen bir Forum Yetkilisiben 3-4 ay forumdan uzaklaştırma almadan önce konuyu kilitliyebilir mi?
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: KONU KİLİT!